View Full Version : Абе ся тва нолрмално ли е?
Преди харесвах едно момиче ,бяхме се разбрали да излезем един ден.Тя го отмени първо ,че имала някво събиране.ОК.После ,пък че баба и си идвала от Америка щяла да е на София.Е последствие разбрах ,че това е така ,но баба и ще се върне след 3 дни...Е нормално ли е ,преди я обичах ,а бях само фр. за нея.Сега тя ме чувства ,като френд ,а аз не искам да я виждам?Аз съм на 16 ,а тя на 17.
хората са казали "Всичко се връща"
happy_cute
08-08-2007, 17:50
Ъъ сори ама съм руса и не разбрах...защо не искаш да я виждаш?
Да, нормално е.Просто си разбрал, че не те е харесвала и си се отказал.
Ъъ сори ама съм руса и не разбрах...защо не искаш да я виждаш?Еми мразя хората да ме лъжат ,по най-наглия начин...
sasha_90
08-08-2007, 18:40
Има 2 варианта:да те лъже или да е искрена.Ако се съмняваш в нея-не се занимавай с нея.И не й се доверявай много много.
MajeStic
08-08-2007, 18:53
Хората са казали "Не мисли лошо"
Хората са казали "Не мисли лошо"
:smt017 :smt017 :smt017
Shadow_Walker
08-08-2007, 19:07
И какво му е ненорвалното да спреш да харесваш един човек?
Хората са казали...всъщност пука ли ти какво са казали =]
Хората нищо не са казали . Нямат право на глас .
Слушай сега ... Ако все още ти харесва мацката --- няма никакъв смисъл да не искаш да я виждаш/си пишеш с нея/говориш, нали !?
Сигурно е имало причина за да те излъже ,не мислиш ли . И аз мразя хора които лъжат ,но всичко може да се прости .
Всъщност проблема ти не е тоглкова голям ,че да се допитваш до нашите велики умове . :wink:
Слушай сега ... Ако все още ти харесва мацката --- няма никакъв смисъл да не искаш да я виждаш/си пишеш с нея/говориш, нали !?
Сигурно е имало причина за да те излъже ,не мислиш ли . И аз мразя хора които лъжат ,но всичко може да се прости .
Всъщност проблема ти не е тоглкова голям ,че да се допитваш до нашите велики умове . :wink:
че ти па що се обаждаш тогава. или не си човек???
bloodranger
08-08-2007, 19:17
Ъъ сори ама съм руса и не разбрах...защо не искаш да я виждаш?Еми мразя хората да ме лъжат ,по най-наглия начин...
ti v koi svqt jivei6 be si4ki lajat SVIKVAI i se varni pri momi4eto
Всъщност проблема ти не е тоглкова голям ,че да се допитваш до нашите велики умове . :wink:Да причина ,че в този момент се е срещала със сегашгия си фр ,без да са били гаджета?Поне да бе казала сега не мога и това е.А не да си измисля...
Dead`Paladin
08-08-2007, 20:25
ti v koi svqt jivei6 be si4ki lajat SVIKVAI i se varni pri momi4eto
:shock: kak sha se vrushta pri momicheto be...lyjkinqta mrysna..pf.... ](*,)
alkobalko
08-08-2007, 20:34
Ако питаш дали чувствата ти могат да се променят, да могат. Не знам защо при теб се е случило, но в това няма нищо ненормално.