View Full Version : Препоръчайте ми! Спешно е
здравейте,
ситуацията ми е следната- след няколко часа заминавам за море с приятеля ми, досега не съм използвала противоза1атъчни но ми се иска да си взема за 1 седмица(за по сигурно)
Искам да ми препоръчате някакви противозачатъчни, които да не са много скъпи и колкото е възмовно по-малко вредни?
Моля ви момичета който сте взимали противозачатъчни отговорете ми!
Благодаря предварително!
Renate_Feliqr
08-11-2007, 11:37
Ami ne moje da te posavetvam ni6to.Ima si ginekolog za tazi rabota..otidi toi da ti predipi6e.
sujalqvam 4e 6te go napi6a,no purvo se se6ta6 v posledniq moment,vtoro i da pi6e i da ne pi6a ,i da davam i da ne davam obqsneniq..vse taq.Ne izpolzvaite protivoza4atu4ni.ti smaa napisa...i kolkoto moje da ne sa vredni
naMy4Ho_KoTe
08-11-2007, 13:15
здравейте,
ситуацията ми е следната- след няколко часа заминавам за море с приятеля ми, досега не съм използвала противоза1атъчни но ми се иска да си взема за 1 седмица(за по сигурно)
Искам да ми препоръчате някакви противозачатъчни, които да не са много скъпи и колкото е възмовно по-малко вредни?
Моля ви момичета който сте взимали противозачатъчни отговорете ми!
Благодаря предварително!
Най-хубаво е да отидеш на гинеколог. Той ще реши спрямо възрастта ти, теглото ти, алергиите ти към лекарствени вещества и пр. кои са най-подходящи за теб и ще ти обясни всичко нужно.
alkobalko
08-11-2007, 13:16
За да започнеш да взимаш противозачатъчни трябва да посетиш гинеколог, който да ти предпише най-подходящите за теб. Още повече трябва да започнеш да ги пиеш от първия ден на менструацията. А не, когато ти скимне за по 1 седмица. Най-добре използвайте презервативи.
russianmafiaboss
08-11-2007, 17:45
em това е, няма да има противозачатъчни значи [-X
bebito0o
08-11-2007, 17:53
гинеколог \:D/ \:D/ и презервативи ЗА ДА НЯМА БЕБЕТА....
DIVINE_TIME
08-11-2007, 20:28
Няма такова нещо като противозачатъчни за 1 седмица ... :)
Таблетките се предписват от гинеколог! Той ще подбере най-подходящите за теб! Едни таблетки може да са подходящи за мен,но за теб да не са .. и обратно. Така че във вашия случай-презервативи. :wink:
kvokvokvo
08-11-2007, 20:35
бе с няколко думи - няма да стане тва дето си го мислите, просто нямате време за започване на противо....
използвайте презервативи !!!
Вече като се върнете, ако имате голямо желание за противозач.... отиди на гинеколог и така ...
alkobalko
08-12-2007, 06:20
Тъй като с отговорите до този момент се отговори на въпроса и темата се изчерпа, а и авторката сигурно вече се радва на морето, темата се заключва. :wink: