Влез

View Full Version : За дългите връзки

Peshito
08-08-2007, 21:23
Незнам за момичетата но повечето момчета при дълга връзка говоря за възраст м/у 15-22 не издържат много защото им се живее? При вас как е?

mishonche
08-08-2007, 21:27
Момиче съм и потвърждавам информацията,че момчетата не обичат дългите връзки...Предполагам за да могат да забиват повече мацки да си правят "бройката" и да се хвалят кой колко е из*укал...Което момичетата смятаме за супер тъпо :?

Soldier_OF_Fortune
08-08-2007, 21:39
Момиче съм и потвърждавам информацията,че момчетата не обичат дългите връзки...Предполагам за да могат да забиват повече мацки да си правят "бройката" и да се хвалят кой колко е из*укал...Което момичетата смятаме за супер тъпо :?

Дори и някои момчета го смятаме за Супер тъпо! =D>

cracken
08-08-2007, 21:41
Предпочитам дълга и сериозна връзка...не сам по флирчета за ден два [-X [-X

Dead`Paladin
08-08-2007, 21:47

sha ma izvinqvash......neka az ne govora za vas... :smt012 :smt019

mm...
08-08-2007, 21:48
Дълготрайна и сериозна връзка! Другото е някаква игра за мен,която е безсмислена. :)

nata6ka
08-08-2007, 22:08
Дълготрайна и сериозна връзка! Другото е някаква игра за мен,която е безсмислена. :)

taka mislim i az i priqtelq mi

sweet_f4e88
08-08-2007, 22:18
Забелязала съм че повечето необвързани момчета си правят свалки и така нататък(в което няма нищо лошо), но до едно време! Изведнъж,когато се обвържат като че ли се променят коренно и може би те са точно тези, които се привързват адски много и държат да запазят връзката си! :) :) :)

kAdrOkoSkA
08-08-2007, 22:26
"Да си поживеем!" ... Ами нека, след като ни прави щастливи! Както момичетата, така и момчетата се нуждаят от половинка. Може би по различен начин, но факта си факт!
Поживяла съм си... И не намирам щастието в това да съм постоянно с различни партньори... Можеш да си поживееш и с 1 , стига да намериш подходящия... !
Пожелавам го на всеки! (Включително и на себе си :roll: ) :wink:

menta_loverka
08-08-2007, 22:39
Moge6 da si jivee6 givota i da ima6 dlga vruzka ednovremenno a tova 4e nqkoi opravdavat straha si ot obvurzvane s tova 4e ne mogat da si izgiveqt godinkite e suvsem razli4no

bloodranger
08-08-2007, 23:24
Забелязала съм че повечето необвързани момчета си правят свалки и така нататък(в което няма нищо лошо), но до едно време! Изведнъж,когато се обвържат като че ли се променят коренно и може би те са точно тези, които се привързват адски много и държат да запазят връзката си! :) :) :)
i to4no tezi (vav vazrastta 15-19 god) gi razkarvat

P.S.na seki mu se jivee em jiveite be koi va spira

krem4et0
08-09-2007, 07:51
Аз си живея живота и ходя по купони и по дискотеки. Приятеля си също не съм вързала да седи до полата ми. От 2 дена не съм го виждала, а и не се чуваме като не сме заедно, така че не го знам какво е правил без мене и не ме интересува. Имам му доверие на макс. 1 сериозен човек иска сериозна връзка. Нормално е. Този, който не знае какво иска не иска и сериозна връзка. Независимо дали е момче или момиче!

Vikitooo
08-09-2007, 08:06
Не мисля, че всички момчета мразят дългите връзки. Но знам, че на всеки му се живее, по един или по друг начин. Просто е въпрос на личен избор. Дали с дълга връзка или само с една нощ всеки има правото да избира как да бъде щастлив....

young_rich_famous
08-09-2007, 08:41
Ми предишната ми връзка беше 4 годишна .... но както всяка връзка, точно когато си мислиш, че всичко върви по вода и това е момичето на живота ти, приключва .... :roll: Все си мисля, че повече няма да се доверя толкова много време на момиче, но кой знае ... то си зависи и от момичето, ако е само за единия секс, не би искала да е в сериозна връзка .. поне според мен де ... " това беше моя реплика, трябваше аз да я кажа - that's was all falks " :smt005

marjesa
08-09-2007, 08:46
аз мисля , че обичат връзките , които са им сигурни ... ммм абе това зависи до момчето някои искат еднодневки , колко за бройката другите искат да имат човек , на който могат да разчитат и тка 8)

happy_cute
08-09-2007, 08:56
Аз пък съм момиче и не обичам дългите връзки.Повечето ми приятели-момчета търсят дълга връзка =)

beb4o_bu
08-09-2007, 09:04
Наистина момчетата се славят с това, че не са по дългите връзки, но има такива, и то много, които търсят точно дълга връзка...или поне по-сигурна. Приятелят ми беше от тези с краткотрайните връзки. Той лично ми е разказвал, че не е давал много на нашата връзка и си е мислел, че ще изкараме около 2 месеца най-много. И то заради него. Но... изкарахме 2 години и продължаваме.А той промени мисленето си по този въпрос...

Sam90
08-09-2007, 09:09
Незнам за момичетата но повечето момчета при дълга връзка говоря за възраст м/у 15-22 не издържат много защото им се живее? При вас как е?
Не ми пречи да си "живея" и докато съм във връзка. Това са глупости и хората, които използват това оправдание, просто още не могат да се обвъжат интимно с партньора си.
Няма нищо по-хубаво от една здрава връзка. Да познаваш до болка човека до себе си и той да познава теб. Да можеш да му кажеш всичко, без да се притесняваш, че ще получиш оценка. Да обичаш и да бъдеш обичан. Никоя дискотека не може да замени това.

gPa3HuTeJl
08-09-2007, 09:11
"Да си поживеем!" ... Ами нека, след като ни прави щастливи! Както момичетата, така и момчетата се нуждаят от половинка. Може би по различен начин, но факта си факт!
Поживяла съм си... И не намирам щастието в това да съм постоянно с различни партньори... Можеш да си поживееш и с 1 , стига да намериш подходящия... !
Пожелавам го на всеки! (Включително и на себе си :roll: ) :wink:

с1гласен с1м с куклата... така е... :wink:

FirsT_LadY
08-09-2007, 10:04
хах , че защо пък със сериозна връзка да не можем да си живеем яко. Просто можеш винаги да се държиш с приятеля си ...така ,че и да флиртувате да си играйте т.е. ... пак можете да правите див секс , на всякъде и показвате на всички ,че ви е яко . Но това,че момчетата не знаят как да се оправят с едно момиче за по дълго време е техен проблем. Аз съм за сериозните връзки :) и мисля,че тези ,който не са за тях са хора,който просто не могат да дадат нещо повече освен 1-2 диви нощи и малко секс :) сори ,но е така !!

08-09-2007, 10:10
zavisi mnogo ot momcheto .... ne slagaite vsichki momcheto pod edno obshto.

Dead`Paladin
08-09-2007, 10:13
zavisi mnogo ot momcheto .... ne slagaite vsichki momcheto pod edno obshto.

:!: :!: :!: :!: :!: na sveta ima 7 milqrdaa choveka vseki e razlichen...podkrepqm...ne slagaite momchetata v ''onsht'' broi.... :!:

alkobalko
08-09-2007, 11:13
Имм сериозна връзка повече от две години и половна. Приятелят ми влиза в тази възраст (15-22). На него тази връзка не му пречи, защото нито един от нас не е ограничен от другия. Забавляваме си и заедно и по отделно.

08-09-2007, 13:14
Лично аз съм момче, което обичам дългите връзки. Не ми харесват тези неща за по 1 вечер, а предпочитам момиче, което ще бъде до мен и след това.

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-09-2007, 13:15
нямала съм толкова дълга връзка за сега... все нещо ме е карало да зарежа човека до мен но в никакъв случаи защото не мога да издържа... ако намеря правилния човек защо да не съм с него и по дълго :) .. нали така :P

class
08-09-2007, 13:22
Ами не е точно така ... вече май момичетата са за по-къси връзки ... ама то наистина си зависи от човека и от възрастта му ... Който каквото иска го намира... :smt017 (брей досега не съм го намерил , но ми харесва израза 8-[ )

sladko_dete
08-09-2007, 14:15
Ммм, зависи от връзката, ако е нещо задушаващо и супер задължаващо много ясно, че няма да трае дълго.Аз съм фен на връзките с повече свобода и лично време, с тях се кара дълго и не притесняват никой, но все пак зависи от човека

gamercheto_
08-09-2007, 14:32
Не мисля, че всички момчета мразят дългите връзки. Но знам, че на всеки му се живее, по един или по друг начин. Просто е въпрос на личен избор. Дали с дълга връзка или само с една нощ всеки има правото да избира как да бъде щастлив....

И аз съм на същото мнение...всеки решава как да си прави шоуто и да живее и никой не може да го вини за това....!Защо говорите само за момчетата които искат краткотрайни връзки...Баси според мен има много повече несериозни момичета които искат или да са с някой за пари или заради едното е*ане....колкото момчета избират приятелките си по това колко са им дълбоки джобовете?за какви сериозни връзки говорим тогава..То едно момче и да иска сериозна връзка тряя и от среща това да се иска..като гледаш че момичето иска само едно от теб как да си сериозен....!Познавам много повече момчета които искат сериозна връзка от колкото момичета...щтот на момиченцата повече им се живее...на тях им се ходи повече по купончета дискотеки, а имало алкохол олекват на макс!

koalka
08-09-2007, 18:21
Могат да имат дълга връзка, ако са влюбени.Това си става от само себе си, а не с целта да имаш дълга връзка.Просто нещата се подлеждат, както трябва да са.Просто момчетата някак си не се задълбочават, колкото момичетата и търсят повече секса като цел.

ThePainIsReaL
08-09-2007, 19:03
Твърде грешно е всички да се слагат под един знаменател. Зависи от отделния човек всичко, а не от пола му.
И аз като другите не съм на мнение, че дългата връзка те ограничава и спира забавата, напротив.. хиляди пъти по-весело ми е с момчето ми, дори не ми е хубаво и приятно, когато той не е около мен. 8-[ С него всичко е най-най..

kameliqbaby
08-09-2007, 19:40
Az pak sam momi4e i sa6to ne gi obi4am!Vapreki,4e imam ve4e zad garba si edna 3 godi6na i sega vodq edna ot 1 godina ve4e...No mislq,4e kogato si svoboden ima6 palnata svoboda da pravi6 vsi4ko,koeto si poiska6 bez da pomisli6 za posledstviqta i da se saobrazqva6 s nqkoi.

Peshito
08-10-2007, 07:17
Много кофти случаи аз сега съм в 2 годишна връзка дано нямам вашите развития :)

maybelline
08-10-2007, 07:41
Аз съм момиче и потвърждавам,че някои момичета (по-зрелите за възрастта си) обичат дългите връзки.Аз съм на 16 и приятелят ми е на 21.Връзката ни е прекрасна.Преди него,бях с едно момче,с което общо взето ходихме около година,а аз бях на 15 и той на 16.Така че зависи само от двамата.Не всички момичета обичат кратки връзки.По-зрелите и по-развити за възрастта си обичат дълги връзки.
Само да не се обиди някой - не казвам,че да не си развит и зрял за възрастта си е лошо нещо.Само изтъквам това като разлика между два вида тийнейджъри.

LO6IQ
08-10-2007, 19:07
Нито дълга връзка съм изпитал , нито другия вид , така че немога да дам коментар . :-D

Пешо90
08-10-2007, 19:19
Ами аз не съм от тея които са "ЗА" дългите връзки!Не съм от тези които прескачат от момиче на момиче [-X !Аз си държа на приятелката и съм си с нея доста време вече и нямам намерение да се разделяме!

Пешо90
08-10-2007, 19:21
Ами аз не съм от тея които са "ЗА" дългите връзки!Не съм от тези които прескачат от момиче на момиче [-X !Аз си държа на приятелката и съм си с нея доста време вече и нямам намерение да се разделяме!

Грешка допуснал съм грешка исках да кажа че съм "ЗА" дългите връзки!!!И мисля че тва е по правелно от тва да ги караш една след друга която ти падне!!!

ToySoldier
08-10-2007, 19:31
аз мисля , че обичат връзките , които са им сигурни ... ммм абе това зависи до момчето някои искат еднодневки , колко за бройката другите искат да имат човек , на който могат да разчитат и тка 8)
Аз мисля 4е и при моми4етата е така

просто потребител
08-14-2007, 22:47
Аз съм на мнение,че преди една дълга връзка да стане факт,момчето и момичето трябва да са преживели доста.И двамата трябва да са преминали през момента на мимолетните увлечения,през несподелената любов и разбитите сърца.Просто и двамата трябва да знаят какво искат първо за себе си,после да знаят какво би искал другия и чак след това нащата да се получа и да се стигне до тази така наречена "перфектна любов".Но не винаги това е така и то като се замислим наистина много рядко се случва.Аз съм от 3 години с приятелката си.По-голям съм от нея и двамата дадохме много един на друг и много си взехме.Аз бях човекък с опит а тя този който трябваше да живее на тези години(тръгнахме когато тя беше на 16,а аз на 19-20)За това време заедно сме се карали само веднъж,но това не означава че и двамата бяхме безгрешни.Просто както във всяко едно нещо,в дългата връзка най-важно е доверието и взаимните компромиси.

al3xSs
08-15-2007, 00:52

това е истината !
мъжа обича ли , начи няма грешка .

BAYO
08-15-2007, 02:08
Както и да е... ма докато си млад , за кфо ти е такава връзка !? ....

Ф
08-15-2007, 11:14

Ми нормално да им се живее тогава.. :wink:
Ако някой е намерил това което смята че е търсил тогава прави много за да го задържи, но при положение, че в периода 15-22 малко са наясно с основното какво искат..следователно какво търсят..
:wink:

woshata
08-15-2007, 20:04
tiq mom4eta nikoi nm gi razbere dn ti vikat "iskam sum s tebe cql jivot" :smt017 xax ma ytre..... "skupa mai e vreme da se razdelime.." :smt013 uf ponqkoga me draznqt...ama bez tqh ne moje

Just_say_no
08-15-2007, 20:20

не си съвсем права. [-X

Dani_m_88
08-15-2007, 23:04
Че то това си зависи от човека!

beb4o_bu
08-15-2007, 23:23

И аз съм на същото мнение...всеки решава как да си прави шоуто и да живее и никой не може да го вини за това....!Защо говорите само за момчетата които искат краткотрайни връзки...Баси според мен има много повече несериозни момичета които искат или да са с някой за пари или заради едното е*ане....колкото момчета избират приятелките си по това колко са им дълбоки джобовете?за какви сериозни връзки говорим тогава..То едно момче и да иска сериозна връзка тряя и от среща това да се иска..като гледаш че момичето иска само едно от теб как да си сериозен....!Познавам много повече момчета които искат сериозна връзка от колкото момичета...щтот на момиченцата повече им се живее...на тях им се ходи повече по купончета дискотеки, а имало алкохол олекват на макс!

Съгласна! Света се променя и май момичетата са тези, които търсят краткотрайни връзки сега. Като се замисля, те дават повод на момчетата да търсят и съответно да имат връзка от типа "една нощ". Вчера един мой познат каза : Който го може, кара с много, който не го може, си намира постоянно гадже. ... Мисля, че е точно обратното, защото при дългата връзка се иска да даваш много повече от... секс примерно.

LizZz
08-16-2007, 08:17

Дори и някои момчета го смятаме за Супер тъпо! =D>
Да,така е! :)

#Gravity Of Love#
08-16-2007, 08:29
Зависи от момчето... от отношенията м/у двамата :wink:
Ако се обичат много може да ходят и 3 години...

Just_say_no
08-16-2007, 08:33
Зависи от момчето... от отношенията м/у двамата :wink:

:smt043

:smt005 :smt005 :smt005 Е пък как ги сметна 3?

~BoRn^InLoVe~
08-16-2007, 08:55
не обичам дългите връзки...поне засега.не мога да си представа да изгубя 1 2 или 3 години с някой и накрая да се разделим. :smt011 тва си е пропиляно време...за тоя период колко други яки връзки бих могла да имам :::

Just_say_no
08-16-2007, 09:01
не обичам дългите връзки...поне засега.не мога да си представа да изгубя 1 2 или 3 години с някой и накрая да се разделим. :smt011 тва си е пропиляно време...за тоя период колко други яки връзки бих могла да имам :::

+1

hforce
08-16-2007, 09:06
ne znam ama az sum po dulgite vruzki, predpo4itam da sum s 1 momi4e 3 godini otkolkoto za 1 sedmica/mesec da sum s 3 momi4eta

(dadoh 3 godini za primer 6tot tva mi e nai-dulgata vruzka)

mimi7373
08-16-2007, 09:54
+1 за дългите връзки ;)