View Full Version : Ето я и моята тъжна история
Aleks123
08-08-2007, 15:58
Otskoro trygnah s edno momche,na koeto imam strashno doverie,zashtoto predi tova mi beshe mnogo dobyr priqtel.Trygnahme,zashtoto toi imal chuvstva kam men,a i az kam nego.Vsichko beshe super...no nali sled shtastieto trqbva da se sluchi neshto gadno,taka i stana. :smt010
Razbrah,che osven men si ima i druga.Vidqh gi.Stana mi mnogo mychno,4e to4no toi me lyje i neznaeh kakvo da pravq.Predi izlizashe pochti samo s men,a tez dni kogato mu pisah v skype vse go nqmashe.Pitah go kyde e bil i toi kaza,4e e izlizal.Men mi stana qsno s kogo i sprqh da mu pisha,zashtoto vsichko otnachalo izliza edna golqma lyja. :smt011 Spodelih s obsht priqtel tazi gadna istoriq i toi mi kaza 4e sa si govoreli i sam prava,4e ima i druga. :cry: Neznam kakvo mi stana togava...iskashe mi se da ne sam go poznavala.Tozi priqtel mi kaza oshte 4e momcheto mnogo me obichalo i neznaelo kakvo da pravi.Da,no za men e kysno.Az ne proshtavam lyja i iznevqra...a tezi neshta nai-malko ochakvah ot nego,zashtoto mi beshe i mnogo dobyr priqtel :smt010
Ot nqkolko dni ne mu digam,ne mu pisha,vse edno go nqma. :smt010 Mnogo mi e trudno...molq vi podkrepete mi za da prodalja napred. :smt010 :smt010 :smt010
sasha_90
08-08-2007, 16:03
Браво,точно така.Не бива да се оставяш да те правят на глупачка.
siXt_senSe
08-08-2007, 16:06
За изневяра прошка няма(е, понякога има,но си е подла постъпка)Давай в тоя дух!Тоя с нищо не те заслужава!!!
free_spirit
08-08-2007, 16:09
Браво душа,аз бих постъпила по същия начин... :smt023 Тоя не те заслужава!!
I az sum v su6tata situaciq BRAVO na teb 4e ima6 sili da mu zatvarq6 i da ne mu pi6e6 za6toto az nqmam ti si silna i sum sig 4e 6te nameri6 nqkoi koito te obi4a istinski i ti si edinstvenata za nego TI si moq IDOL =D>
Браво много хубаво си постапила =D> Той не те заслужава O:)
И аз съм като теб и аз го преживях това.Поне ти имаш сили да не му пишеш но аз нямах.Една вечер го видях с нея и с помоща на мойте приятелки аз отидох при него и му казах че не искам да ходя с него.Но не мога сега да седа без него.Постоянно мисля за него и той когато ми пише по скайпа че ме обича аз просто незнам какво да правя :smt011 и не му пиша после. :smt010
ZaHaRcHe
08-08-2007, 17:27
dobre razbrala si i mu pokazva6 4e pove4e ne iska6 da te tyrsi no kaza li mu za6to taka postypva6 kaji mu 4e vs ti e qsno i 4e pove4 ene iska6 da se zanimava6 s nego ako toi te pomoli da mu prosti6 nedei pokaji mu 4e za teb ve4e toi ne sy6testvuva
Aleks123
08-08-2007, 17:32
dobre razbrala si i mu pokazva6 4e pove4e ne iska6 da te tyrsi no kaza li mu za6to taka postypva6 kaji mu 4e vs ti e qsno i 4e pove4 ene iska6 da se zanimava6 s nego ako toi te pomoli da mu prosti6 nedei pokaji mu 4e za teb ve4e toi ne sy6testvuvaZashto da mu go kazvam?Sled tova,koeto toi pravi ne mu dalja nikakvi obqsneniq!Toi me narani,vypreki 4e znaeshe kolko gadno shte mi stane...dori ne mi go kaza sam,a me ostavi az sama da go razbera!Neka sega se 4udi kakvo stava...i az shte sam bezchuvstvena veche!
black_baby
08-09-2007, 08:05
Браво,точно така.Не бива да се оставяш да те правят на глупачка.
podkrqpqmmm ;)
Vikitooo
08-09-2007, 08:11
Според мен има повод за разговор. Какъв приятел е този който те разплаква, каква любов е това след като има и втора жена...Имаш подкрепата ми :wink:
Dead`Paladin
08-09-2007, 09:29
Otskoro trygnah s edno momche,na koeto imam strashno doverie,zashtoto predi tova mi beshe mnogo dobyr priqtel.Trygnahme,zashtoto toi imal chuvstva kam men,a i az kam nego.Vsichko beshe super...no nali sled shtastieto trqbva da se sluchi neshto gadno,taka i stana. :smt010
Razbrah,che osven men si ima i druga.Vidqh gi.Stana mi mnogo mychno,4e to4no toi me lyje i neznaeh kakvo da pravq.Predi izlizashe pochti samo s men,a tez dni kogato mu pisah v skype vse go nqmashe.Pitah go kyde e bil i toi kaza,4e e izlizal.Men mi stana qsno s kogo i sprqh da mu pisha,zashtoto vsichko otnachalo izliza edna golqma lyja. :smt011 Spodelih s obsht priqtel tazi gadna istoriq i toi mi kaza 4e sa si govoreli i sam prava,4e ima i druga. :cry: Neznam kakvo mi stana togava...iskashe mi se da ne sam go poznavala.Tozi priqtel mi kaza oshte 4e momcheto mnogo me obichalo i neznaelo kakvo da pravi.Da,no za men e kysno.Az ne proshtavam lyja i iznevqra...a tezi neshta nai-malko ochakvah ot nego,zashtoto mi beshe i mnogo dobyr priqtel :smt010
Ot nqkolko dni ne mu digam,ne mu pisha,vse edno go nqma. :smt010 Mnogo mi e trudno...molq vi podkrepete mi za da prodalja napred. :smt010 :smt010 :smt010
evala! :wink: dobre si postapila kato si go zarqzala....gledai napred minaloto e minalo...budeshteto predstoi...shte ima sledvasht... :wink:
ne :idea: :idea: :idea: :idea: ve4e v ni6to ne vqrvam :idea: :idea: :idea: :idea:
Sweet_Fairy
08-09-2007, 09:45
Постъпката му наистина е ужасна,но ако любовта ти към него е силна трябва да простиш,и да си дадете още един шанс но само ако си сигорна,че той те обича!Всеки има право на втори шанс но ако само те е използвал и е нямал истински чувства просто даваи в същия дух той не те заслужава,ще осъзнае някога какво е изпуснал но ще бъде вече късно. :smt024
Vidqh gi
От написаното по-долу останах с раэлични впечетления...?!?Ноо както и да е,ти си энаеш..
Все пак,ако не си ги видяла със собствените си очи ,по -добре не се пали чак толкова.Един раэговор с ваш общ приятел не е достатъчен,а и не е решение!Това е нещо лично и би трябвало да си го решите между вас.Окей-не искаш да простиш,ами недей.Но поне поговори с него очи в очи,не бягай...глупаво е.Естествено е и ,че ти е кофти и ,че се чувстваш предадена,но пак ти каэвам-НЕ БАГАЙ от проблема ,а потърси решение.Вдигни му телефона,когато ти се обади,вижте се и поговорете на спокойствие.Не му споменавая эа раэговора ти с вашя общ приятел...!Иэслушай го,може пък нещата да седят по по-раэличен начин.
Aleks123
08-09-2007, 10:38
Blagodarq na vsichki otgovori dotuk.
Obache az ot nqkolko dni ne spiram da se depresiram. :smt010 :smt010 :smt010 Mnogo mi e gadno i tyjno i edvam se dyrja.Toi prodaljava da me tyrsi.Mnogo me boli,4e tochno toi postapva taka...i neka da otgovorq na posledniq post:Da,vidqh gi sas sobstvenite se ochi.
Zashto tochno toi??? :smt011 Vinagi loshite neshta idvat ot horata,ot koito nai-malko ochakvash.. :smt010 Blagodarq vi za podkrepata...iskam da sam silna i shte byda.