PDA

View Full Version : Вярвате ли в Господ Исус

Страници : 1 [2]

Jesus_is_good
10-27-2007, 20:12
И спасението на човека.
Освен да говорите глупости по никакъв друг начин не можете да си обясните съществуването на света.
Или гениалната теория че нищото е грамнало и е създало без да иска всичко в перфектна хармония е по логична???

Jesus_is_good
10-27-2007, 20:25
Енергия без много сложен механизам да я контролира е унищожителна,а не градивна...
А и ДОРИ да е имало енергия,предполагам сама се е наредила както триа или е решила да създаде 45245265623456246642443 звезди (ако не и повече) и 1 планета с живот.
1 елементарен (за теб пример):
1 светкавица може да утрепе почти всичко живо което удари нали?
Но ако енергията се контролира ще имаш ток на компа ти за да продължаваш да пишеш глопости :)

Jesus_is_good
10-27-2007, 20:27
ааа и обичам шоколад не корабиики така че sry

ThankYouVeryMuch
10-27-2007, 20:46
Стига сте лъгали, че вярвате в Господ. Просто лъжете. Нагло е ! Бас държа, че повечето от вас са стъпвали в църква само 2-3 пъти в живота си най-много и то защото са били задължени от родителите или бабите и дядовците. Аз си признавам, че християнските ритуали и тям подобни са ми скучни, не ходя на църква, не правя дарения, абе въобще не смятам и да ставам набожен. Впрочем Господ е само за слабохарактерните, тези които са толкова слаби хухом, че разчитат на готови формули за живота и оправдават неуспехите си с това, че вече всичко им е било писано и така или иначе е щяло да се случи...

antifreeze
10-28-2007, 00:01
maliiiiiiiiiiiii dokato go procheta tva cqloto tolkova mnogo mi se nasubra che zabravih kvo misleh :D ta... az sum PULNA ATEISTKA naukata rulzzzz!!!! i ne moga da si predstavq che ima sushtestva koito si mislqt che nesho si narecheno B O G e suzdalo vselenata ](*,) i znaesh li kvo vupreki tva iskam ti-Jesus_is_good da mi obqsnish zashto az trq da vqrvam i zashto smqtash che belobrad starec s bastunka se razkarva iz oblqcite....chakam

antifreeze
10-28-2007, 00:10
a i btw Jesus_is_good da te svetna che SIGUREN se pishe s U.... :?

antifreeze
10-28-2007, 00:23
a i btw Jesus_is_good da te svetna che SIGUREN se pishe s U.... :?Аре като почнеш да пишеш на български ,тогава да правиш корекции are sq podrobnosti 8-) no i tva shte stane nqkoi den

sandra_21
10-28-2007, 03:59
аз вярвам че има Господ!

rocknrolldoll
11-11-2007, 21:20
С две думи - Бог е всичко. Без вяра в него нямаме нищо. Това е единственото важно нещо в живота. Трябва да го следваш, ако чувстваш тази необходимост. Иначе напразно живееш. Това е моето мнение.

Blitzkid
11-11-2007, 22:48
Ебахти християнската пропаганда

magesniko
11-12-2007, 10:37
^пхпаяхпахпахпахппха :razz: :D

OtherDimension
11-12-2007, 12:18
ебахти смръдливия сектант

Sashakiss
11-12-2007, 16:07
Аз никога не съм вярвал в Бог (това не означава че вярвам в Quake 4).

Добър съм си по душа, но не защото Той го повелява, а защото аз предпочитам да се отнасям добре с хората.
Вярвам че ние сме еволюирали с времето животни и нищо няма да промени това мое мнение.

А сега можете да се заяждате с мен колкото си поискате

Blitzkid
11-12-2007, 16:48
ебахти смръдливия сектант
Мерси че ме подсети да се избаням, ще те черпя бира

denied
11-13-2007, 08:30
vqrvam :) :-|

OtherDimension
11-13-2007, 08:42
Вярвам!!!! :smt006
е нали си момиче на дявола??

Arr0gAnT
11-14-2007, 10:11
Да, Исус е живял, разпрострабявал е Християнството и е бил разпнат,
но в чудесата които е вършил и във въскресението му не вярвам :?

AvaLan4e
11-14-2007, 17:10
Надявам се няма Бог :neutral:
:-#

miShle
11-14-2007, 17:37
Еми според мене няма такива глупости като божества... тЕЙ ЧЕ - НЕ,НЕ ВЯРВАМ!

gabi_94
11-15-2007, 15:41
вярвам силно че има някаква сила, която ни наблюдава, но не мога да си обясня някои работи, а между другото ти(автора на темата) да не си сектант?! :o

Jesus_is_good
11-15-2007, 18:44
:D мда...Почти всички това казват,ами не не съм.Ходя си на нормално даскало,уча си уроците,имам си приятели и ходя на църква 1 в седмицата за да отдам почит на моят създател защото не мисля че съм купчина безмислено съществуваща цитоплазма.Щом мислите това за сектантско си е вашо мнение.Не искам да се карам с никои просто да призова към покаяние,защото всичко в библията е истина.Доказана истина!!Чрез археология,генетика и т.н.
И най-важното,Бог е в сърцето ти така че дори да го докажа че съществува(което мога да направя за 5 мин) няма смисъл зашото не си почувствал. :)
Исус ме е спасявал от смът :) всеки път като се моля чувствам силно присъствието му.И ако си ходя на улицата по никакъв начин няма да ме различите от другите.Най жалкото е че всичко е пред лицето ви а вие си живеете в света които ценностите са : пари,коли,gsm.
И за пореден път казвам.Изборът си е ваш!!!
Не че целя сега да променя нещо освен мнението ви за мен :) поне малко в положителна посока.Ако съм трогнал някой :) : ЛС
Това е от мен,от тук сте вие.

Jesus_is_good
11-15-2007, 18:48
пп:съжелявам за правописната грешка,пише се "смърт" .

Blitzkid
11-17-2007, 20:30
http://animatedtv.about.com/library/graphics/crucified.jpg
Само в този Jesus вярвам

AvaLan4e
11-17-2007, 21:15
Оф, миналия път съм се лигавила. Не вярвам в Господ. Не мисля, че ако съществува има нужда от моята точно вяра, но вярвам в сърцето на подписа си. Вярвам в идеята на хуманистите, намиращи доброто за черта на човечността. Вярвам. ('=

Ziezi
11-17-2007, 23:30
Майка ви да еба безбожна,такива мушици като вас трябва да бъдат убивани с горещи камъни!Нещастници,гаврете се с религията,която ви е спасила кирливите,космати задници,всеки си плаща за всичко!!!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bg/thumb/2/2c/Simeon-big.jpg/200px-Simeon-big.jpg

Blitzkid
11-18-2007, 08:20
"GOD IS DEAD" by F.Neitzche

Nietzsche is dead!

by God

http://draguladk.data.bg/Emoticons/Emot/swoon.gif

True,true.Looks like the fucker was wrong after all ^^
Господ е мъртам, Нитцше е мъртав а и аз не се чувствам много добре напоследък

Re])_F1r3
11-18-2007, 08:22
Понякога да понякога не :)

alehole
11-18-2007, 10:41
Ако не вярвате моля дайте ми шанс да докажа че Исус е жив.Знам че малко хора като нас teen се интересуват от това но моля не ме отхварляите нека поне обясня.
вярвам в много неща все пак човек неможе да живее без вяра ... :neutral: .. дам :)

HolySmoker
11-18-2007, 11:04
ае ся бате Преско да ви обясни цялата работа с тия религии и тем подобни...
та те са измислени за да манипулират неграмотните хора и т.н.
та според вас ако бог е един зашо тогава защо има по 100000 религии по целия свят то ако вярваш в един то няма да вярваш в другите и така пак си в грях, просто няма логика
Свещени войни (в името на бог...) лайна тва ще кажа, войната пак си е война за да се плечкосва и убива
ето ви и 1 пример който е от скоро (талибаните например) в името на бог въри се взриви със самолет в кулите близначц в САЩ #-o - чиста манипулация за нечия изгода ...
в миналото ко е викала църквата ... а ? кажете ми ?... Земята била плоска (да бе кат главите им) бог им го казал ... дрън та пляс
но е доказано че не е плоска нали
и други има
например : слънцето се въртяло около земята и тя била центъра на вселената :razz: :razz: ВСИЧКО Е ИЗМАМА С ЦЕЛ ДА СЕ МАНИПУЛИРА АКО НЕЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО ОБЯСНИ ЦЪРКВАТА - КАЗВА ЧЕ Е БОЖЕ ДЕЛО ... да бе ... нищо не е необяснимо или невъзможно
Дори и църквата убивала хора защото вярват в друга религия а нали убиването е един от смъртните гряха
Религията може и да се използва и като"наръчник" например Исляма
еми не яж свинско, къпи се еди га си, еми кой ще ти яде свинско в жегите и да подържат хигиена, та това е задължително
има и дискриминация например жените да се крият под некви парцали и винаги да са в присъствието на мъж по улиците виждал клипове как разстрелват жени за това и никак не беше приятно :( та сичкото за което служи религията е да се манипулират хората за нечия изгода :!: :!: :!: