View Full Version : семейство или не6то такова
майка ми е манипулира6та ма6ина из4исти си стаята това тука какво не се оставя там прибери го не се убли4ай така намажи си лицето с крем всяка ве4ер ми кре6ти незнам какво да правя ве4е иде ми да я пребия и накрая това 6те стане 6те ми падне пердето и 6те остане без зъбки да отида а психолог ли ами как нямам пари и пък нея ли да я питам каде да ходя в депресия ли съм или какво зна4и да си в депресия или по то4но какви са симптомите на депресията слу4вало се и да се заклу4вам в банята от нея брат ми си отиде от софия и отиде на село само за да не е при нея но аз о6те у4а и ако отида на село то е дале4е от у4или6те не я издържам ве4е мом4е съм и ами на4и съм толкова от4аян все пак да да пи6а тази тема...
само двамата с нея сме в къ6тата
mnogo si zle da bie6 maika ti ponege ti kazva da si pribira6 boklucite. tq zaslugava da nabie teb za6toto mn qko te murzi
ти не си наясно явно тя откакто се помня ми казва какво да правя и ако не го направя следва кре6тене след това като излезна тормоз по телефона на всеки 5 минути между другото тялото си е мое стаята си е моя
mislq,4e trqbva da pogovori6 s maika ti i da si izgledite otno6eniqta.nqma smisul da se karate za nqkvi glupopsti.ako trqbva i izpulnqvai iskaniqta da e dovolna i da nqma takiva nenujni skandali.
ToySoldier
08-11-2007, 11:22
И аз имам същия проблем.Само 4е като излизам не си зимам телефона :-D и по някой път не и обръщам внимание
Justified
08-11-2007, 11:27
Еее,може ли пък само от глупости да се оплаквате?
А ти трябва да си голям мързел,понеже те накарала да си оправяш стаята и да си миеш лицето,ако искаш да те остави да кирлясаш а стаята ти да вони на умрели катерички?Я се засрами малко!
Не стига че жената я е грижа за теб и за нещата ти а ти искаш да я биеш.
Ако бях на нейно място вече щеше да си изял шамарите и щях да ти запълня времето с полезни занимания а не само да мислиш глупости и да се оплакваш наляво-надясно че майка ти е ужасна.
Благодари се че поне имаш майка.
sladku_bebzi
08-11-2007, 11:27
И на мен майка ми ми казва да си оправям леглото, да бърша прахта, да поливам цветята, да чистя с прахосмукачка и кво ли още не, ама е хубаво да ме подсеща, че иначе сигурно и хлебарки ще плъзнат.Кво му е лошото да си чистиш стаята?Аз поне не виждам нищо лошо в нея, или поне в това, което описа за майка си.
Kisses_P
08-11-2007, 11:39
Тя го прави за добро, а като толкова ти пречи научи се да не обръщаш внимание
ти не си наясно явно тя откакто се помня ми казва какво да правя и ако не го направя следва кре6тене след това като излезна тормоз по телефона на всеки 5 минути между другото тялото си е мое стаята си е моя
staqta ti ne e tvoq tq pla6ta za neq tq pla6ta za drehite ti tq pla6ta za tvoqta hrana taka 4e prestani da se ligavi6 da bude6 murzeliv i pravi tova keoto trqbva
Justified
08-11-2007, 15:50
а случайно да си се замислял че самият ти си нейно дете?
Просто нея я е грижа за теб и не иска от тебе да излезе един непрокопсан мързел дето по цял ден ще се излежава.
И се постави на нейно място,помисли си дали когато ти имаш дете няма ли да се държиш и ти така вместо да го оставиш да си пропилее живота в мързелуване?
DevilWish
08-11-2007, 20:27
Офф ужас горкия ,съчувствам ти харабийската :---) АммМм и мойта некой път е цербер ама...търпи се още :roll:
земи си боксова круша,като се ядосаш мн и усещаш че не издържаш вече фани да я блъскаш нея,не майка ти.пък като завършиш ще се махнеш от там ;)