View Full Version : Роб или господар?
menta_loverka
08-11-2007, 14:24
Какви сте в леглото? Кой обича да води повече момичетата или момчетата? Ако се съберът двама "господаря" на едно място какво става? Кажете личното си мнение или преживяване....
DjBaloon
08-11-2007, 14:26
I dvata otgovora sa malko kraini..
piperliv
08-11-2007, 14:27
зависи, понякога роб, понякога господар, важното е да е хубаво и за двамата
I dvata otgovora sa malko kraini..
Така е ... това не е някоя садо-мазо сценка, че да има "господар" и "роб" ...... предполагам, имаш предвид, дали сме по-активни? При мен зависи от настроението, от нагласата и от партньора/ката...
naMy4Ho_KoTe
08-11-2007, 14:40
В леглото съм изцяло робиня. Подчинявам се на всякакви заповеди, изпълвам всякакви прищевки и пр. и ми носи удоволствue.
alkobalko
08-11-2007, 14:55
Определения като роб и господар са прекалено крайни и се случват много рядко при нас. Иначе го разбирам като активност. И в двата случая има разнообразие, не може само единя да е активния.
Определения като роб и господар са прекалено крайни и се случват много рядко при нас. Иначе го разбирам като активност. И в двата случая има разнообразие, не може само единя да е активния.
=D> Това е и моето мнение :)
key_of_hell
08-11-2007, 16:03
rolqta na robina e mnogo vuzbujda6ta!A do kolkotoza drugiq vupros za sre6tata na dvama gospodari, 6te kaja 4e moje da ne e mnogo o4akvano no stava edno bezumno, krasivo i bezkraino zadovolqva6to pir6estvo ot udovolstvie!
И двете са яки, ама да си 'роб' е по-яко.
marina star
08-11-2007, 16:42
mi zavisi ot nastroenieto
obojavam da sam vode6ta,4uvstvam se nqkaksi samouverena i vlastna!a sa6to taka i poludqvam kogato mi hvane racete i me zakle6ti taka 4e da ne moga da mradna,gleda me v o4ite agresivno i me obrabotva s usta :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
menta_loverka
08-11-2007, 18:16
E qsno 4e e malko karaina temata i anketata no vse pak vs ima predpo4itaniq az predpo4itam da vodq ne6tata ne moga da se primirqvam razbirase ponqkoga me kefi da sum i robinq
bebito0o
08-11-2007, 18:23
попринцип аз започвам като господар и омеквам в ръцете му като роб/сичко е крайно казано,ма го възприемам като'активност/
Абе ,по-добре пишете дали сте пасивни или активни.пИИИИИчовЕЕЕй
AlphaPower
08-11-2007, 18:44
Попринцип активен, но ми се е случвало да сЪм и пасивен зависи... 8)
† “~ALpHa d0g~” †
08-11-2007, 18:49
Абе Цвет00000000, кфи са тея теми уа :-D....ма кат те знам кфа си.... :lol:
Та п0 темата - зависи какф0 ще ме накара да правя господарят....И 2те са яки, н0 зависи 0т настр0ениет0....
FelisDirus
08-11-2007, 18:49
Ооо, много добре е зададен въпросът! Робиня.. :twisted:
hahavteen
08-11-2007, 23:57
:twisted: \:D/
naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 00:00
:twisted: \:D/
И ти ли си от нашите :twisted: :oops:
Аз по принцип обичам да съм господарката, защото не се подчинявам в живота, а какво остава за леглото?!
За срещата между двама господари мога да кажа от опит-правихме го 5-6 пъти и после си казахме сбогом с огромен скандал, защото нито аз навеждах глава, нито той, а така сещате се не може!
Сега търся своя покорен роб(и в живота,не само в леглото)!
naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 00:06
Аз по принцип обичам да съм господарката, защото не се подчинявам в живота, а какво остава за леглото?!
За срещата между двама господари мога да кажа от опит-правихме го 5-6 пъти и после си казахме сбогом с огромен скандал, защото нито аз навеждах глава, нито той, а така сещате се не може!
Успех :) Наскоро робите се оплакваха, че господарки не останали, впрочем.. :-D
Успех :) Наскоро робите се оплакваха, че господарки не останали, впрочем.. :-D
Как да не са останали???
Ето ме! Не ме ли виждате? Хей, тук съм!!! :wink:
hahavteen
08-12-2007, 00:14
Az puk to4no za tova predpo4itam da sum "robinia".Vuv vruzkata si a i poprincip v otno6eniata si s horata i v ejednevieto iskam az da sum lider,da durja ne6tata v svoi ruce i da opredeliam kakvo i kak i v legloto iskam da moga da se otpysna i da ne nosia otgovornost za tova koeto se sly4va a da ostavia toi da oprdelia pravilata :roll:
naMy4Ho_KoTe i az i az :twisted: :lol:
Mitakaaaa
08-12-2007, 00:16
Аз оби4ам та ма командват :)
naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 00:23
Az puk to4no za tova predpo4itam da sum "robinia".Vuv vruzkata si a i poprincip v otno6eniata si s horata i v ejednevieto iskam az da sum lider,da durja ne6tata v svoi ruce i da opredeliam kakvo i kak i v legloto iskam da moga da se otpysna i da ne nosia otgovornost za tova koeto se sly4va a da ostavia toi da oprdelia pravilata :roll:
Аз пък най-сетне намерих мъж, на който да се подчиня. Инак във връзките бях голяма команджийка - и доста нещастна заради това. Е, сега трябва да търпя малко боj и шамари от моя (той е боксьор при това).. Ама това е щастието за мен :D
Аз пък най-сетне намерих мъж, на който да се подчиня. Инак във връзките бях голяма команджийка - и доста нещастна заради това. Е, сега трябва да търпя малко бои и шамари от моя (той е боксьор при това).. Ама това е щастието за мен :D
Бой и шамари???
naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 00:29
Аз пък най-сетне намерих мъж, на който да се подчиня. Инак във връзките бях голяма команджийка - и доста нещастна заради това. Е, сега трябва да търпя малко бои и шамари от моя (той е боксьор при това).. Ама това е щастието за мен :D
Бой и шамари???
Ми, да. :-D
Бой и шамари???
Ми, да. :-D
Господи, прости им на тез мъже! Те не знаят какво правят! [-o<
naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 00:37
Абе не е болка за умиране! Просто понякога когато прекалявам, държа се некоректно или високомерно.. Абе въобще когато се държа зле, изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки. :-D
изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки. :-D
golqma uteha nqma 6to [-X
naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 01:03
изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки. :-D
golqma uteha nqma 6to [-X
Е, какво да направя като съм такова диване :-D :oops:
Не пасивен или активен а ежен или страстен л0бовник.Лично аз страстен а иначе и 2-та вида л0бовници ми харесват зависи от настроението.
lapai 4urkata jivotnooooo
08-12-2007, 03:47
jivei aktivno, b1di pasiven!!! :-D
Не мисля, че нещата се делят на роб и господар.Обичам той да е по-активния.
krem4et0
08-12-2007, 09:07
И аз. Аз дърпам връзката и сам активната страна в нея. Той е добряка, а аз съм тази дето мърмори, сърди се, вдига скандали и налага мнание. В леглото обаче...........той има пълна власт над мен и може да прави каквото си пожелае. разбир се съм му определила граници и правила. И именно тези правила ме превръщат от привидна робиня в господарка на положението. Обичам да ме притиска, да ме дърпа, скубе, навежда............но докато не кажа да спре, защото е болезнено. И това не е някаква садо-мазо игра. Просто си е супер нормален секс, в който аз съм активна само, когато го задоволявам орално. При всяко друго положение предпочитам да съм глезената. А и не нося отговорност. така е по-лесно. И да-робската позиция 1 на ръка, че е по-възбуждаща, но е по-малко уморителна.
krem4et0
08-12-2007, 09:09
Абе не е болка за умиране! Просто понякога когато прекалявам, държа се некоректно или високомерно.. Абе въобще когато се държа зле, изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки. :-D
Сексът е 1 на ръка. Може да ме пляска леко по дупето и т.н. но в останалите ни отношения 1 шамар ще е пагубен за връзката ни. никога не ми е вдигал ръка и не би го направил. Никога няма да позволя това! Иначе аз съм му удряла 1, ама отдавна!
naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 15:04
Сексът е 1 на ръка. Може да ме пляска леко по дупето и т.н. но в останалите ни отношения 1 шамар ще е пагубен за връзката ни. никога не ми е вдигал ръка и не би го направил. Никога няма да позволя това! Иначе аз съм му удряла 1, ама отдавна!
Спокойно, още в началото на връзката ни сме ги уговорили тези неща. Той просто е контрола, от който се нуждая.. Пък и честно казано - тогава направих голяма глупост. Слава богу, не съм я повтаряла.
`Death`Whore``
08-12-2007, 15:05
Зависи от много неща. Като че ли повече обичам другият да е активен, за да се чувствам желана и да чувствам силата му...но обичам и аз да съм активната, за да знам, че удоволствието му е изцяло мое дело. :)
Naked in the wind
08-12-2007, 20:18
И аз. Аз дърпам връзката и сам активната страна в нея. Той е добряка, а аз съм тази дето мърмори, сърди се, вдига скандали и налага мнание. В леглото обаче...........той има пълна власт над мен и може да прави каквото си пожелае. разбир се съм му определила граници и правила. И именно тези правила ме превръщат от привидна робиня в господарка на положението. Обичам да ме притиска, да ме дърпа, скубе, навежда............но докато не кажа да спре, защото е болезнено. И това не е някаква садо-мазо игра. Просто си е супер нормален секс, в който аз съм активна само, когато го задоволявам орално. При всяко друго положение предпочитам да съм глезената. А и не нося отговорност. така е по-лесно. И да-робската позиция 1 на ръка, че е по-възбуждаща, но е по-малко уморителна.
същата история :D
Renate_Feliqr
08-12-2007, 20:53
Ako za rob i gospodar..az sam robinqta po princip.Ina4e za aktivnosta..mom4eto e sa6to pove4eo aktivno.
razli4no, obiknvenno sus vsi4kite koito sum bil sme se reduvali
Трябва да има и "ебач" нито 1-дното !!!! - Ебач :D