:(
08-08-2007, 10:30
Hora ne znam kakvo stava s men i semeistvoto mi .Za po- malko ot 3 meseca se slu4iha ujasni ne6ta. Na 1 uni maika mi i ba6ta mi katastrofiraxa na magistralalata :smt010 , no vse pak ostanaxa jivi.Karaha s 120km/h.Sled nqkolko sedmici izlqzohme az i sestra mi /sestra mi e na 7g / da igraem sus susedskcite deca .Oba4e sestra mi edva ne se udu6i s edno vuje za igra .xvana go ot ednata srana /ot drugata vujeto be6e zavurzano/ i zapo4na da si podska4a da si igrae.Ama v edin moment vidqh kak sqka6 nqkoi i omota vujeto okolo vrata .Nikoe dete ne igrae6e nablizo do neq.Tq zapo4na da se du6i .edna priqtelka ,koqto be6e po -blizo maxna vujeto , a sestra mi zareva.Ima6 ujasen beleg vse edno be6e visqla na vujeto , a ne be6e :smt010 . Az puk bqh pokanena na rojd. den na edna moq priqtelka.Tq vinagi si kara roj. den na basein . Baseina be6e :detski,za vuzrastin -dulbok okolo 1.30 i dr 4ast na bazeina dulboka okolo 1.60.Az sum visoka okolo 1.40.I zapo4nahme da se veselim.Po edno vreme kakto si bqh v po-niskata 4ast ne znaex 4e otivam do stupaloto/to otdelq6e po-dulbokata 4ast ot baseina ot po-plitkata/.I s pluznah po stupaloto i zapo4nah da se davq.Az ne moga da pluvam i nqkude kum 5-6 sec se borix za jivota si .Moqta friendka deto be6e nai-blizo do men v na4aloto ne zagrq za kvo stava vupros,no sled tezi 5-6 sec tq me vdigna nad vodata i me spasi ot udavqne.Mejdu drugoto tq me spasi to4no kogato nqmah vuzduh i mi trqbvaha nai-mnogo 3 sec za da se prosq s jivota si :smt010 .
Kajet mi kak da sum spokoina ? Ujasni ne6tami se slu4vat za po-malko ot 3meseca.Kak da prevuzmgna tezi ujasni migove ?Ne moga pove4e...
Kajet mi kak da sum spokoina ? Ujasni ne6tami se slu4vat za po-malko ot 3meseca.Kak da prevuzmgna tezi ujasni migove ?Ne moga pove4e...