PDA

View Full Version : Проблем с доверието !

Guguту
08-10-2007, 14:23
Чесно не издържам вече ,реве ми се,крещи ми се :smt010 Имам приятел и сме заедно от много време.Напоследък все по често си мисля,че връзката ни няма смисъл.Днес получих подерното доказателство.Една приятелка много иска да ме запознае с приятеля си,но моя не е съгласен.Та приятелката ми отново ми предложи да излезем тримата на кафе (за нея все пак е важно моето мнение),и все пак аз се съобразих с желанието на моя приятел и му споделих какво ми е предложила тя.Тогава той избухна и каза ,че ще и се обади и ще я нареди и нз си какво,и аз му казах ,че ако го направи няма да му казвам нищо повече.И той просто ми тръшна телефона .Писна ми.Тези му изпълнения са всекидневия.Не издържам вече,аз просто искам той да ми вярва и когато му споделям подобни неща си мисля ,че ще ме разбере... Защо не става?Защо всеки опит да спася тази връзка е провал :(

Котарана
08-10-2007, 14:47
Явно много те ревнува...Но не проумява, че по този начин ще те загуби.Идва един момент, в който ревността минава всякакви граници и тогава става мн непоносимо и в един момент ти писва и започваш да си задаваш въпроси, но които не можеш да си отговориш.Говори с него и му обясни някои неща, макар, че не вярвам да се промени..

08-10-2007, 14:58
Излезте 4-та на кафе бе :D :smt019

LedenaStrast
08-10-2007, 15:04
:smt010 :smt010 :smt010
Много добре знам какво ти е!
Аз съм в същото положение, че даже и по-зле :(
Писна ми от празни приказки и обещания, че всичко ще се промени... вече почти 2 години чакам да се променят нещата, но нищо не става!И на мен ми писна всеки ден едно и също... похабих нервите и здравето си! Дадох много, но не получих почти нищо!
Мога да те посъветвам само едно... бягай от него колкото се може по-скоро докато е време... ако ти е обещал,че ще се промени.. лъже! няма да го направи! Не си съсипвай живота! Заслужаваш нещо повече...
Послушай ме... и няма да съжаляваш никога!
Трябва да си щастлива, спокойна и обичана! Никой не те разбира по-добре от мен!
Успех! [-o<

`Death`Whore``
08-10-2007, 15:05
Това е прекалено. ТОЙ И Е ГАДЖЕ! Как така ще ревнува от гаджето на твоя приятелка, с което тя иска да те запознае?

teenage_drama_queen
08-10-2007, 15:07
Излезте 4-та на кафе бе :D :smt019

;-)

LedenaStrast
08-10-2007, 15:11
Това е прекалено. ТОЙ И Е ГАДЖЕ! Как така ще ревнува от гаджето на твоя приятелка, с което тя иска да те запознае?

Чудно е наистина, но това са хора, които нямат вяра в себе си и задушавани от собствените си комплекси се вкошпчват в някой друг от страх да не го загубят...
Ревнуват от всичко и всички...
Ако остане с този човек няма да има повече свое лично пространство и приятели...

Shinedown
08-10-2007, 15:12
Ами докажи му, че може да ти има доверие... нз как ти го познаваш, но явно си има причина да ти няма доверие.

08-10-2007, 15:13
:( Разбирам те! И моя приятел е така...ревнува ме от всичко и всекиго... Сега е малко по-добре може би защото влезе в казармата и от няколко месеца не ревнува много,но когато излезе всичко се започва отначало...много е гадно...и съм говорила с него,но никакъв резултат.... :(

gamercheto_
08-10-2007, 15:26
Еми сядаш и му обесняваш че му споределяш тези неща защото искаш да знае какво става с теб и кфо праиш а не за да те ревнува...предложи му и той да дойде с вас и готово!а по принцип тряя да му обесниш че ако продължава да е толкова ревнив ще те загуби и така

08-10-2007, 17:39
Или му обясни хубаво нещицата, че специално му казваш всичко, за да ти има доверие. Защото най-лесно е да се излъже! А ако не разбира от дума....прави си сама изводите.

Това за 4-ката кафе също е подходяща идея, за случая! Но не може така вечено. Аз бих се побъркала.....

LO6IQ
08-10-2007, 18:02
Не ми е ясно нещо .
Защо искаш неговото разрешение за това да се запознаеш с на приятелка гаджето ?
Странно . Аз бих се запознал без да питам гаджето ( ако имах де ) дали иска или неще ? Предполагам ,че не би имало проблем . При твоя явно нещо не е наред .Твоя е май-мааай много ревнив . Обесни му подробно нещата да му стане ясно , ако пак не те слуша го разкарай .