View Full Version : Проблем с новото мушкато
Покрих си следите и купих ново мушкато, обаче....то е много досадно. Постоянно ми говори. Сложих го в другата стая, за да не ме гледа, а то ми подвикна оттам и си припява песнички на НИН :shock: Вече много ме изнервя, през три минути сменя песента... Какво да правя пък сега?
Добрият килър не използва едни и същи методи :-) Предлагам да го полееш с белина, добре ще му влезе (като бира в жадно гърло :lol:) Успех, шоу маст гоу он ;-)
хахах отивам за "аче" :twisted:
Белината наистина добре ще му дойде,успех и друг път като купуваш цвете първо го огледай,да не те гледа и се ослушвай да не ти пее. :wink:
***BORK@***
08-10-2007, 13:32
Белината наистина добре ще му дойде,успех и друг път като купуваш цвете първо го огледай,да не те гледа и се ослушвай да не ти пее. :wink:
Дам белината наистина ше помогне и друг път внимавай какво цвете купуваш,оглеждайго УСПЕХ и със този вредител.
Да, ама я си представи, че се окаже ходещо?! М? :-)
бах, за да си купя едно цвете, вече трябва да си оптимизирам всички рецептори #-o
аз не съм го купувала точно :roll: ..примамих го с една "морена" след мен и то само дойде вкъщи...де да го знам, че е такова извратено, трети път подред пее "closer"...
пробвай да намериш още някое и да ги ожениш, може да спре да те гледа :roll:
пробвай да намериш още някое и да ги ожениш, може да спре да те гледа :roll:
oлеле, може, ама ...ще станат две гледащи и тогава какво ще прави?? :-)
а представи си, че са с леко извратено съзнание (така, де, хлорофил) и ...няма да продължавам
бтв, сега се сещам, че като бях по-малка много се кефех на изсъхнали цветя, такива дето са за украса, напръскани с лак ли са, не знам и аз точно, та, много готини бяха ;-) и аз реших да пробвам - изпръсках един лак за коса върху едно цвете...нищо не стана, само дето умря след 2 дни :roll: пробвай, може пък и твойто да е със слаба имунна система :lol:
vyrji mu pandelka i go izvedi v parka na razhodka kaji mu 4e otiva6 za sladoled i izbqgai :twisted:
siXt_senSe
08-10-2007, 15:18
Мама без да иска веднъж поля палмата си с ракия вместо с вода(бяха в подобни шишета)Горкото.Бързо се спомина.Може и ти да опиташ. :smt005
mir4ovski
08-10-2007, 15:31
predlagam ne da go ybiva6 a da go izma4i6 primerno kracni my tyk tam nqkoe listo zaplashi go 4e ako ne spree da pee sha go izkape6 s belina.ako ne mlakne svirkai da pomagame
Kisses_P
08-10-2007, 17:18
хахах пак ли мушкато бее :smt005 :smt005
аз викам да повториш стария начин- гореща вода.Поне знаеш че действа безотказно :smt005
sladku_bebzi
08-10-2007, 19:05
Като му вържеш панделка и ако й се изкефи много може и да млъкне :smt005 :smt005 :smt005
ProstoAz
08-10-2007, 20:57
11 точка от правилника!