PDA

View Full Version : До модераторите !

sandra01
08-10-2007, 10:22
Здравейте на всички посещаващи този форум!Пускам тази тема тук тъй като този раздел е посещаван най-много.
Драги модератори,кога ще започнете да си вършите работата?Не искам да ви нападам,просто ми писна да гледам несериозните подигравателни мнения на някои от съфорумците.Гадно е когато някой има проблем и го споделя тук,друг да се подиграва с това и да поства само за да си прави брой мнения!Съжалявам,но съм сигурна,че много от хората тук ще го потвърдят!Няма ли да направите нещо по въпроса?Не ви ли писна?какъв е този форум?Споделяш си проблема,очаквайки подкрепа, и веднага се намира някой идиот,който да каже "велика простотия"!Кажете другите съгласни ли сте с мен?И искам отговор от модераторите не може ли този проблем да се реши?

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

08-10-2007, 10:26
Като нещо ти се струва нередно пишеш в "Модераторска помощ", раздел "Новини".

Аз съм си изградила начин на четене. Не чета теми и мнения на латиница (много рядко, ако е написано красиво ги чета). Тук ми идва проблем, защото модераторите сега правят всички заглавия на кирилица, но като влезна в темата и просто давам "бек". Общо взето обидните и несвързаните мнения с темата са на латиница :)

08-10-2007, 10:26
Здравейте на всички посещаващи този форум!Пускам тази тема тук тъй като този раздел е посещаван най-много.
Драги модератори,кога ще започнете да си вършите работата?Не искам да ви нападам,просто ми писна да гледам несериозните подигравателни мнения на някои от съфорумците.Гадно е когато някой има проблем и го споделя тук,друг да се подиграва с това и да поства само за да си прави брой мнения!Съжалявам,но съм сигурна,че много от хората тук ще го потвърдят!Няма ли да направите нещо по въпроса?Не ви ли писна?какъв е този форум?Споделяш си проблема,очаквайки подкрепа, и веднага се намира някой идиот,който да каже "велика простотия"!Кажете другите съгласни ли сте с мен?И искам отговор от модераторите не може ли този проблем да се реши? КОЙ ЗНАЕ, ТОВА ЗАВИСИ САМО ОТ ТЯХ !

Dead`Paladin
08-10-2007, 10:35
права си да ....но някой просто го заслужават...

Sweet_Fairy
08-10-2007, 10:39
Чесно казано и аз съм попадала на такива коментари даже по едно време имах проблем и пуснах тема и се намериха двама които да почнат да викат по мене!!!Не съм пристрасна но женската аудитория не ми се вижда толкова агресивна ако мога така да се изразя!Хубава е темата но се съмнявам да има ефект,не можеш да забраниш на някой да си каже мнението било то и гадно :evil: :smt012

gamercheto_
08-10-2007, 10:40
Ми явно аз ще съм тоз който ще говори простотиите в тази тема,Но Не може някой да пусне някаква супер тъпа тема и да очаква смислени и сериозни отговори...Каква вина имат моредаторите те не могат да следят кой какви мнения дава по темите и да праят забележки....всеки решава какво да пише и на кого!има много теми в които се дават само сериозни мнения ама това не се споменава...!Не си мисли че само на теб ти е писнало ама няма начин...това е положението

Sam90
08-10-2007, 10:44
Драги модератори,кога ще започнете да си вършите работата?Не искам да ви нападам,просто ми писна да гледам несериозните подигравателни мнения на някои от съфорумците.Гадно е когато някой има проблем и го споделя тук,друг да се подиграва с това и да поства само за да си прави брой мнения!Съжалявам,но съм сигурна,че много от хората тук ще го потвърдят!Няма ли да направите нещо по въпроса?Не ви ли писна?какъв е този форум?Споделяш си проблема,очаквайки подкрепа, и веднага се намира някой идиот,който да каже "велика простотия"!Кажете другите съгласни ли сте с мен?И искам отговор от модераторите не може ли този проблем да се реши?
Абе, кво си фанала да се вайкаш бе? Ето такива тъпи теми като твоята си заслужават подигравките и нападките... Като не ти харесва, не пиши!
Не можеш да очакваш нормални коментари на въпрос от рода на "правих орален секс, дали съм бременна" или "ядохме сладолед, дали имам СПИН" ......

mechtaq_za_teb
08-10-2007, 10:45
Podkrepqm,zashtoto sam vijdala kak nqkoi e pusnal tema,v koqto izliva chuvstvata si i ochakva manichko razbirane,a na sreshta poluchava komentar "Aide sq grymni se...".Tova e otvratitelno i gadno...zashtoto kogato edin chovek vidi takav komentar moje da e tolkova otchaqn,che naistina da napravi nqkoq prostotiq.
Neznam dali moderatorite mogat da napravqt neshto po vyprosa,no nqkoi ot horata tuk naistina mnogo si pozvolqvat.

sandra01
08-10-2007, 10:48
Абе, кво си фанала да се вайкаш бе? Ето такива тъпи теми като твоята си заслужават подигравките и нападките... Като не ти харесва, не пиши!
Не можеш да очакваш нормални коментари на въпрос от рода на "правих орален секс, дали съм бременна" или "ядохме сладолед, дали имам СПИН" ......Говоря за сериозни теми и несериозноте мнения в тях! :smt013 Хайде не ме нападай!

gPa3HuTeJl
08-10-2007, 11:32
В1прос1т е : К1де са модераторите ?

Dead`Paladin
08-10-2007, 11:32
Не можеш да очакваш нормални коментари на въпрос от рода на "правих орален секс, дали съм бременна" или "ядохме сладолед, дали имам СПИН" ......Говоря за сериозни теми и несериозноте мнения в тях! :smt013 Хайде не ме нападай!

женски бой :lol:

sasha_90
08-10-2007, 11:36
И аз съм съгласна.

ProstoAz
08-10-2007, 11:49
Ми явно аз ще съм тоз който ще говори простотиите в тази тема,Но Не може някой да пусне някаква супер тъпа тема и да очаква смислени и сериозни отговори...Каква вина имат моредаторите те не могат да следят кой какви мнения дава по темите и да праят забележки....всеки решава какво да пише и на кого!има много теми в които се дават само сериозни мнения ама това не се споменава...!Не си мисли че само на теб ти е писнало ама няма начин...това е положението

Напротив, модераторите са ДЛЪЖНИ да следят за такива мнения и да ги премахват или модерират. За това моля, когато забележете такова нещо просто да сигнализирате в създадената специално за такива случаи тема. Стараем се да ограничим такива мнения до минимум, но за това ни трябва и вашето съдействие, изразяващо се в НЕписане на такива мнения само и само, защото днес не сте на кеф, както и в подминаване на несериозните мнения, вместо заяждане с тях и развиване на двустраничен "скандал".
Иначе с първото изречение от този отговор съм много съгласна.
Приятен ден!

machoka
08-14-2007, 15:03
Колежката над мен каза всичко, от което има нужда. Има тема, специално създадена за това.. не можем да проследим всичко в момента, в което е пуснато, но рано или късно забелязваме нередността и я отстраняваме.

Всичко хубаво.