Влез

View Full Version : Какви са ви отношенията с башта ви..?

KiSs_mY_LiPs
08-09-2007, 20:13
Начи искам да разбера какви са вашите отношения с баща ви..Моите ваобще не са добре..всеки ден се караме по 5 - 6 пати на ден и то все за дребни глупости.. примерно защо пия в тази чаша а не в тази.. :cry: Просто вече ми е писнало от него..Кажете ми как да постапя за да спре това..вече мие писнало от всички тези неща.. :smt010

FirsT_LadY
08-09-2007, 20:27
Ние почти н си говорим,ако започнем разговор,той ще започне да ми говори ,как не работя , защо панталона ми е с толкова ниска талия , защо ходя на гости в приятеля ми и така на татък,за това на мен ми е по добре да не говоря с него и да нямам никакви отношения... не е един от най обичните ми хора... с нищо не го е заслужил ..

KiFy
08-09-2007, 20:27
Еми моите са много добри, даже отлични.. а при теб казваш, че се карате за глупости? Ами опитвала ли си да му кажеш, че не искаш да се карате и да си изгладите отношенията?

KiSs_mY_LiPs
08-09-2007, 20:56
Ами да опитвала сам ама..нищо не става..

nata6ka
08-09-2007, 20:56
Еми моите са много добри, даже отлични.. а при теб казваш, че се карате за глупости? Ами опитвала ли си да му кажеш, че не искаш да се карате и да си изгладите отношенията?

daaaaaaaaaaaa i sea mi se kara da si lqgam (po4ti na 16 sam) i ve4eren 4as imam nai=kasno 9 ama trqbva avtobys da me e blasnal tva e osnovanie da se pribera v 9. molq vi se toq me mrazi :smt011

class
08-09-2007, 21:09
Хахах ами добре се спогаждаме ... някой път си повикваме малко , но това е за спорта... да разберат жените в къщи кой командва :) ( сестра ми и майка ми ...) :smt004

Ice
08-10-2007, 00:46
С баща ми се разбирам супер.Винаги ме е успокоявал, докато мама ме е овиквала,дори и да не съм права.Простоо е номер едно! Много мога да си лафя с него, да се хилим заедно, пием биричка заедно.Бе обичам си го :-)

Novkov
08-10-2007, 03:41
Не знам за баща ти, но отношението ти с правописа също не е добро(гледайки заглавието наа темата) :roll: Не избираш родителите си... примири се с това, което ти се е паднало.

mid_get
08-10-2007, 08:58
С баща ми нямам никакви проблеми. В сравнение с майка ми, той е този, който приема всичко хладнокръвно и без излишни нерви. Иначе...и двамата са пичове :-D Ето, вчера например, си бях пуснала музика, ама доооста силничко и човекът чул и хоп, гледам го на вратата на моята стая...като се разпя и затанцува... абе, голям купон става с него. И мнооооого го обичам :D

sladkish_14
08-10-2007, 09:18
И аз с мойто тате се разбирам мноооогоооо.С майка не много се караме,пари не дава :-D ама татенцето какво то съм му пойскала ми дава,освен това с него мога да си говоря за приятеля ми O:) Даже сме се напивали като прасета нищо че съм на 14 :D :D :D Много ни е весело,много го уважавам и много си помагаме..Пък и мен си ме обичка щото никога не му дрънча парички,а батко го разбива :-D ....Абе и аз си ОБИЧАМ татенцето много,без него незнам кво щях да съм и какво бих могла да съм.

mir4ovski
08-10-2007, 09:59
spoko i nashte sa sashtitie karame zza neshta ot tipa shto piq v taq 4a6a kato moita bila edi kade si shtosam se pribrala kasno i sqw imame edin po-seriozen spor za gadgeto mi.kato my kaja neshto se sardi prosto ne si govori s nego i kato ti se kara za neshto kazvash dobre i misli6 za neshto drygo

alkobalko
08-10-2007, 10:30
В чудесни отношения сме. Супер много си го обичкам, както и той мен. Разбираме се чудесно и никога не се караме. Той е невероятен човек, майка ми също и двамата винаги са до мен и ме подкрепят.

KaTinCeTy
08-10-2007, 10:40
S tate sme v perfectni otno6eniq! E, slu4valo se e ponqkoga da posporim ili da se skarame, no e mnogo rqdko i posle vsi4ko si e kakto predi. Vinagi mi e izpulnqval jelaniqta i az adski mnogo go bicham, i toi men. :)

b0Nb0n
08-10-2007, 14:40
emi dobre se razbiram s nego dvamata s nego nooo sa bazikame s maika :D i sys sasedite praim ludi raboti dvamata osobenno kat sedmen da piem i kato se napiem toi se izmislq nqkvi gluposti da praim i az se syglasqvam 6tot sa nqkvi raztfarva6ti i sy6to noo se psuvame ama tva ne e ot zna4enie to nemoje bez karanici

Impressive
08-10-2007, 16:58
Горе-долу добри.
Но стане ли дума за политика, скандалите са факт 8)

Kisses_P
08-10-2007, 17:16
S tate sme v perfectni otno6eniq! E, slu4valo se e ponqkoga da posporim ili da se skarame, no e mnogo rqdko i posle vsi4ko si e kakto predi. Vinagi mi e izpulnqval jelaniqta i az adski mnogo go bicham, i toi men. :)
мога да кажа същото за мен и моя баща

Obsession
08-11-2007, 10:31
Баща ми ни е напуснал когато съм била бебе. Преди се виждах с него понякога, но той се държи ужасно с мен - иска да ме контролира, въпреки, че дори не живеем заедно и ми задава странни въпроси. Вече не се виждам с него, а и той не ме търси изобщо. Не се интересуваме 1 от др. Както се казва "кореспондираме си с пощенски записи". Плаща ми издръжка ест, но нищо повече - нямаме никакви отношения. Забравих да спомена, че след последния път когато излизахме посетих полицията, за да питаме с майка ми дали може да му забраним да ме вижда... С една дума: идилия!

kameliqbaby
08-11-2007, 11:36
Pochti nqmame otnosheniq.Samo ako se seti za rojdenniq mi den.

Justified
08-11-2007, 11:39
Еми моите отношения с баща ми са страхотни,е понакога се спречкваме за нещо но това е много радко и то обикновено е някаква дреболия.
Иначе с него си живеем страхотно,без никакви проблеми!

ProstoAz
08-11-2007, 12:33
С моя баща много си се обичаме и се разбираме много добре. Не помня да сме се карали в близките няколко години... Много е добричък и много ми угажда за всичко. :D

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-11-2007, 13:46
еми... добри са ни отношенията... преди известно време много ми се караше.. еи таи за глупости но всичко мина.. и аз нз как.. но трябва и двамата да отстъпвате щото иначе няма ккак ;) говори с него питаи го защо се държи таака.. трябва да си има обяснение :)

Sam90
08-11-2007, 14:17
Много го ще го обичам, ако не се прибира изобщо.............

~*~By~Myself~*~
08-11-2007, 16:07
родителите ми са разведени и затова рядко се виждам с татко като по малка сяка седмица а сега не съм го виждала 5 месеца вече тои работи мн и няма мн свободно време Обаче като му отида на гости е голям купон винаги пита как си с гаджетата и аз ми на намират се а тои казва е колко се де и аз отговарям ми на 1-2 и тои ееееее изоставаш в детската градина по 10 ги вартеше .... абе изобщо страхотен човек аз мн го обичам и тои мен също ... Никога не сме се карали ама никога и няма мн връзка с темата ама се радвам че приличам на него защото е много хубав не че маика ми е грозна ама тои е като манекен

ПП Обичкам те Тате

meri88
08-11-2007, 16:35
В чудесни отношения сме. Супер много си го обичкам, както и той мен. Разбираме се чудесно и никога не се караме. Той е невероятен човек, майка ми също и двамата винаги са до мен и ме подкрепят.

ние сме в същите отношения и много се кефя, че имам такива готини родители \:D/

ShevchenkoFenka
08-11-2007, 22:10
super sa mi otnosheniqta s tatenceto mn si go obi4kam i yvajavam. vinagi mi e ygajdal dori i mama da ne e bila syglasna.. gordeq se s nego estestveno i s mama :wink: \:D/ 8) :lol:

LiTtLe_AnI
08-12-2007, 01:49
s tati oo s nego se razbirame otli4no obi4ame si se s nego toi si me misli za 5 godi6na i postoqnno me gadeli4ka i az samo vikam ,,mamoo tati me gydeli4ka kaji mu ,, :D a tq mn se iznervq za6toto tykmo govori po telefona i az po4vam za vikam no si se obi4ame vsi4ki :) dori i ponqkoga mama da mi napravi nqkakva zabelejka tati e super ne bih go zamenila za nikoi drug

Crazy_Sweet_Girl
08-12-2007, 12:51
хмм ... ние с баща ми се разбираме мн добре :) ако искам някаде да ходя винаги ме пуска ... и не се караме ;)

aDuHka
08-12-2007, 17:07
Аз също мога да се похваля,че с моя баща се разбираме чудесно ;) ..Е да , естествено, понякога се спречкваме,но това са редки случеи :) Нещото,което най-много харесвам в него е това,че щом каже нещо го изпълва на всяка цена \:D/

theEXPLOITED
08-12-2007, 18:38
ПОЧТИ НИКАКВИ.......НЕ СЪМ ВИЖДАЛА РОДИТЕЛИТЕ СИ ОТ МАЛКА ЖИВЕЯ С БРАТ МИ С НЕГО НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ИЗЛИЗАНИЯ,ДРУСАНЕ /ПРАВИМ ГО ЗАЕДНО ПОНЯКОГА/,А БЕ ЖИВЕЕМ СИ ДОБРЕ С НЕГО. :D

Margy
08-12-2007, 18:47
С баща ми се разбираме добре, не сме се карали!

dream_girl_13
08-16-2007, 10:13
Ами не са особено добри... Тъй като той живее отделно от мен и мама ме вижда само на няколко месеца веднъж-два пъти и не разбира колко много се променям с времето. Явно не може да разбере, че не съм вече онова момиченце на шест години, което го слушаше за всичко и се съгласяваше с всичко... Сега когато се опитам да му противореча за нещо, той се сърди, понякога дори не ме разбира... :( И изкарва мама виновна дето съм била "зле възпитана"... :? А не е така, мама се грижи чудесно за мен, а баща ми просто е далеч от нас за да разбере колко се променям. Често се спречкваме, но аз продължавам да си го обичам много, въпреки че понякога е голям мърморко :)

~BoRn^InLoVe~
08-16-2007, 10:34
В чудесни отношения сме. Супер много си го обичкам, както и той мен. Разбираме се чудесно и никога не се караме. Той е невероятен човек, майка ми също и двамата винаги са до мен и ме подкрепят. с тебе сме късметлийки +1

MoHuTo
08-16-2007, 16:26
Ами не сме в много добри отношения с него, прекалено инатлива съм и не обичам никой да ми се налага, а той точно това се опитва да прави :smt011

08-16-2007, 17:09
Ей такива. (http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122146)

belerofone
08-16-2007, 17:30
Начи искам да разбера какви са вашите отношения с баща ви..Моите ваобще не са добре..всеки ден се караме по 5 - 6 пати на ден и то все за дребни глупости.. примерно защо пия в тази чаша а не в тази.. :cry: Просто вече ми е писнало от него..Кажете ми как да постапя за да спре това..вече мие писнало от всички тези неща.. :smt010

При мен е абсолютно същото...Не си говорим , а ако си говорим си говорим за това как едва ли не аз съм най-пропадналия човек на света...Какъв позор съм за него и как може да бъда толкова предивимо тъп....За него аз съм безкрайно агресивен и дори ходих да си направя изследвания които бяха повече от нормални....Той дори не повярва на докторите...Може би затова 6 месеца работих в хотел далеч от в къщи и си говорих само с мама....
Караме се запвсичко предвид , че нямаме една обща тема и интерес....Той отрича всяко нещо което правя....Национален координатор съм , свиря на пиано и работя нон-стоп....
Няма начин да се справиш с това.....Просто това е нещо котео се случва и е окончателно безвъзвратно....Малко по-малко със всяка караница тношенията ще се разпадат докато спрете да си говорите и започнете да се подминавате в едно и съща къща....

Поздрави...

Iviqna
08-16-2007, 21:44
offf ujasni sa... vika mi za nai-malkoto neshto... na den ako ne se skarame pone 3 nqma da sme nie prosto ... :oops: :cry:

HopeLesss
08-16-2007, 21:48
Никакви :wink:

Madness
08-17-2007, 07:39
Супеллллл (=
Тати ( :
В по-добри отколкото с майка ми...може би щото се виждаме супер рядко...пък аз от ееееей толкова мъничка съм по-близка с него...
:)

belerofone
08-17-2007, 08:26
offf ujasni sa... vika mi za nai-malkoto neshto... na den ako ne se skarame pone 3 nqma da sme nie prosto ... :oops: :cry:

Добре дошла в клуба....
Имам предложение за тема:

ЗА КАКМО СЕ КАРАТЕ С БАЩА СИ....

Пздрави...

Just_me888
08-18-2007, 21:01
Защо ли ми звучи познато...Не знам какво да те посъветвам,защото и аз имам същия проблем!!!Просто с него няма оправия и това е! [-( Два остри камъка не мога да мелят са казали хората...

'IrReSiStIblE'
09-09-2007, 08:18

Да и при мен е абсолютно същото.Обожавам баща ми - страхотен е,майка ми също е невероятна.И тримата се разбираме много добре.

bqsna_teenagerka
09-09-2007, 08:24
:? ох мен като ме взе да живея при него и ние двамата сами бехмя ужас...едва не се избивахме! откакто си намери гадже (а тя е супер готина) по голям роДител е от майка ми,баща ми ,баба ми вси4ките взети на куп където е на 24! вси4ко се успокои и отношенията ни са пове4е от перфектни! и спокойно и при теб ще се уредят въпрос на време е просто когато ти говори повтаряй "да тате,както кажеш тате,няма проблеми тате,разбира се тате!" 8-[ и така не го предизвиквай

Maimunche_f
09-09-2007, 12:06
В отлични отношения сме. Все пак съм момиченцето на тати. Знам че много ме обича и постоянно го показва, както и аз него. Много добре се разбираме. Супер е татенцето \:D/

CaSsIe
09-09-2007, 19:44
Amiii poprincip se karame ama ne mn primerno po 1-2 pyti na den ama sega ne6to mu stava i za sqko malko ne6to kre6ti :smt011 dnska primerno mi se razvika 6to sym mu kazala:"stiga si mi opqval" ot koeto toi sedi i mi kre6ti i edva li ne 6e me udari a men me izbi na nqkyf velik smqh i po4nah da se hilq i mu kazah da vnimava kak mi kre6ti i da misli dali naistina iska da me udrq 6oto sym mu kazala 4e udari li me nqma me vidi pove4e i toi se sprq a az izleznah ot nas s trqsyk i mn smqh :smt005 :smt005 :smt005

UnKn0wN^
09-09-2007, 20:23
Почти никви...Вече толкова ми е омръзнало да му слушам простотиите,че само като видя,че е в някоя стая не влизам там..Ако почне да ми говори нещо и аз си викам,че се интересува нещо от мене,кажа му нещо и почне да се бъзика и да ми се подиграва...Вече не мога да разбера кога е пиян и кога не..пф :x

FiRe_LaDy
09-09-2007, 20:29
Ми в много добри отношения съм с баща ми ... рядко се караме,но акто се скараме не му говоря с дни,докато на него не му писни и да дойде да ми се извини.

tItEufFf
09-09-2007, 21:06
Ами..ние главно по телефона разговаряме, защото той живее в Гърция...иначе са добри, ама като че ли сае отнася прекалено детинско към мен :roll:

love_enrique
09-10-2007, 15:02
Хм...лоши,не се разбираме хич,просто. [-( :-k

rowzz
09-10-2007, 22:00
преди аз бях в добри отношения с него но сега работата стана като твоята.. за супер простотий ми бучи..
но аз не му обръщам особено внимание и той бързо утихва..

Valento
09-10-2007, 22:04
Ми с моя тате си бъбрим само за коли това ни е темата и затова не се караме :wink: а ако говорим за жени вече всеки на кадето му видят очите защото той е с мнението от 70-те 80-те години!Но не се караме изобщо! [-X

tuka6na
09-11-2007, 08:28
:lol: Просто ужасни. От както съм си сама,от всички страни ми се натякваше ,че съм малка и просто няма как да живея нормално без родителите си.Всъщност почувствах такова облекчение когато се махнах от него,че няма и да си помисля да се върна.По никакъв повод.А и е последният човек при който ще отида,ако не дай Боже нещо се случи :-s в такива моменти се сещам ,че имам и майка,за което трябва да съм благодарна .

*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
09-11-2007, 13:00
ужасни!!! в период от около месец .. даже и повече сме само на "здравей - здрасти" след последното ни каране не желая просто да разговарям с него и не го и правя ..

SkendY
09-11-2007, 15:01

хехе :) на ме ми се случва същото,но ситуацията е доста по-различна...не се понасяме с него,защото 1-во: мислим по различни начини и 2-ро: той е направил дете на майка ми (мене демек),за да раздразни момиче,което навремето е отказала да се омъжи за него...има още много причини,но това не е от значение.Един съвет-ако не си говорите или ако поне ти се стараеш да не му се връзваш и му мълчиш-повярвай ми-ще омекне и няма да има толкова скандали. "Мълчанието е злато..."

anatoll_
02-17-2008, 17:02
почти не се понасяме

blacksheep
02-17-2008, 18:17
аз не го понасям и не си говорим ама се и виждаме 1 път на месеца така че е по лесно да го избягвам

•._.•No_NaMe•._.•
02-17-2008, 19:26
Parvo si mi e kato fr :P ,posle go mrazq ot danoto na du6ata si :shock: i pak taka :D

SiNiStEr
02-17-2008, 19:37
Ами..ние главно по телефона разговаряме, защото той живее в Гърция...иначе са добри, ама като че ли сае отнася прекалено детинско към мен :roll:

+1 :-D
През месец-два си идва специално заради мен и сестра ми за да ни види :)

ofyes
02-17-2008, 19:47
Почти перфектни.

skatemore
02-18-2008, 11:36
в къф смисал взаимоотношения ? кой е активен и кой пасивен ли ?

Miss_Perfekt
02-18-2008, 13:48
Отношенията с баща ми са просто ПЕРФЕКТНИ той винаги ме разбира и подкрепя никога през живота ми не ми е посягал та даже не ми и повишава тон ние с него винаги разговаряме и съвсем спокойно ми обяснява дори да съм направила някаква глупост.Винаги ме пуска на дискотека но понякога държи да си ме взима с колата винаги разбира проблемите ми и ми дава съвет и винаги се оказва прав обаче невинаги се вслушвам в съветите му :D А относно майка ми с нея все се караме и тате през повечето случай е на моя страна.
А относно проблемати отиваш и му казваш че трябва да поговорите и му обясняваш сичко Айде УСПЕХ

eXuSe My FrEnCh
02-18-2008, 17:30
Обожавам го...
Прекрасен е.
Не бих искала никой,ама никой друг на света.
С мама не се разбираме изобщо.Постоянно се караме, ако не се караме то трябва да съм направила нещо невероятно добро за нея,за да не ми повтаря,че "от теб повече човек няма да стане, друсалка малка" ... Хах
А на тате...На тате не му пука за нищо.Той просто ме обича.
И аз го обичам...Хиииипер много.
Ако него го нямаше,аз нямаше да съм тази личност,която съм в момента. Ако него го няма, не си представям как бих живяла...
Обичам го...и адски много се разбирам с него.
----
Супер весело е когато той се напие,а аз се напуша...Ооо,такива простотии сме правили заедно в нетрезво състояние... Пхахаха...неее...
Татенцето! :smt050

ААААХ и аз тати си го обичам повече от сичко на света,нищо че преди малко ме поизнерви малко,но тва не се беше случвало от години.. МНого го обичам и нз кво бих праила без него :smt041 Докато с мамето....ахх мамето...трябва да направя нещо космически невероятно добро за да не се караме... даже ми става тъжно сега като се замисля колко добре се разбирам с татето а с мама.... :-o Охх мани мани.. ужас

xxDeeDeexx
02-18-2008, 17:54
Със стария се разбирам много дообре.. "дърт" металист е..като пътуваме на някъде е много весело.. :grin: за излизането само се караме леко..шот имам навика да си гася звука на тела и кат' звъни не го чувам..ама за другото..за са бива :?

fire_of_dreams
02-18-2008, 18:38
Значи ние често с мама и тати се шегуваме, че сме семейство Адамс. Защото постоянно те двамата се дърват все едно са на мойта възраст. С баща ми се разбирам прекрасно, много го обичам и го чувствам по-близък от мама. Аз съм се метнала и по външен вид и по характер на него, така че си имаме страхотна връзка, никога не сме се карали. :)

XaMcTePKa
02-18-2008, 18:52
ми почти не се виждаме...на 2 седмици за по 2-3 дни идеално ми е, защото с майка нямам проблем, а той като е тук се нещо се дразним и уж на базик се млатим :oops: ама аз удрям а той ми се хили :o

Blacklisted
02-18-2008, 19:16
Бащата е пич. :)

DisciplineAndOrder
02-18-2008, 19:31
бащата много готин. 8)

в перфектни отношения сме

Devilsplaymate
02-18-2008, 20:32
Страшен пич е :grin:.

hooliganka89
02-19-2008, 08:30

Моя е същият,прякора му е - Господин Забележка :-D
Един път така си правя сандвичи с кашкавал,но реших не да го режа,а да го настържа на ренде,и той ми се развика,защо съм го правила така?!Обясних му,че така ми е по-сладко,той почна да пита каква е разликата,само дето съм се била мъчила,и аз го попитах какво мрънка все едно карам него да го стърже...
Ужас толкова е досаден,само си налага мнението,ако някой направи нещо по различЕн начин от неговия,значи тоя някой е малумен или просто на него не му одисват такива неща,много доре те разбирам какво ти е,ама няма изход тва си е един Тръндю :x

TellMeYourName
02-19-2008, 10:40
Нямам проблеми 8)

mulgore
02-19-2008, 10:41
бащата много готин. 8)

в перфектни отношения сме

TheOtherME
02-19-2008, 12:49
Отношенията ни са поносими.В смисъл,виждам ,че много си ме обича,глези ме ,купува мивсичко,което искам,но понякога е много мнителен и заядлив.Ма дори и да се скараме,на никой не му пука много и след най-много един ден всичко си е постарому.

Jaffs
02-19-2008, 14:00
Отношенията ни са повече от добри.
Татко е невероятен човек, много разбран и винаги ме е подкрепял. Обичаме го много и замества двамата родители за мен и брат ми. Отношенията му със сестра ми са малко по-студени, но пък тя се разбира много с майка ми, затова е нормално.
От малка съм самостоятелна и татко винаги ми е бил опора в трудни моменти и ме е подкрепял във всички неща, които съм правила. Мога да говоря с него за абсолютно всичко.
На първия ми преглед при гинеколог той беше с мен, още си спомням какъв шок беше за него като гинеколога му каза `Ще ставате дядо!` :D Физиономията му ще я помня винаги, все едно получи мини инфаркт. Представям си, ако наистина се беше случило :-D
Сега като с майка са в развод дано си намери някоя жена, която наистина да го обича и да се грижи за него, че толкова години е портфейл и готвач за майка ми... :)

Amateur
08-08-2008, 00:22
Моя не живее с мен и майка ми но иначе са добри като изключим пред последния път като се видяхме и го псувах :D

Vikitooo
08-08-2008, 02:28
Смея да кажа, че с родителите ми сме в перфектни отношения! Майка ми понякога прави мизерии ама е нормално де, не може без хич. 8-)

Escarina
08-08-2008, 03:08
Баща ми когато не пие е пич. Само че това се случва все по-рядко :D Случвало се е да не си говорим с месеци, да ми обяснява, че съм курва и какво ли още не. Но ми е баща какво да го правя. В моментите когато е в добро настроение се наслаждавам на чувството му за хумор и на човека който можеше да бъде ако разсъждаваше малко по...трезво.

girls_aloud_
08-24-2008, 12:36
"страхотни" :grin: :grin: :grin: като приятели сме си с него :smt002 :razz:

lost_in_candyland
08-24-2008, 12:58
Добри са ни отношенията по простата причина, че не живее с нас. Иначе,.. незнам....... :-D

Wrathchild
08-24-2008, 13:33
Никакви.

fenkatakrisi952
08-24-2008, 14:46
Засега се разбираме добре :D (е,кара ми се като върша глупости) :-x

BlueAvalanche
08-24-2008, 17:25
Баща ми ми е най-добрият приятел. Всичко си споделяме един на друг, няма никакви табута. Позволява ми всичко, но настоява винаги да премислям нещата трезво. Когато направя някоя беля ( не се случва често ) иска да му казвам истината ( и го правя ) и винаги ще оправим нещата каквото и да се е случило без да ми се кара :grin:

Sensuality
08-24-2008, 17:41
Нормални отношения :-D Като на баща с дете :grin:

mulgore
08-24-2008, 22:30
Супер сме си,макар,че понякога си викаме.

Гледаме си мачове,цъкаме си ЦС,излизаме по магазините. 8)

DJ_Mrav4o
08-25-2008, 07:11
Той е супер печен :grin: Само, че от време на време ипращява и дрънка няк'ви глупости :( Иначе си говорим "делово" - я за компютъра (леко е скаран с него :D ) или за спорт.

volleYgirl
08-25-2008, 09:16
с баща ми се разбираме страхотно за разлика от майка ми :?

deadly_ff
08-25-2008, 09:50
С баща ми не се рабирах направо несме си говорили с доста далго време,постоянно се заяждаше и какво ли не.Но сега от 2 години живея на квартира и може би усеща липсата ми и става по-мил,но може би е заради това 4е несе виждаме 4есто.

MaxGirl
08-25-2008, 10:45
За сега си се разбираме перфектно...ама за сега.. Има моменти, в които не можем да се търпим, случвало се е да не си говорим със седмици., но накрая всичко се оправя 8)

yozito
08-25-2008, 13:15
абе и моя не е лош ама е в Германия и за ся отношенията ни са никви

krisiiiiito
08-25-2008, 13:55
с татко ми се разбираме както трябва като дете с баща е с майка ми повече си споделям и говоря но то си е нормално :)

sladku_bebzi
08-25-2008, 16:47
Еми дава ми пари основно
и от време на време му казвам
кво става в у-ще,
дава ми почти всичко,
което си поискам и тва е.

nelegalen
08-25-2008, 16:58
Постоянно се караме, защото почти никога не сме били на едно мнение . Просто вече го игнорирам когато се опитва да започне спор с мен и това дава резултати - вече не се караме постоянно :) :)

keep_smiling
08-25-2008, 17:34
Непрекъснато спорим за глупости, но не ми прави впечатление, приятно ми е да си говорим двамата и много държа на него :)

oth-oth-oth
08-26-2008, 12:58
амиии аз го мразя моя! :lol: :lol: голям лольо е :lol: :lol: както и да е .. ами излизай през целя ден и се връщай до последната минута която може и си лягай на др сутрин пак така и ще избегнеш да общуваш мн с него 8) :)

oth-oth-oth
амиии аз го мразя моя! :lol: :lol: голям лольо е :lol: :lol: както и да е .. ами излизай през целя ден и се връщай до последната минута която може и си лягай на др сутрин пак така и ще избегнеш да общуваш мн с него 8) :)

oth-oth-oth

oth-oth-oth
08-26-2008, 12:59

NaNa_SladuRana
08-26-2008, 19:17
Пише се баЩа,а не БаШТа
по темата:Не общувам с баща си,той постоянно работи,вижам го само вечер,колкото да ми каже здрасти,аз съм вечеряла много преди него,но седя на масата уж да си говорим,но няма какво да си кажем,преди гледахме филме заедно,но вече не иска,защото много говоря,през това врема.Не ми забранява нищо,не ме наказва,каквото искам това ми дава/кукува,вместо да ми се кара или да ми прави забележки ме базика,а това е много лошо и най- често му казвам "дай ми пари,че мама излези,кажи и че ме няма,ако я видиш" :( жалка работа :?

LovePreslava
08-27-2008, 17:33
ами доста сме студени един към друг.. Няма я топлотата между нас. Общуваме само с въпроси и отговори и точка . Опитвали сме се и аз и той да стопиме това отношение но не се получава,защото неговите представи за държание,обличане и т.н са коренно различни от моите..Преди 2-3 години всеки ден се карахме и ние но отмина.. сега много по рядко и за доста по съществени неща

hrisiiiiii
08-27-2008, 18:09
Отвратителни отношения.. Не заради забраните и обедния ми час, а заради това, че постоянно се караме.. Той изглежда се има за нещо МНОГО повече от мен (което може би е вярно), и постоянно ми натяква колко е прав и как аз винаги не разбирам.. Намислила съм какво да му кажа, но не знам кога ще събера смелост и сили.. Искам да му кажа, че аз не съм му отдушник на нервите и малко от малко в този дом (не знам дали мога да го нарека дом, по-скоро жилище) всеки трябва да прави компромиси.. Светът е създаден с компромис все пак.. Ще видим какво ще излезне от тая работа все пак :}

Seducti0n
08-27-2008, 18:29
Много обичам баща си, той е прекрасен човек и не бих го заменила за нищо на света.Страхотен е (:

SeXyL[!]Nk@
08-27-2008, 18:48
1 000 000 пъти по - добре ми е сега,като си живее другаде.
А за преди какво да кажа....постоянно се карахме,постоянно забележки ми правеше....с една дума,неможех да го понасям,но явно и той мене.Макар,аз да правех всичко възможно да сме в добри отношения,но в един момент ми писна,и оставих всичко както си беше,заебах всичко,и от тогава си казвахме само здрасти и чао общо взето.

Letal
08-27-2008, 19:06
С биологичният си съм в мн добри винаги намирам подкрепа или някой да изслуша глупостите ми :D знам че мога да разчитам на него, а с другия (много станаха бе :D :D ) съм в също добри но така или иначе от както съм бил на 3 и сме с него (аз и майка ми) което е вече 13-та година неуспях да му се доверя напълно иначе поспорваме но никога не сме си викали. С майками много , но с него не .

ANTIHUMAN
08-27-2008, 20:10
KiSs_mY_LiPs спокойно с моя баща се мразим! Не мога да го търпя ,все се заяжда :-x :-x :-x ! Казвал съм го преди ще го кажа и сега Боклук е!

Force_bladeR
08-27-2008, 23:05
При мене са супер :) , въпреки че наще са разведени и живея с майка ми :grin:

Summer_Spirit
08-28-2008, 10:15
Преди доста по-добре се разбирахме... Сега нямам особено голямо желание да общувам с него и все се заяждам.. Но има моменти, в които си прекарваме прекрасно (цялото семейство обичаме да пътуваме и да обикаляме най-различни места) ..та тогава :)

TheGirlNextDoor
08-28-2008, 10:17
делови :-D ...много много не сме близки ....ама пак бива де-разбираме се

batty
08-28-2008, 11:44
nz na kfi godini sa va6te nito pak ti no ojeda navliza v kriti4eskata .... moje da ima problemi v rabotata i da e iznerven a moje i prosto da si e takaf. 6to se otnasq do moq ba6ta.ne jivee v bg rqdko si idva a kato si doide ne mi kazva 4e si e tuk parviq mesec -ima gadje 4oveka kade 6te me vredi men i sestra mi.

pOiSoN_kIsS_94
08-28-2008, 22:08
Нащите са разведени и не прекарвам времето с баща ми! :) :D

plmn
08-28-2008, 22:18
И с майка и с татко сме в съвсем нормални отношения.Карали сме се, но всичко е било в границите на нормалното и допустимото.

n3ri7ka
09-02-2008, 09:21
аз пък с тате се разбирам мн добре даже по-добре от колкото с мама :P мн рядко се случва да се сдърпаме и то е за нещо малко,а скарам ли се с мама,тате винаги е на моя страна :) 8)

DYNAMIC
09-03-2008, 15:14
според зависи.. то ние не се и виждаме много.

moon_flower
09-03-2008, 16:23
Никви..мъртъв е.

Lysit0
09-03-2008, 16:32
Добри.

Teenajer_993
12-06-2008, 18:38
С баща ми сме в много добри отношения винаги ми е давал съвети и хитрини как да се справям с проблемите около мен, и с майка ми също сме в много добри отношения.

AvRiLFaN95
12-06-2008, 18:40
Нащите са разведени и не прекарвам времето с баща ми! :) :D
+1

ThePowerOfLove
12-06-2008, 19:09
Не много добри, рядко си говорим :?

CanyH
12-06-2008, 20:06
Като цяло никога не ме е ограничавал. Но докато бях ученик ме юркаше адски много. Между 8кл - 10кл беше най- непоносим. Постоянно ми висеше над главата. Правеше ми забележки за най- малкото нещо. От тогава съм се абстрахирал от него.
От както почнах да работя спря да ми досажда, даже стана адски любезен. Явно е видял, че не съм такава мърда за каквато ме имаше като по- малък. Все пак майка ми си остава предпочитания родител.

lifelesscorpse
12-07-2008, 13:20
никакви...той просто си живее у нас...нямам баща,а съквартирант...даже и по-лошо...непознат в къщата... :?

Cameo
12-07-2008, 17:02
добри

LeftBehind
12-07-2008, 17:27
Хахах ами добре се спогаждаме ... някой път си повикваме малко , но това е за спорта... да разберат жените в къщи кой командва :) ( сестра ми и майка ми ...) :smt004
И при мен е абслютно същото, почти никога не се караме, когато има сериозен проблем сядаме и говорим, случвва се да му повиша тон, но той ми напомня че с викане и крясаци нищо няма да постигнем :? :)