Влез

View Full Version : Как да се боря???

napulno otchaqna ...
08-10-2007, 15:02
Nqma da obesnqvam na dulgo i na 6iroko... Stana taka,4e s vaprosnoto mom4e se naranqvahme vzaimno vupreki 4e se obi4ahme i tova predizvika reakcii i promeni i v dvama ni... E promeni dotam.4e skusahme...Az go skusah za6toto se qdosah na durjanieto mu,a v posledstvie se okaza,4e to bilo predizvikano ot moqta promqna...Samata az ne se use6tam promenena...Ne znam qvno ima nqkakva promqna,no ne moga da q usetq ala toi q use6ta..Skusahme sled koeto i dvamata zaminahme-az bqh na more,a toi izvun stranata za desetina dni...Prez tozi period dokato i dvamata ni nqma6e toi se durja nqkvo super qko... Kazva6e mi,4e mu lipsvam,4e me obi4a daje edin den sled kato govorihme po telefona i sled tova mi pisa sms 4e iska da e smene i pak da sme zaedno i me popita az dali iskam..Az estestveno kazah da. No...nqkolko dni sled tova mi kaza 4e ne znael kakvo9 to4no iska v smisul 4e e oburkan ne znae dali e gotov da prosti...nqkvi e takiva i na mene mi stana super gadno,no mu kazah 4e az si znam 4e sum vinovna i 4e nqma da mu se surdq kakvoto i da re6i...Dnes govorihme i kaza, 4e ne vijdal smisul da sme zaedno sled si4ko,4e ne sum pravila ni6to za da si go vurna...Izvinqvaite ama toi be6e na hilqdi km ot mene vurna se i po4na da mi kazva 4e ne sum se borila za nego. Kakvo trqbva6e da napravq??? Kak da se borq???? Iskam da si go vurna ujasno mnogo,no prosto ne proumqvam kak da se borq za nego i kakvo da napravq kato sqko edno moe deistvie se okazva gre6no :smt010 Sega e s druga,tq neska mi kaza 4e sum bila jalka sama sum si go izgubila..a su6tnost ima ne6ta koito ne sa to4no taka... Az sum vinovna za nqkoi ne6ta no ne za vsi4ko... Kak da se borq za nego?? Molq vi posuvetvaite me ne6to za6toto v momenta mi e adski gadno,no zaradi tova 4e ne go pokazvam vsi4ki (vklu4itelno i TOI) si mislqt 4e ne mi puka :smt010 :smt010

MakeMeLaugh
08-10-2007, 15:11
Еми щом не знаеш как да си го върнеш и бориш значи не го заслужаваш наистина...

Как та как... еее ми помисли малко.. как би искала той да те върне при него си ако ти беше на негово място... пиши му смс, само с едно написано ДА рахботата не става. Пкажи му че го искаш, че държиш на него. седнете си поговорете ама ти изяви това желани, обясни му сичко акквото чувстваш той да няма ченгели ве, пиши му че ти липсва, че искаш всичко ад е както в началото, че ще направиш усилия да си останеш същата а не че не можеш да се усетиш как се променяш.. пф толкова мн имаш да правиш, а ти седиш и пишеш из форумите.. ще ти дойде акъла ама след време. Явно си още на 14-15 там някъде..

gamercheto_
08-10-2007, 15:22
Ми според мен първо се постарай да видиш къде да си ти били грешките и с какво толкова си се променила в неговите очи!след това му показвай по някакъв начин загрижеността ти и това че не ти е безразличен....!щом и двамата сте правили грешки значи и двамата сте виновни но решаващата крачка ти си я предприела с това че си го скъсала...Според мен седни и поговори с него!това че изглежда че не ти пука хич не е на добре...

LedenaStrast
08-10-2007, 15:33
Ако скъсаш един конец... можеш да го вържеш, но остава възел!!!
Това е и Любовта... веднъж наранили се... никой няма да забрави старата болка и ще остане една преграда между вас и повод по който винаги да се карате!
По-добре не се опитвай да го върнеш, колкото и да ти е тежко...
Ако започнеш отначало с друг сигурно ще ти е по-добре!
И да си имаш едно на ум... да не нараняваш повече никой...

Shogi
08-10-2007, 15:40
Да бъркаш е съвсем човешко,
човек понякога греши,
но често пъти малка грешка
голямо щастие руши....
И така и с теб...Веднъж си сгрешила..И всичко свършва дотук..А този човек...момчето, в което си влюбена..Като гледам не личи особено той да има чувства щом в момента е с друга..Ако ще се бориш за един човек, то трябва той да те е обичал...Ако е едностранно какъв е смисъла..Веднъж пропиляна връзка с чувста само от едната страна не си заслужава да бъде възстановявана..Ако той те обичаше би ти дал шанс..Каже ли, че незнае какво изпитва, то това е по-скоро като културен начин да ти каже че не те обича..Замисли се...Наскоро осъзнах че много малко са нещата коит оси заслужават жертвите, падането под достойнството и т.н...А какво мислят околните..това е без значение..Те не са в течение на нещата..Клюки винаги ще има..Неможеш да ги спреш!

BrokenInnocence
08-10-2007, 16:26
Не си струва. Всеки може да направи грешка и т.н., но момъка няма право да те обвинява, че не си се "борила" достатъчно за него. Кажи му, че малко самочувствието му е дошло множко и го разкарай от жвота си.

iveto89
08-10-2007, 16:31
edno 6te ti kaja-dobre moje da si se durjala kofti i tn,no pomisli dali toi ne si e trusil pri4ina za da ne ste zaedno sega,za6toto e s dr,ako durje6e na teb,nqma6e v momenta da gu6ka dr momi4e

napulno otchaqna
08-10-2007, 16:47
Ama toi ne hodi s neq vse o6te tq si go love ot otdavna i e do nego i sa kato e e taka uaqzvim i moje i da trugnat... Az prosto iskam da e 6tastliv iskam da si go vurna no ve4e ne znam kak..Strah me e 4e kato napravq ne6to pak 6te se okaje gre6ka :smt010 Toi me obi4a az su6to go obi4am ama ne mi vqrva...iska da mu go pokaja a problema e tam 4e az se strahuvam da ne sburkam i za tova ne smeq da predpriema ni6to :smt010 Strah me e 4e 1 put 6te riskuvam da napravq ne6to i 6te sburkam mnogo... Za tova iskam suvet vie kak bihte se borili za 4oveka kogoto obi4ate? Kak bihte mu pokazali kakvo 4uvstvate bez da vi e strah da ne sburkate?

napulno otchaqna
08-11-2007, 06:28
Molq vi hora :smt010 :smt010 Prosto se nujdaq ot suvet... Mnogo sum oburkana i ne znaq kakvo da predpriema...Kajete mi na moe mqsto kakvo bihte napravili vie ??? Molq vi :smt010

Dead`Paladin
08-11-2007, 06:56
Иди при него.....извини му се за грешките си от твоя страна и му кажи ,че го обичаш и много дьржиш на него..... :-k

Maiden`Fenka
08-11-2007, 07:03
Поговори с него кажи му че много държиш на него и го обичаш и го питай той кво изпитва към теб и дали има надежда да се съберете отново.Успех!

napulno otchaqna
08-11-2007, 16:47
Toi me obi4a... Problema e tam,4e do sega vinagi kogato sme se karali primerno ili sme kusali posle toi e pravil purvata kra4ka za da se saberem...I sega az kato go skusah sled tova govorihme mnogo..az naistina sujalqvam,4e sum go skusala i si go iskam obratno...Toi purvo pojela da se saberem,a posle kaza 4e ne znae ni6to...V posledstvie mi kaza,4e ne sum napravila ni6to,za da si go vurna i ne sum se borila za nego...Az iskam da si go vurna,no problema e tam,4e ne znaq kak da podhodq...Obi4am go i iskam da napravq taka,4e da go razbere naistina.Vas vi molq za suveti kak da mu go pokaja s nqkakvo deistvie naprimer ili nqkakuv jest bi li pomognal? Neshto e takova zashtoto az na dumi si mu go kazvam redovno,no ne stiga samo tova... Iskam da napravq taka,4e da si go vurna,no po takuv specialen na4in...po koito da razbere kakvo izpitvam i 4e naistina durja na nego... :///

koalka
08-11-2007, 16:52
Това показва, че не те обича.Смята теб за виновната, а той няма никаква вина, което не е така, защото в една връзка, за да приключи(в повечето случаи) и двамата са правили грешки.Взел е прибързано решение да ти каже, че иска да сте заедно, а после се е разубедил и е видял, че няма смисъл.По-добре приеми нещата така и го забрави.

napulno otchaqna
08-11-2007, 17:00
I dvamata pravihme mnogo gre6ki da taka e... No az ne otri4am,4e naistina dopuskah ujasni gre6ki... Koito toi vse pak mi pro6tava6e...I sega nqkak si se 4uvstvam vinovna za tova koeto stana... Tova 4e ne me obi4a ne go vqrvam zashtoto e pravil ne6ta s koito e pokazval 4e ne e taka...Osven tova do nego ot nqkolko dni (toi tazi godina zavur6i) ima edno momi4e...Vaprosnoto momi4e,za koeto vi razkazah po-nagore...Bqha v edin i su6ti klas...Predi vreme sa bili gadjeta,no i az ne znam zashto sa skusali... Ta tova momi4e tvardi,4e go obi4a mnogo i to ne ot sega...Ot otdavna e do nego... Toi prez tova vreme,prez koeto bqhme zaedno (a to ne e nikak malko-godina i otgore) ne sprq da q otbluskva i da i se durpa... Samata tq kogato govorihme mi kaza "toi izbra teb pred mene"... Ima i drugi hora,koito kazvat 4e i se durpa postoqnno... Prosto si znam,4e me obi4a.Tova ne e edinstveniq kriterii,no v slu4aq sum sigurna v 4uvstvata mu. 4uvstvam se vinovna,4e ne znam kak da se borq :smt010 Bih dala vsi4ko za da razbere 4e durja na nego i go obi4am naistina...

koalka
08-11-2007, 17:08
А добре, защо не може да ти прости и да ти даде втори шанс?Нали, който обича прощава.Това, че я е отблъсквал, не означава, че те обича.Но да изпитваш любов и да си променяш така рязко мнението, да даваш напразни надежди, не мисля... [-X Веднъж казва, че му липсваш и те обича, а в другия момент-че няма да се получи нищо.

08-11-2007, 17:30
*патетично-ентусиазирано* Със зъби и нокти, с вилици и лъжици, с възглавници и бухалки! =;

napulno otchaqna
08-11-2007, 18:32
А добре, защо не може да ти прости и да ти даде втори шанс?Нали, който обича прощава.Това, че я е отблъсквал, не означава, че те обича.Но да изпитваш любов и да си променяш така рязко мнението, да даваш напразни надежди, не мисля... [-X Веднъж казва, че му липсваш и те обича, а в другия момент-че няма да се получи нищо.

Zashtoto ne e siguren che si zaslujava.Zashtoto e proshtaval i drugi put,a sega se okaza razlichno...Sega az slojih kraq zaradi edna glupost. Toi ne e siguren v mene,ne e siguren v tova che go obicham sled kato go skusah... Iska prosto da mu go dokaja za tova se otdrupna.Samiqt toi mi kaza che mu lipsvam prekaleno mnogo,no ne znae dali moje da prosti i dali si zaslujava... Postavi se na negovo mqsto-ako choveka koito obojavash postupi taka s teb sled tova ti nqma li da se chuvstvasj nesigurna v nego? Shte ochakvash toi da ti dokazva che sujalqva i che naistina te obicha i moje da mu imash doverie nali? E v momenta i toi ochakva sushtoto,a az se strahuvam da ne sburkam... Iskam da predpriema neshto,no ne znam kakvo... Iskam da mu pokaja che go obicham,a ne znaq kak...