PDA

View Full Version : семейство или не6то такова

икхуй
08-11-2007, 11:00
майка ми е манипулира6та ма6ина из4исти си стаята това тука какво не се оставя там прибери го не се убли4ай така намажи си лицето с крем всяка ве4ер ми кре6ти незнам какво да правя ве4е иде ми да я пребия и накрая това 6те стане 6те ми падне пердето и 6те остане без зъбки да отида а психолог ли ами как нямам пари и пък нея ли да я питам каде да ходя в депресия ли съм или какво зна4и да си в депресия или по то4но какви са симптомите на депресията слу4вало се и да се заклу4вам в банята от нея брат ми си отиде от софия и отиде на село само за да не е при нея но аз о6те у4а и ако отида на село то е дале4е от у4или6те не я издържам ве4е мом4е съм и ами на4и съм толкова от4аян все пак да да пи6а тази тема...

икхуй
08-11-2007, 11:02
само двамата с нея сме в къ6тата

08-11-2007, 11:12
mnogo si zle da bie6 maika ti ponege ti kazva da si pribira6 boklucite. tq zaslugava da nabie teb za6toto mn qko te murzi

икхуй
08-11-2007, 11:17
ти не си наясно явно тя откакто се помня ми казва какво да правя и ако не го направя следва кре6тене след това като излезна тормоз по телефона на всеки 5 минути между другото тялото си е мое стаята си е моя

08-11-2007, 11:22
mislq,4e trqbva da pogovori6 s maika ti i da si izgledite otno6eniqta.nqma smisul da se karate za nqkvi glupopsti.ako trqbva i izpulnqvai iskaniqta da e dovolna i da nqma takiva nenujni skandali.

ToySoldier
08-11-2007, 11:22
И аз имам същия проблем.Само 4е като излизам не си зимам телефона :-D и по някой път не и обръщам внимание

Justified
08-11-2007, 11:27
Еее,може ли пък само от глупости да се оплаквате?
А ти трябва да си голям мързел,понеже те накарала да си оправяш стаята и да си миеш лицето,ако искаш да те остави да кирлясаш а стаята ти да вони на умрели катерички?Я се засрами малко!
Не стига че жената я е грижа за теб и за нещата ти а ти искаш да я биеш.
Ако бях на нейно място вече щеше да си изял шамарите и щях да ти запълня времето с полезни занимания а не само да мислиш глупости и да се оплакваш наляво-надясно че майка ти е ужасна.
Благодари се че поне имаш майка.

sladku_bebzi
08-11-2007, 11:27
И на мен майка ми ми казва да си оправям леглото, да бърша прахта, да поливам цветята, да чистя с прахосмукачка и кво ли още не, ама е хубаво да ме подсеща, че иначе сигурно и хлебарки ще плъзнат.Кво му е лошото да си чистиш стаята?Аз поне не виждам нищо лошо в нея, или поне в това, което описа за майка си.

Kisses_P
08-11-2007, 11:39
Тя го прави за добро, а като толкова ти пречи научи се да не обръщаш внимание

08-11-2007, 11:54
ти не си наясно явно тя откакто се помня ми казва какво да правя и ако не го направя следва кре6тене след това като излезна тормоз по телефона на всеки 5 минути между другото тялото си е мое стаята си е моя

staqta ti ne e tvoq tq pla6ta za neq tq pla6ta za drehite ti tq pla6ta za tvoqta hrana taka 4e prestani da se ligavi6 da bude6 murzeliv i pravi tova keoto trqbva

Justified
08-11-2007, 15:50
а случайно да си се замислял че самият ти си нейно дете?
Просто нея я е грижа за теб и не иска от тебе да излезе един непрокопсан мързел дето по цял ден ще се излежава.
И се постави на нейно място,помисли си дали когато ти имаш дете няма ли да се държиш и ти така вместо да го оставиш да си пропилее живота в мързелуване?

DevilWish
08-11-2007, 20:27
Офф ужас горкия ,съчувствам ти харабийската :---) АммМм и мойта некой път е цербер ама...търпи се още :roll:

flora23
08-13-2007, 15:24
земи си боксова круша,като се ядосаш мн и усещаш че не издържаш вече фани да я блъскаш нея,не майка ти.пък като завършиш ще се махнеш от там ;)