View Full Version : Дайте ми съвет...Какъвто и да е!
Незнам какво да правя вече..Искам да избягам! :smt010 Татко ми работи нон стоп,постоянно е по пътищата.Майка ми е отвратителен човек,тя е една недостоина майка,знае само да ме обижда да вика по мен да ме бие :smt009 Брат ми ме тормози от 8 годишна от тогава не е спирал да ме нарича..БОКЛУК,ПАРЦАЛ,винаг и ме е биел за всяко нещо,всяка вечер ме е приспивал със шамари и бой,и до днес го прави..Това ме съсипва от всякъде,майка ми ме има за няква слугиния която трябва да и върши нейните задължения.Освен това не съм видяла нова дреха от Май месец,нито пукнат грош!А имаме много пари...Мразя ги,единственият човек който ме разбира горе/долу е татко но той не прави нищо,въпреки че понякога ме защитава от онея двамата,вече няколко пъти съм имала кризи,изпадала съм в ужасни състояния и незнам какво да правя..срам ме е да ида при личната си лекарка и да и пойскам талон за психиятар :smt010 а много искам някой да ме чуе и разбере.Единственото нещо което имам е моя приятел ама и той вече не може да ме разбере когато изведнаж заплача от обидите или командите на брат ми и майка ми... :smt010 :smt010 Имате ли някакви идеи?Какво да направа,живее ми се знам че трябва да помагам на майка за да не ми вика....НО съм детееееее още ми се живее като такова..Моля Ви Помогнете ми някак.. :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
sladku_bebzi
08-09-2007, 11:14
На колко си?
Ами кажи на баща ти..може да поговори с майка ти и брат ти..не знам :?
belerofone
08-09-2007, 11:50
Ако си билзо до зъваршване изход има и той е да ходиш в друг град където да учиш.....
Но ако не си аз не виждам светлина в тунела....Това което се случва е нещо ужасно за едно дете....Но то не може почцти никак да промени ситуацията.....
Можеш да се обърнеш към Отдел Закрила на детето ....Във форума има и правата на едно дете....Провери ги....Но това е доста радикално ....
Говори с психолог....Но изход такъв какъвто ти търсиш на дали има.....
Дерзай ....И бъди спокойна....
sasha_90
08-09-2007, 12:10
Нали казваш че баща ти те разбира?Поговори с него.Дано ти помогне.
deem registered
08-09-2007, 12:46
Незнам какво да правя вече..Искам да избягам! :smt010 Татко ми работи нон стоп,постоянно е по пътищата.Майка ми е отвратителен човек,тя е една недостоина майка,знае само да ме обижда да вика по мен да ме бие :smt009 Брат ми ме тормози от 8 годишна от тогава не е спирал да ме нарича..БОКЛУК,ПАРЦАЛ,винаг и ме е биел за всяко нещо,всяка вечер ме е приспивал със шамари и бой,и до днес го прави..Това ме съсипва от всякъде,майка ми ме има за няква слугиния която трябва да и върши нейните задължения.Освен това не съм видяла нова дреха от Май месец,нито пукнат грош!А имаме много пари...Мразя ги,единственият човек който ме разбира горе/долу е татко но той не прави нищо,въпреки че понякога ме защитава от онея двамата,вече няколко пъти съм имала кризи,изпадала съм в ужасни състояния и незнам какво да правя..срам ме е да ида при личната си лекарка и да и пойскам талон за психиятар :smt010 а много искам някой да ме чуе и разбере.Единственото нещо което имам е моя приятел ама и той вече не може да ме разбере когато изведнаж заплача от обидите или командите на брат ми и майка ми... :smt010 :smt010 Имате ли някакви идеи?Какво да направа,живее ми се знам че трябва да помагам на майка за да не ми вика....НО съм детееееее още ми се живее като такова..Моля Ви Помогнете ми някак.. :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Много ми се иска, но не мога да ти помогна...Съжалявам. :cry:
mili4ka,spored men problemite idvat v komunikaciqta,opitai se da govori6 s tqh,da im pokaje6 4e ve4e si golqma i 4e ne trqbva da te tretirat kato dete.pokaji im su6to tvurdost,mnenie i poziciq,nz kolko 6te ti pomognat i nz na kolko godini si,za6toto opredeleno ima zna4enie,no iskreno se nadqvam ne6tata da se opravqt pri teb i da nqma6 pove4e griji.mn uspehi i znai ,4e na hubavite hora ...rano ili kusno im se slu4vat hubavi ne6ta,koito da gi napravqt 6tastlivi O:)
може наистина да имаш проблеми с ваще ама според мен малко преувеливаш.Тва за парите-звучиш като някоя разглезена пикла .Не ги изкрваш ти парите , че да имаш претенции. И все пак е нормално да помагаш на ваще за домашната работа-що си решила че тва е задължение на майка ти - безплатен обяд няма
mir4ovski
08-09-2007, 14:24
ako polojenieto e tolkova lo6o neponosimo ako te biqt i tormozqt moje6 da se opla4e6 na socialna slyjba vmesto da bqga6 tva e te mogat da te nastqanqt vav vremenno jili6te za maltretirani deca dokato neshtata y vas se izasnqt.ili tva ili potarpi sajalqvam za teb no nqma kak da ti pomogna yspeh badi silna
Ako sydq na4ina po koito si pisala bih kazal 4e si dosta zrqla i golqma za6toto ne vidqh nito edna pravopisna ili prepinatelna gre6ka v temata ti. =D> Predpolagam 4e si na 16 ili 17. A ako skoro pravi6 18 aide nqkyde drugade!
FirsT_LadY
08-09-2007, 20:40
и аз ги търпя тия неща само без бой ,но от баща ми и сестра ми... с нетърпение очаквам навършването на 18 годишна възраст,за да кандидатствам и напусна това,семейство. Късмет мило момиче,знай,че те някой ден ще те оценят,но ти ще си някъде другаде и ще си много,много щастлива... ще видиш че ще стане така.
Съчуствам ти. Майка ми е същата отвратителна овца, колко пъти сме стигали до бой с нея :roll: За щастие замина да живее във Франция :-D За брат ти, нормално е да те тормози аз моята сестра още я тормоза нищо, че е на 24 :lol: Кофти, е че баща ти патува и не можеш да получиш подкрепа... трябва да поговориш с него и да му кажеш каква е ситуацията. Може да те разбере и да говори с майка ти, въпреки, че на жена колкото и акъл да наливаш нищо не попива.
Имаш ли skype? Ако имаш, кажи го и ще те добавя да поговорим.
Благодаря Ви Много!Все пак се отзовахте на темата ми и малко или много ми помогнахте,Благодаря и че ме подкрепихте!Признателна съм Ви...Някак си ще се оправя,но все още незнам как :smt010 А до въпросите "на колко съм?"На 15
DevilWish
08-11-2007, 20:50
Аммм и мойта ми вика ама не го отбелязвам.Тва за брат ти е недопустимо кажи на майка ти и ако не направи нищу са егати родителите ;)
FataMorgana
08-12-2007, 10:17
Не знам какво може да те посаветвам,само знам че ти не заслужаваш такъв живот...мисля че майка ти и брат ти трябва да ги съдиш.
Какъв е смисала да се въртиш около хора като тях.
Поговори с баща си.
Защо не прекарваш повечето време на вън?
Връщай се вкъщи колкото да ядеш и да спиш.
Стой далеч от брат си.
Заклучи се в стаята си...престраши се да поговориш с психолог.ТОва не бива да продължава.
GaBiTyYy
08-13-2007, 22:19
Oburni se kum nqkoi ot zakrila na deteto :!: