PDA

View Full Version : Какво е това отношение и какво да правя?

08-10-2007, 22:52
poznavam se s edno mom4e ot ve4e 2 godini i polovina no nikoga ne si bqhme obry6tali vnimanie nito sme si govorili nito ni6ty prosto 2 godini podred hodihme zaedno na ski. Predi mesec imashe ekskurzionno i tam se okazahme v edna grupa. pyrvona4alno az ne se zaradvah 4e tova e edno ot mom4etata no se dyrjah dobre s nego. vyv vlaka si govorihme normalno vsi4ki. na pyrvata ni no6tuvka dr se sybraha a az si legnah da spq (poneje vyv vlaka ne bqh spala a prehoda be6e izmoritelen) na 2-ta no6tuvka i az ostanah s tqh ve4erta i ni6ty osobeno ne stana (samo se doopoznavahme) no na 3-tata ve4er v hijata ni pusnaha muzika i otidohme i nie da se zabavlqvame togava s nego si govorehme mn na kakvi li ne temi dokato za krai ne pusnaha edna balada kydeto az tancuvah s nego (toi me pokani) sled tova vs se sybrahme v edna staq i leko piinali se izlegnahme koito kydeto nameri a toi doide pri men i me gu6na. ne me ostavqshe da si trygna iskashe da ostana pri nego gledashe me mn vlubeno s nasylzenite si ot alkohola o4i, no az vse pak ne ostanah (moje bi pove4e ot 4as sme se gu6kali na 1 leglo bez da obry6tame osobeno vnimanie na dr) legnah si. na sledva6tiq den imahme prehod i tam az vyrvqh sama i obmislqh slu4iloto se sno6ti i se 4udih zashto toi otbqgva pogleda mi... pogovorih s edno momi4e i to mi kaza 4e moje bi go e sram poneje e napravil 1-ta kra4ka v ne mn trezvo systoqnie, no az nz ot kakvo se sramuva sled kato az ne mu se dyrpah... i taka do kraq toi otbqgvashe pogleda mi no ne i prisystvieto mi... az syvsem qsno mu pokazvah 4e ne sym bezrazli4na, a toi ni6ty. poslednata ve4er otidohme na kry4ma tam na baladite toi tancuva6e samo s men, a az samo s nego i ni6ty ne se slu4i az bqh obyrkana toi s ni6ty do poslednata veer ne be pokazal 4e ne sym mu bezrazli4na a togava mi pokaza no pak nishty ne se slu4i i az vi molq za syvet. toi e s 3 godini po-golqm ot men mn e umen strashno krasiv... s nego sme ot edin grad i edno u4ili6te kajete mi molq vi zashto taka se polu4ava i kakvo trqbva da napravq az? molq vs koito sa popadali v podobna situaciq da mi dadat syvet... blagodarq ot sega [-o<

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

Dead`Paladin
08-10-2007, 22:58
ти мозьк имаш ли си ? :shock:

{!}sLuNcHeVaTa{!}
08-10-2007, 23:05
Питай го направо иска ли да има нещо м/у вас.

08-10-2007, 23:09
emi da imam mozyk no neznam kak da postypq bqh prekaleno qsna s namecite si toi sy6to i kato spodelih tuk iskah prosto nqkoi da mi pomogne da razbera toi kakvo misli :cry:

GaNgStAz
08-10-2007, 23:16
Трябва да поговориш с него ;)

08-10-2007, 23:25
merci za syveta {!}sLuNcHeVaTa{!} i BaRaBa_GiRL i samo 6te kaja 4e mi e neudobno da spodelqm s vas poneje ne se poznavame, no prosto ne mislq 4e imam "priqteli" ot koito da iskam syvet poneje jiveq v malyk i intrigantski grad... vse pak smqtam da vi poslu6am i da govorq s nego no istinata e 4e mai se boq :smt013 i nz zashto taka stava... momi4eto s koeto govorih mi kaza kakvoto i da stava da ne se samoubejdavam 4e go haresvam poneje razubejdavaneto e dosta trudno a az mai to4no taka napravih

08-10-2007, 23:29
mislq 4e prez jivota mi ne sa me obyrkvali tolkova mn tova mom4e ne mi izliza ot glavata a momi4eto s koeto govorih se opita da pomogne no mai i tq samo me obyrka zatova 6te go iz4akam da se vyrne ot moreto i da se izqsnim... tolkova me obyrka 4e nz moje li pove4e