View Full Version : След колко време ви се регулира цикълът
Колко време след като ви дойде за първи път ви се регулира цикълът. Знам, че е около 2 години но при всеки е индивидуално,затова питам ?
emi imenno za6toto e individualno,ne bi trqbvalo da pita6..tui kato i da ti kajem..tova ne bi bilo ot zna4enie,no az imam cikul tot 6 godini i o6te ne mi e redoven,ne mi e idval po 2,3 meseca ,no pri men vliqqt dr faktori.kakto i da e cikulut se normalizira togava kogato 4ovek e spokoen,ne e po naprejenie,ima hubav i otpo4iva6t sun ,vodi zdravosloven jivot.cikulut ne zavisi ot polovata zrqlost,za6toto prez pubertata sme dale4e ot neq,no vupreki tova vseki mesec otdelqme po edna qicekletka
menta_loverka
08-11-2007, 12:21
Mi tva si e strogo individualno dori moge da ti se regulira i po edno vreme da spre moq naprimer se regulira o6te prez purvata godina
naMy4Ho_KoTe
08-11-2007, 12:44
Дойде ми на 12 и не се е случвало да закъснее или да избърза (освен един път, когато пих Постинор Дуо и ми дойде два пъти... Един път за Коледа.. Един път за Нова Година.. егати късмета)
alkobalko
08-11-2007, 12:49
Аз никога не съм имала проблеми с регулирането. Винаги си ми е идвал през точен интервал. При всяко момиче обаче е различно и няма строго определен период.
цикълът ми е регулиран, откакто го имам, тва са 5-6 години някъде
bebito0o
08-11-2007, 18:26
на мен ми идва след майка ми /след като на нея и свурши/не обичам да пресмятам кога ще ми дойде досадно е..
az imam cik1l ot 4 godini i ne6to no vse o6te ne mi e reguliran smisal vseki p1t mi idva ili nqkolko dni po rano ili nqkolko dni po k1sno mnogo rqdko da se slu4i da olu4i to4niq den koeto e mnogo kofti :smt011
Какво ще рече да се регулира цикъла? Да идва на точно определена дата или да идва долу-горе на дните, когато се очаква?Щото в общи линии ми идва на 26-27-28 ден, изключение правят през януари като пих Постинор и края на юли-Ескапеле.При Постинора ми дойде след седмица а трябваше доста по-късно, а с Ескапеле ми закъсня с 13 дни :-&
KimBerLy1912
08-11-2007, 22:23
Индивидуално е :smt011 Моя още не се е регулирал а е....на 4-5 години :lol: