PDA

View Full Version : Излъга ме

08-09-2007, 17:58
Уф чувствам се ужасно ... Бях с едно момче ](*,) ](*,) ](*,) ,защото мислех ,че наистина ме обича....... След това дори не искаше да ме изпрати ..... Чувствам се толкова унизена и никога не съм предполагала ,че и с мен може някой да се отнесе така...... Винаги съм си казвала ,че не трябва да вярвам на момчетата ,които на втора среща казват "Обичам те" и тогава не знам защо му повярах ....... :? :? Сигурно ще кажете "сама си си виновна" или пък " ако си мислиш,че си единствена...." ... Просто трябваше да го кажа на някой.....Много съм разочарована ...и то най-вече от себе си..... :smt009 :smt009 :smt010

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!

alkobalko
08-09-2007, 17:59
Ето защо преди да се действа, трябва да се помисли за последствията.

ista
08-09-2007, 18:03
ами... ние няма какмо да ти кажем... ще го преодолееш...=)) поне вече няма да вярваш така%)

mir4ovski
08-09-2007, 18:10
mila i men sa me lagali.zapoznah se s edno strahotno mom4e na 22 prespah s nego i kvo na drtgiq den go vidqh s edna jena i kato go popitah koq e toi prespokoino kaza "tva e saprygata mi Tanq" bqh si legnala s nego a toi me zapozna s jena si koqto za kapak be6e bremenne.znam kolko boli no s vremeto sha mine.az namerih dryg 4ovek koito naistina mn obi4am i preodolqh vsi4ko

Guderian
08-09-2007, 18:12
Уф чувствам се ужасно ... Бях с едно момче ](*,) ](*,) ](*,) ,защото мислех ,че наистина ме обича....... След това дори не искаше да ме изпрати ..... Чувствам се толкова унизена и никога не съм предполагала ,че и с мен може някой да се отнесе така...... Винаги съм си казвала ,че не трябва да вярвам на момчетата ,които на втора среща казват "Обичам те" и тогава не знам защо му повярах ....... :? :? Сигурно ще кажете "сама си си виновна" или пък " ако си мислиш,че си единствена...." ... Просто трябваше да го кажа на някой.....Много съм разочарована ...и то най-вече от себе си..... :smt009 :smt009 :smt010

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!Значи тъй, той си е направил кефа и те е изоставил....
Нека да ти е за урок следващия път :wink:

08-09-2007, 18:15
Аз никога не съм с някое момче ей така.....Винаги изчаквам и не знам с него какво стана....Не исках и същевременно му позволих.... ](*,)

Novkov
08-09-2007, 18:22
Ето защо преди да се действа, трябва да се помисли за последствията.

key_of_hell
08-09-2007, 18:23
Ima o6te mnogo da se razo4arova6 ot sebe si za napred, tova ne zna4i 4e jivota e svur6il za napred ne trqbva da gubi6 vqra nito v sebe si nito v drugite no nqma da e izli6no da ima6 edno na um i za dvete!
A do kolkoto za dumite mu moqt jivot e kup luji i bezbroini "obi4am te" na purva sre6ta a sega kogato naistina ima za6to da gi kazvam sa ve4e tolkova izprazneni ot sudurjanie 4e ponqkoga i az ne im vqrvam!S tazi "strategiq" tova mom4e gubi mnogo!Ne go mrazi sujalqvai go!

Conrad
08-09-2007, 18:26
Ние мислим първо с пишките си ,после с главите си. :lol:

bEbsI
08-09-2007, 18:41
Ами според мен няма какъв съвет да ти дам освен да гледаш положително: Веднъж вече си се опарила втори път няма да направиш същата грешка.

ProstoAz
08-09-2007, 18:41
И такива неща се случват. Научи се по-добре да преценяваш хората и не вярвай на всеки и всичко.

KiFy
08-09-2007, 18:50

Май си е вярно това :lol:
А до авторката - мацко, няма защо да съжаляваш, така и така вече се е случило... просто продължи напред и следващия път се увери, че момчето ти няма да постъпи като този мухльо :wink:

marina star
08-09-2007, 18:57
emi pogledni go ot dobrata strana,sega pone kato si se oparila 6te bade6 po-predpazliva v bade6te,nma nit6o ne se ot4aivai priemi go kato jiteiski opit

naMy4Ho_KoTe
08-09-2007, 20:08

Ми да де, с главите там долу.

briana
08-09-2007, 20:36
милата,ще ти мине.абе мъже... ](*,)