View Full Version : Той е неопитен
еми едно момче яка зарибвация обаче той е дествн е иска аз да съм му първата ... проблема е , че аз съм свикнала момчето да има опит и той да води :!: :!: :!: а тфа момчето е дествен и аз незнам , от къде да зопечна хич не ми е ясно .... предложения [-X :smt017
Renate_Feliqr
08-08-2007, 10:45
Ami zapo4ni s celuvki i stigni do svirka.Sled tova sabli4ane na nqkoq i druga dre6ka i nakraq sa6tinskata 4ast.Dano sam ti bila polezna.
harmaqny
08-08-2007, 10:48
po dobre pri sy6tinskata 4ast ti bydi ot gore za da ne stanat skumfuzni situacii.....;-)
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
08-08-2007, 11:31
Ami zapo4ni s celuvki i stigni do svirka.Sled tova sabli4ane na nqkoq i druga dre6ka i nakraq sa6tinskata 4ast.
po dobre pri sy6tinskata 4ast ti bydi ot gore...
И освен това няма да има база за сравнение и ще му хареса :::
po dobre pri sy6tinskata 4ast ti bydi ot gore za da ne stanat skumfuzni situacii.....;-)
Abe tva ne e to4no taka. pitai go kak iska ili go iz4akai da vidi6 sama kvo pravi. za nqkoi mom4eta e po dobre da sa otgore. 4uvstvat se po sigurni taka ;) prosto trqbva da go hvane6 s ru4i4ka i da go naso4i6 kum celta 6toto ina4e golqmo tursene 6te stane :) i budi mila ne reagirai grubo ako svur6i burzo ne pokazvai nedovolstvo :)
абе по добре бъди ти отгоре че ще имаш контрол над ситуацията а ако много настоява му отстъпи мястото но не веднага
Има Желание - Има начин !!!! Няма Желание - Има опрАвдание
otgovorut e v podpisa ti :-({|=
Защо всичко трябва да е предварително начартана!? Просто следвай инстинкта си!
Какви предложения искаш?Скъсай го като не ти изнася :!: Няма да стане по-опитен преди да го направи.Това говори, че нямаш много силни чувства, все едно, ти си знаеш.
Просто следвай инстинкта си! =D>
marina star
08-08-2007, 18:54
ne misli 4e e lo6o ti da si iniciatora i deistva6toto lice v sexa,dori za samo4uvstvieto ti 6te e polojitelno,da se useti6 kato u4itelka :smt016
Ела да те пробвам колко си кадърна и после се прай на спец! :lol:
ВълК-да-Отрони-съЛза
08-08-2007, 23:25
Az znam 4e pi4a 6te se spravi .Kakvo kato e devstven , moje da ima talant v tiq raboti :wink: Na mene kogato mi be6e parviq pat baq tigyr bqh :) momi4eto daje ne razbra 4e sam i devstven \:D/
Меродавен
08-09-2007, 08:17
Az znam 4e pi4a 6te se spravi .Kakvo kato e devstven , moje da ima talant v tiq raboti :wink: Na mene kogato mi be6e parviq pat baq tigyr bqh :) momi4eto daje ne razbra 4e sam i devstven \:D/
Евала, брато! Сигурно не е разбрала и че секс сте правили, 'щото си я напил до козирката и си и бутнал два валериана във водката.
bloodranger
08-09-2007, 08:21
Евала, брато! Сигурно не е разбрала и че секс сте правили, 'щото си я напил до козирката и си и бутнал два валериана във водката.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
ВълК-да-Отрони-съЛза
08-13-2007, 21:39
:smt012 misli si kakvoto iska6 boli me fara za teb [-(
Ми то по тая логика ще е девствтен forlife дай му 2-3 пъти да се научи и после ride the roller coaster :twisted:
FelisDirus
08-13-2007, 22:37
Е па, научи го, бе. И моя беше девствен и неопитен, ама сега.. мяу! :smt016
КАКВИ СИТУАЦИИ, НЕ РАЗБРАХ??? :shock: