Влез

View Full Version : Хвалят ли се приятелите ви,когато са правили секс с някого..

cnvrs44
08-10-2007, 12:09
Мисълта ми е ето такава примерно излизам с някой познат на кафе или сме в някой дискотека или бар,или нещо подобно и като почне някой да ми говори с кого бил спал,коя мацка скъсал и такива работи това ми изглежда много глупаво,а поне в моята компания и хората около мен е често срещано и все се хвалят с това,лично аз никога не се хваля,просто защото никога не ми е било интересно да се правя на голяма работа,сякаш се опитват да впечатлят останалите в компанията.На 17 години съм и от 3 години водя полов живот (в компанията ми горе долу възраста е 17-21) и немога все още да си обесня с това някакви комплекси ли се избиват или нещо подобно,иначе стане ли дума за всичко друго да кажем партита,излизания,футбол,ж ни,лафчета общо казано ежедневия ние сме си ба*и компанията,но за това ми е много такова глупаво..при вас често срещано ли е.....

П.С Извинете че така равих темата,обаче исках споделя впечатленията си от това което съм видял и чул. :)

DIVINE_TIME
08-10-2007, 12:13
Ами има момчета,които смятат за гордост да са "минали" колкото се може повече момичета и обичат да споделят тази своя гордост с приятелите си. За мен лично,сексът е нещо лично и не е необходимо някой друг,освен сексуалния ти партнъор,да знае какво се случва в леглото ти. Слава богу има и момчета,които мислят така,но са рядкост. Радвай се,че си едно от изключенията

krem4et0
08-10-2007, 12:13
Аз излизам с хора на възраст 19-27. Малко са минали възрастта за хвалене с такива неща. не, че няма изцепки, но...............просто имат малко акъл в главите си да не лъжат така безсрамно. При все, че с повечето се знаем с години!

Treselle_s
08-10-2007, 12:14
да много е глупаво.....аз като съм с някое момче и след това само си представям какви неща ще говори пред приятелите си и как ще ме раздухва..... Абе тва момчетата са страшно нещо :twisted: :smt013 И аз коментирам понякога със приятелките ми ,но не всичко ...имам си лично пространство и мисля ,че никой не трябва да го нарушава :-) :smt016

alkobalko
08-10-2007, 12:14
За мое щастие компанията ми е от сериозни хора (поне в това отношение).

naMy4Ho_KoTe
08-10-2007, 12:20
Мисълта ми е ето такава примерно излизам с някой познат на кафе или сме в някой дискотека или бар,или нещо подобно и като почне някой да ми говори с кого бил спал,коя мацка скъсал и такива работи това ми изглежда много глупаво,а поне в моята компания и хората около мен е често срещано и все се хвалят с това,лично аз никога не се хваля,просто защото никога не ми е било интересно да се правя на голяма работа,сякаш се опитват да впечатлят останалите в компанията.На 17 години съм и от 3 години водя полов живот (в компанията ми горе долу възраста е 17-21) и немога все още да си обесня с това някакви комплекси ли се избиват или нещо подобно,иначе стане ли дума за всичко друго да кажем партита,излизания,футбол,ж ни,лафчета общо казано ежедневия ние сме си ба*и компанията,но за това ми е много такова глупаво..при вас често срещано ли е.....

П.С Извинете че така равих темата,обаче исках споделя впечатленията си от това което съм видял и чул. :)

Обстоятелства относно сексуалния ми живот споделям (на живо) само с най-близката ми приятелка и то след като съм получила разрешение на мъжа ми.

cnvrs44
08-10-2007, 12:25
Ами има момчета,които смятат за гордост да са "минали" колкото се може повече момичета и обичат да споделят тази своя гордост с приятелите си. За мен лично,сексът е нещо лично и не е необходимо някой друг,освен сексуалния ти партнъор,да знае какво се случва в леглото ти. Слава богу има и момчета,които мислят така,но са рядкост. Радвай се,че си едно от изключенията

И аз съм на това мнение,но с това "радвай се че си едно от изключенията" гледах няколко теми в които си писала,даваш съвети и изразяваш хубаво мнението си,евала на такива хора като теб,които мислят и пишат така,тук е пълно с хора които нямат най-малка сексуална култура,а и да имат незнаят какво е разтоянието от едната до другата им глава,става дума за хората мъжки пол(предимно),не че няма и женски изцепки,но тук има много малко хора които мислят като теб,защо не вземеш да станеш един психололог,от сега виждам бъдещето в твоята усоба. :-D :roll:

Rocko_perka
08-10-2007, 12:27
Ами да и на мен ми е направило впечатление ,че някой мъже много обичат да си разказват историйте ,къде верни къде не .Дори имам едно познато момиче,което на всеки втори си разправя с кой е спала ,кой къде се изпразнил и с т.н. подробности ,което според мен е супер тъпо, но всеки си избира в крайна сметка .Относно мъжете само искам да споделя един извод,който съм си направила : тези ,които много плямпат са гола вода в леглото. :smt016

marto91
08-10-2007, 12:34
da i pri men se hvalqt ne moga da razbera za kakvo go pravat koi go interesuva 8-[ az li4no mislq 4e intimniq jivot ne e za spodelqne toi si e tvarde li4en i si samo mejdu sebe si i partiniorati :!: super tapo e spored men da spodelqsh s vseki poloviq si jivot :shock:

Treselle_s
08-10-2007, 12:37
евала! :-D

cnvrs44
08-10-2007, 12:37
Относно мъжете само искам да споделя един извод,който съм си направила : тези ,които много плямпат са гола вода в леглото.

Значи аз съм сищински факир по твоите изчисления,като много много рядко отварям вобще тази тема,брей превръщам се в нещо като божество май май чуствам силата..."и сега е момента Люк да узнаеш кой е баща ти". :smt005 :smt005 :smt005 :smt016

`Death`Whore``
08-10-2007, 12:39
Разбирам човек да се хвали, че е правил секс, но да се хвали кой е ебал...аз преди редовно си казвах пред компанията...и сега се го правя понякога...просто ми е готино :)

Y0urSiN
08-10-2007, 12:40
p[fth

bebito0o
08-10-2007, 18:32
За мое щастие компанията ми е от сериозни хора (поне в това отношение).

скучно...

Novkov
08-10-2007, 19:00
Хвалят се, ама никой не ги слуша :lol:

koalka
08-10-2007, 19:07
Тъпо е да се хвалиш, защото така едва ли не се правиш на големия гъзар, а все пак това трябва да е някакво лично пространство, нали?А и какво тръгнали да се хвалят, `щото само те правят секс. :lol:

LaDy_DaQnA
08-10-2007, 19:19
Аз излизам с хора на възраст 19-27. Малко са минали възрастта за хвалене с такива неща. не, че няма изцепки, но...............просто имат малко акъл в главите си да не лъжат така безсрамно. При все, че с повечето се знаем с години!

sorry za vuprosa a ti na kolko si godini mnogo mi e interesno :) inu4e po temata samo mem4tata na tazi vyzrast se hvalqt s takiva ne6ta

AliceSw
08-10-2007, 19:43
що и аз си говоря с приятелки, коя кои е "забила" (мразя я тая думичка) и дали си е легнала с него, но без други подробности 8-[