View Full Version : Моля за отговор!
Guestcheto
08-08-2007, 12:09
Искам да ви питам нещо дали сте имали подобен проблем незнам дали ще го споделите дори и да сте имали но... имах приятелка до преди 3 месеца с нея имах много хубави изживявания в леглото беше супер а аз бях най-големия полов атлет по 1 2 часа. Но след нея сам бил с още 5 момичета и свършвам за 5 наи много 6 мин. Заще става така някои друг имал ли е този проблем? Момчетата тук сигурно повечето от тях се правят на големи ебачи и за това не чакам отговор от такива но ако може и момичета да ми споделят случвало ли им се... благодаря ви :)
alex4et0
08-08-2007, 12:23
xixixi eii atleta :) spx na seki se slu4va ili pone taka mislq...moje bi s neq ti e bilo mn prqitno i zatova a s drugite..prosto za broikata i neshto takoz :] spx...
nema se plashish kopele :)
Guestcheto
08-08-2007, 12:36
добре де ако сте регистрирани и ви е срам да кажете и на мен ми се е случвало еди какво си правя за да не ми се случва. Влезте и напишете от друг прозорец кадето не сте логнати... не е срамно едвали аз сам наи ненормалния. :)
ми аз имах много дълга връзка и към края и не можех да свършвам, явно ми беше умръзнало, но после с друго момиче или свършвах бързо, или от притеснение се излагах, общо взето неприятни ситуации, иначе момичето си е супер и много държа на нея
Guestcheto
08-08-2007, 12:57
добре човек как успя да се оправиш пак аз помня че когато за 1ви път бях с приятелката ми с която бях много време нямах такива проблеми....
незнам и аз се чудя как да се оправя, щото още съм така, явно трябва да мине малко време и нещата ще се оправят от самосебе си, помня даже последния път взех виагра само и само да не се изложа, ама като и мина действието пак се изложих, просто ми се случиха неща които ми е**** ма**** от всякаде и го отдавам на това, дано да се оправиш и ти по бързо че хич не е приятно и за двамата, освен това има разни техники за задържане, само да не прекаляваш с тях че някакси ставаш безчувствен и после е проблем да свършиш, поне така беше при мен
Guestcheto
08-08-2007, 13:15
братле първо мерси че ми отговаряш едвали сме само 2мата с този проблем но всеки го е срам явно да си го каже дори и като гост... супер гадно е свършвам много бързо а след това не ми става. Според мен всичко е психика но незнам как... а с това момиче от преди време с което ходих много дълго нямах проблем правим секс и след 5 мин пак секс... незнам дългата връска братле маи ни е сасипала :) какви са тия техники в тоя саит пишели ги понеже не сам редовен да ги видя да се опитам да не се излагам така защотото на момичето му е 1000 пъти по неприятно от на нас братле.
абе нищо срамно няма на всеки може да се случи и няма никой застрахован, а за техниките имаше някаде линк ама не мога да го намеря, основното е като усетиш че скоро ще свършиш, спираш за малко, през това време може да и удариш един език да не става кофти пауза и продължаваш, или да се опиташ да се разсееш за секунди, но не е за препоръчване че ако си притеснен има голяма вероятност да падне и става спекло, просто го прави по бавно и влагай повече страст, опитай се да си избиеш от главата всички притеснителни мисли и аз не съм го преодолял все още и незнам какво да ти кажа, не искам да те объркам, но се стремя да намеря решение на проблема, кофтито при мен е че в момента сме далеч един от друг и това ме съсипва
а иначе си прав, тия дълги връзки са ни спекли от всякаде
като стане така гледам да компенсирам с ласки, понеже не обичам да губя и да се предавам, тъпото е че като се психираш и стане издънка, колкото и да му се молиш не става работата, аз заради него всеки път ходя до тоалетната а той за мене нищо не прави :lol:
дано и твойта да е разбрана и да ти влиза в положение че иначе е още по неприятно
момичета, ако на момчето му падне най-лошата възможна реакция е да питате "абе какво станва бе да не ти падна, в мен ли е причината" НЕ причината ни е в наще глави :wink: за това не реагирайте все едно небето е паднало
Guestcheto
08-08-2007, 13:54
хаха евала братле :) мерси много друго е като знам че не сам сам не сме и само 2мата просто само на нас ни стиска да говорим без да се притесняваме за този проблем. Повечето са "велики ебачи" =D> аз сам по прецакан малко защото само се излагам не ходя офиациално с това момиче а уш само за .... ама аз и това немога да правя като хората заради тази дълга връска много гадно е ама.... штеше да е хубаво и някои момиче да каже нещо в темата ако иска и тя да влезе с Гост а не с ника си...
п.с. мерси братле чуствам се по добре че не сам сам ;-)
не си сам, а и за тези неща мъжете говорят много трудно, питал съм и по големи от мен а аз съм дърто магаре и ми се правят на ебачи всичките, а после ги предразположиш всеки си признава поне за веднъж.
ама си мисля че тия неща идват и с възрастта, понеже докато бях тиин не ми се бяха случвали такива неща, също е и от заседналия начин на живот, сега спортувам като луд и мисля че като прекарам повече време с момичето нещата ще се оправят, дано и ти да влезеш в крачка по-скоро да не се излагаме :D
а забравих нещо, ако мислиш че като почнете няма да стане, направи и един лек масаж, прегръщайте се, галете се, говорете си мръсотии ако щеш, може и тя да ти направи, действа доста отпускащо и приятелчето няма начин да не се събужди :D
SexYLipS
08-08-2007, 14:52
Може някой да ги е срам, но аз не съм от тях.С моя приятел имахме на скоро подобен проблем и решихме да купим презървативи, които удължават половия акт, и след време проблема изчезна. :D :D :D Пробваи!Може и да подейства.Успех!
mir4ovski
08-08-2007, 15:35
strahotnite prejivqvaniq v legloto sa svarzani ne samo s teb ami i s partniorkata ako s neq e imalo 4tvstva i si se 4yvstval po dobre tva e normalno spx
nema se pla6i6i kopele :D
ако имаш възможност, накарай я да сте повече време заедно, излизайте на кафе на диско на кръчми кино и на всякаде където се сетиш, помоли я да да ти помогне мисля че от тази посока ще се оправят нещата