Влез

View Full Version : Oтносно свирките

[m!s$_k@pr!$]
08-08-2007, 11:35
Здравейте! Искам да задам един въпрос(може да ви звучи смешно, но нямам опит в свирките)-значи, примерно когато правя свирки и той ми се изпразни в устата аз къде трябва да го изплюя или пък трябва да гълтам... :-k и още нещо: свирките са преди или след секса...?

FirsT_LadY
08-08-2007, 11:40
Можеш да гълташ ,можеш да отидеш в тоалетната да го изплюеш. Можеш да почнеш със свиркки , после вагинален примерно и после да се изпразни в устата ти ,да му правиш пак свирка... и малко време след като свърши...

Novkov
08-08-2007, 12:53
Можеш да гълташ ,можеш да отидеш в тоалетната да го изплюеш. Можеш да почнеш със свиркки , после вагинален примерно и после да се изпразни в устата ти ,да му правиш пак свирка... и малко време след като свърши...

или като се изпразни в устата ти го излюй и размажи в/у гърдите ти :lol: По принцип със свирка се почва духаш после секс и т.н. Фърст лейди го е описала

tita
08-08-2007, 12:57
xqqx moi6 da prai6 svirki kogato iska6 i moje da go gylta6 moje i da ne go gyltash izbora e tfoi :P

Vip_Kuchka
08-08-2007, 12:59
zakfo trq da plue6 kato moje izob6to da ne gulta6 :-D ako ne ti haresfa ina4e svirkite kakto kazaha si4ki si se praat po sqko vr :D

08-08-2007, 13:00
Може и да си играете да си я прехвърляте спермата му от уста на уста :smt008 ето така :smt005 :smt005

MajeStic
08-08-2007, 13:09
Здравейте! Искам да задам един въпрос(може да ви звучи смешно, но нямам опит в свирките)-значи, примерно когато правя свирки и той ми се изпразни в устата аз къде трябва да го изплюя или пък трябва да гълтам... :-k и още нещо: свирките са преди или след секса...?

1. Ми ако искаш да му опиташ спермата давай, ако не искаш той е длъжен да ти каже кога ще свърши или да те побутне.

2. За загрявка може да му го полапаш малко, че да се възбуди ;) Ма не чак до там да свърши...

3. Може да му направиш 2 свирки преди секс и 3 след... както искаш и по колкото искаш :D

08-08-2007, 13:13
от начало се полигавете двамата с френски ласки, после секс, накрая може да го свършиш на свирка, дали ще гълташ или плюеш зависи изцяло от теб, ако ти хареса давай, ако не недей, все пак може да го подпиташ какво би му харесало

Stopman
08-08-2007, 13:15
от начало се полигавете двамата с френски ласки, после секс, накрая може да го свършиш на свирка, дали ще гълташ или плюеш зависи изцяло от теб, ако ти хареса давай, ако не недей, все пак може да го подпиташ какво би му харесало

е ся кое би му харесало . то е ясно : много пъти и все в устата да свършва , по всяко време без препочитания, важното е да има :mrgreen:

briana
08-08-2007, 20:26
може и преди,след и по времена секс.ако искаш гълташ,ако искаш плюеш.ти си преценяваш.

shadow4e
08-08-2007, 20:30
За мен това с плюенето е най-тъпото. Езикът вече е казал на мозъка дали е гадно или ти е вкусно. Може просто да ти свърши в/у коремчето примерно или в/у гърдите, ако сте навън и направо в/у земята /ако е почва около вас/.

JuS7^YourS
08-08-2007, 20:39
в секса такова нещо като трябва няма. Правиш всичко както ти искаш, когато и където ти искаш. Като ти е хубаво гълтай, като не - плюй. Като искаш преди секса, като не - след.

DIVINE_TIME
08-08-2007, 20:44
в секса такова нещо като трябва няма. Правиш всичко както ти искаш, когато и където ти искаш. Като ти е хубаво гълтай, като не - плюй. Като искаш преди секса, като не - след.
... като не - по време на секса!
:smt038 =D>

Inzaghi
08-08-2007, 20:51
Според мен гълтай...И без това е свършил в устата ти....Не мисля, че ще има голям проблем и да глътнеш...Езика вече е усетил какъв вкус има...Нищо не ти пречи да глътнеш - пък и така ще ми доставиш по-голям кеф.....Не виждам никакъв смисъл от плюенето - най-много да се разтече някъде докато го плюеш и да си създадеш работа....Гълтай - не бой се, няма страшно

08-08-2007, 22:04
противоречиш си... "всичко което искаш" "като не искаш преди ,след" ...т.е. е задължително да му направиш свирка ](*,)