Влез

View Full Version : Сестра ми ме тормози ...

FirsT_LadY
08-09-2007, 20:22
Вече не знам какво да правя... сестра ми не спира да ме тормози ,всеки ден ме обижда ,заплашва ме , командва ме...баща ми си мисли,че винаги аз съм виновна за караниците ни ... не издържам вече ... днес когато се скарахме отново и се обадих на приятеля ми и той дойде, когато излязох цялата треперех и плачех ... и преди ме е вжидал да плача,но днес беше ужасно ... :smt010 когато му казах поиска да отида да живея при него. Но съм малка и няма как това да стане, моля ви ,някой да ми даде съвет какво да правя... сама съм на света, как да се справя с всичко това?

08-09-2007, 20:27
I az sys sestra mi kato bqhme malko postoqnno se karahme, no sega rabotata e dosta seriozna. Vkarai i malko akyl v glavata!

08-09-2007, 20:28
iskah da kaja kato bqhme malki*

FirsT_LadY
08-09-2007, 20:33
Тя ми казва всеки ден ,че съм била глупава ,че съм нещасница и какво ли не... имаше едно момиче което искаше да ме скара с приятеля ми и бях помолила сестра ми да не говори с нея,защото така все едно застава с/у мен и онази щеше да се радва,че са приятелки ... но на другия ден бяха били си говорили за не знам си кво ....
аз да се помъча да и дам акъл ... ето дори преди 1 минута ми каза,че я дразнело че пиша, пречело и дето щтракам и за това аз трябва да ставам, е пак се разплаках . много ви благодаря и лека нощ . :smt010 :smt022 :smt068 скоро може това да направя...

deem registered
08-09-2007, 20:39
Съжалявам, но нищо не мога да направя да ти помогна Реално...

iveto89
08-09-2007, 20:43
az su6to bqh taka,no s vuzrastta vsi4ko se opravq i horata se promenqt

08-09-2007, 21:20
Сестра ти колко по-голяма е от теб? Покажи малко характер ... не се оставаяй... знам, че е лесно да го кажа, но се опитай сама да си помогнеш :roll:

Ice
08-10-2007, 00:41
Мен брат ми като ме тормозеше и ме биеше или го цапардосвах по няколко пъти или му казвах "Убий глупака с мълчание" и той веднага след това млъкваше.Ама по-често го тупах, нищо че е по-голям от мене.Плесни я няколко пъти и й кажи "Осъзнай са беее" :-) изобщо не се трогвай гледай си кефа и не се тормози. :-)

FirsT_LadY
08-10-2007, 10:26
Вчера започна да ме удря ,като се скарахме и един път я ударих и то с възглавница,за да не я заболи. Исках само да се махне от мен и после започна да ме заплашва и да ми говори ,че съм била боклук и т.н. .... според нея аз съм разочарование , боклук ,нещо което не трябва да съществува... баща ми слуша нея... просто ако я ударя или ако не правя каквото иска ... ми съсипва и мъничкото щастие ,което имам ... например вчера, аз се прибирам и тя ми вика ,дали искам да излезем "по женски" т.е. без моят приятел,но на мен не ми се излизаше с нея и казах ,че не искам. После започнах да си правя прическа и тя също до мен се оглежда, седя ,седя и ми вика , ти сега ли ще излизаш , това е намек да се махна ,за да се гримира тя. Махнах се и седнах на компа, идва и ми вика, неможело ли тя д е на компа, постоянно аз съм седяла ,понеже аз играя една онлайн игра,която изисква време и аз и казах , нали си гримирва ,а компа е свободен ... и т.н. и от там ме изгони ... предполагам ви стана ясно за какво става дума...

alkobalko
08-10-2007, 10:28
Говори с родителите си.

FirsT_LadY
08-10-2007, 12:14
Майка ми знае какво става,но какво да и каже,като сестра ми и вика за всичко. Като ходихме на море я изгони от нашата стая ... преди не беше такава , а баща ми ,след като винаги аз съм била виновна за кавгите според него ... :cry: мама няма какво да и каже, тя ми казва да мълча,да я оставям да прави каквото иска,само да има спокойствие,но то писва...

LedenaStrast
08-10-2007, 12:32
ти на колко си? а тя на колко е?
Според мен сестра ти страда от някакви комплекси и си ги избива върху теб! Явно я е страх да не би случайно родителите ви да обичат повече теб!
Научи се да не и обръщаш внимание... просто си замълчи и се дръпни! спри въобще да и говориш... като види, че на теб не ти пука... няма да и е интересно вече и ще те остави!

sladku_bebzi
08-10-2007, 12:46
Мисля си, че някой трябва да й удари един, два шамара за да се осъзнае.

08-10-2007, 13:04
тожа с комплексите е вярно..в миналото училище на брта ми всички го мразеха иии всичко си го изкараваше на мен...сега като отиде в друго даскало там е най-големия гъзар ии някфи такива....нещата се опраха...естествено понякога и ни се спречкваме ама то няма как...всичко ще се оправи от само себе си...не искам да те отчайвам но ти не можеш да нрпавиш нищо

Pingvina
08-10-2007, 14:28
И ти се дръшаи така с нея !!!! ПОВЯРВАИ МИ ЩЕ ИМА ЕФЕКТ
ДАЖЕ НЯМА ДА ТИ СЕ ОСМИЛИ ДА ТИ ГОВОРИ ДОРИ !!!

FirsT_LadY
08-10-2007, 19:31
ако се държа така с нея, ще каже на баща ми ,че аз съм виновна за един кво си и едни що си и така на татък и пак аз ще съм виновна...

Pingvina
08-10-2007, 19:36
Предварително му кайи .
Кажи му че кака така,така,така ... и той ще те разбере ! Но все пак недей да я биеш ! е някои друг шамар да но без тупаници !
Отговаряй и !
Ако ти каже че си боклук ти и кажи
-Ами ти КАКВА си ! какво си постигнала до сега и т.н.
Но непременно кажи на баща си че ще взимаш такива мерки !
Повярвай ми че ще има ефект !
И все пак - БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ

lqlqlqlq
08-11-2007, 07:13
Ми и ти й търси косурите и т.н.И ти я обиждай.И ти я удряй или пък направи видео като те удря за да имаш доказателство пред баща си,или нещо в тоя стил.Но във всеки случай не й се оставяй

DevilWish
08-11-2007, 20:39
Ти нормална ли си как ще живееш при него?!За теб поне малко не са ли важни майка ти ,баща ти??Като толкова не понасяш сестра ти не й обръщай никво внимание и я подминавай - нали знаеш ,че по-умния отстъпва.Абе направо я зачеркни от листа ;)

music_pirate
08-13-2007, 12:50
Вече не знам какво да правя... сестра ми не спира да ме тормози ,всеки ден ме обижда ,заплашва ме , командва ме...баща ми си мисли,че винаги аз съм виновна за караниците ни ... не издържам вече ... днес когато се скарахме отново и се обадих на приятеля ми и той дойде, когато излязох цялата треперех и плачех ... и преди ме е вжидал да плача,но днес беше ужасно ... :smt010 когато му казах поиска да отида да живея при него. Но съм малка и няма как това да стане, моля ви ,някой да ми даде съвет какво да правя... сама съм на света, как да се справя с всичко това?

бий и два шута да се научи да мълчи

ако пак те обади блъсни си главата 2 пъти в стената иди при ваще и кажи че тя ти я е разбила ( туй беше глупост)

измисли нещо и я заплаши че ако продължава да се дразни ше изпълниш заплахата или нещо такова

08-13-2007, 13:20
mi 6to ne q zavedete na lekar 4e tq may ne e dobre s nervite!!!puk i ti 6to i se dava6 udrqy i ti!ne si s ni6to po malko ot neq!davay i hi4 da ne ti puka!tq si go zaslujava!

kofti_nick
08-13-2007, 13:20

Ти на колко си ? Сестрати на колко е ?

08-13-2007, 19:43
e dobre naistina kolko vi e razlikata?na kolko ste i dvete!spored men maika ti trqbva da napravi ne6to!i govori s ba6ta si!odven tva q ti otvra6tai na sestri4kata,ne se ostavai da se darji taka!i az bex taka v detskata,tate mi kaza da se za6titavam,razbrax go gre6no i bex na raba da buda,aa,poboini4ka,piqnica,malka napu6a4ka nali se se6tate!sq sam si dobre,za6titavams i se i si4ko mi e ok!e po4ti ma tva e dr vapros! :wink:

08-14-2007, 09:21
Az imam sestra blizna4ka!Vseki den se karame koi da sedne na kompa,koi da izvede ku4eto, koi kude da gleda TV!!!Tq ne moje da se spravi bez boi!Vinagi me zlepostavq pred priqtelite mi,govori mi gluposti i mi vika "mlukvai ma" ili si pi6e po skype s neinata priqtelka kak az sum q tormozila i kolko sum tupa!!!Az prosto ne i obru6tam vnimanie,staraq se da ne i govorq i kogato se slu4i da me pomoli za ne6to, prosto q podminavam! Nikoga ne se oplakvam na na6ite, za6toto te mi vikat da se opravqm sama ili 6teli da vuvedat mn strogi merki i tem podobni!!!Mn puti sa ni zimali televizora zaradi tva 4e sestra mi ne iska da go izgasi posredno6t i mn puti sa me nakazvali zaedno s neq, bez da sum vinovna!Istinata e prosto da ne i obru6ta6 vnimanie i da ne i govori6!Podminavai q i V NIKAKUV SLU4AI NE PLA4I, ZA6TOTO TQ TVA ISKA DA TE RAZTROI, DA TE TORMOZI I DA I POVQRVA6 NA GLUPOSTITE!!!!!Nikakvo vnimanie ne i otdavai!!!USPEH!!!

niki3899
12-19-2013, 10:29
Хора помогнете ми аз имам подобен проблем и незнам какво да правя ! Преди време в една дискотека моите приятели пушиха трева и аз си опитах, но някой познат на сестра ми и е казал и тя сега ме заплашва че ще каже на маика ми и баща ми че съм пушил, а аз съм момче на 14 и ако разберат ще ме накажат много строго !! И тя се възползва от това и постоянно ми заповядва, а аз най-мразя да се подчинявам на някой! Когато аз си легна да спя тя ме кара да и донеса дистанционното което е съвсем близо до нея а тя е на компютъра и когато не го направя тя започва да ме заплашва !! Аз вече знам че и стиска да каже на нашите защото 2 пъти се опита но аз извъртах и се оттървах ! След това опита пак и аз се бях много уплашил и щях да направя голяма глупост - да си срежа вените !! МОля ви кажете ми как да подходя към този проблем !!!!

3oPuTy
12-19-2013, 11:09
^ К'во се притесняваш? Вашите явно не са от най-заинтересованите и отговорни родители щом 14 годишното им дете ходи по дискотеки с индивиди, пушещи трева ... Най-много да ти се скарат и айде по живо, по здраво ... :?

kaRamella
12-19-2013, 11:20
Тревата е полезна, няма да ти се карат.

niki3899
12-19-2013, 11:52
Мене не ме е страх много да им кажа но ме е страх че ще ме ограничът и няма да мога да си живея живота нормално като останалите тийнейджъри ! Ще ми забранят да ходя на дискотека с моите приятели , ще ми забранят да излизам вечерта и т.н ! Аз не искам да прекарам следващите месеци във вкъщи ! Но има и друго страх ме е че вече няма да ми имат доверие ;x;x;x;!

Dam Yeo Wool
12-21-2013, 14:49
До авторката: Родителите ти се държат много безотговорно и ти трябва да им изясниш това!
Колкото до сестра ти,не можеш да се справиш сама с нея,затова са нужни родителите ти и подкрепата им,
която те не ти осигуряват,ако отвръщаш на сестра си с лошо ще се стигне само до още насилие.

ПП: Колкото до Ники - ако признаеш истината,ще ти олекне,а и ще се отървеш от куп проблеми и робство към сестра си,това че ще те накажат няма да призове края на света..