View Full Version : Секс с женен/а
Е... правили ли сте секс с женен мъж или жена? Били ли сте тайния любовник/ца? :P И по принцип какво мислите по въпроса?
ПП: Ако темата се повтаря, се извинявам. Аз не намерих такава...
DjBaloon
08-11-2007, 14:26
Az lichno,ne :wink:
menta_loverka
08-11-2007, 14:29
Ne sum i ne mislq 4e e mnogo priqtno brat mi go pravi postoqnno vika 4e trupkata mu haresva dokato na men mi haresva boq koito toi polu4ava nakraq :twisted: :)
naMy4Ho_KoTe
08-11-2007, 14:33
He.
piperliv
08-11-2007, 14:36
Ne sum i ne mislq 4e e mnogo priqtno brat mi go pravi postoqnno vika 4e trupkata mu haresva dokato na men mi haresva boq koito toi polu4ava nakraq :twisted: :)
брат ти явно е луда глава, ама щом му се връзват явно и по луди има от него :D
аз не бих направил такова нещо, някакси е кофти да го сложиш на чужда жена :D
marin1969
08-11-2007, 14:38
Е... правили ли сте секс с женен мъж или жена? Били ли сте тайния любовник/ца? :P
ПП: Ако темата се повтаря, се извинявам. Аз не намерих такава...
Да правил съм и не спирам да го правя, хубаво е защото първо не е обвързващо, и второ жените знаят защо го правят - за удоволстие.Тука няма място за любов всичко е само секс.
Е... и аз не съм :) И съм много против, защото това е не просто изневяра - тези хора са дали клетва пред Бог и пред себе си, а в следващия момент се обръщат и си лягат с друг/а .... [-X [-X [-X [-X
marin1969
08-11-2007, 14:41
[
Да правил съм и не спирам да го правя, хубаво е защото първо не е обвързващо, и второ жените знаят защо го правят - за удоволстие.Тука няма място за любов всичко е само секс.[/quote]
marin1969
08-11-2007, 14:45
няма нищо лошо, знаете ли колко много незадоволени жени има които мечтаят за секс с друг мъж
marin1969
08-11-2007, 14:48
а защо не пробваш
alkobalko
08-11-2007, 14:52
Не съм и не бих го направила. Това е против принципите ми. Никога не бих се унижила да бъда нечия любовница, другата, при която той ходи като иска малко развлечение. А и никога не бих унищожила едно семейство, дори и да имат проблеми.
marin1969
08-11-2007, 15:01
Не съм и не бих го направила. Това е против принципите ми. Никога не бих се унижила да бъда нечия любовница, другата, при която той ходи като иска малко развлечение. А и никога не бих унищожила едно семейство, дори и да имат проблеми.
щом някой от дадено семейство тръгне да го прави значи го иска, а това дали ще бъдеш любовница на някого "другата" е въпрос на твой избор и никой не може да те накара на сила, но има и такива които искат да са такива и това им доставя удоволстие.
edna biv6a mi izneveri az edin priqtel mi kaza 4e sa zaedno vidqh i nabih mu na nego edin v liceto a na neq i teglih edna mainai ne se zanimavah.
tiq deto izneverqvat sa ligli/liglyovci deto ne te zaslugavat ako izneverqvat.
hamilcar
08-11-2007, 15:26
Не съм бил любовник на някоя жена, за момента. Сигурно не бих се съгласил да съм й, но нищо не се знае.
kAdrOkoSkA
08-11-2007, 15:37
Не! Не съм била любовница и нямам никакво намерение да ставам! Не бих се намесила в едно семейство по никакъв начин! Семейството е свято и ако двама души не са сигурни, че искат да се отдадът един на друг и да градят съвместното си бъдеще... по-добре изобщо да не започват! Или ако трябва да се разделят... Тогава вече, когато са свободни, прави каквото искаш.
I_Love_Vodka
08-11-2007, 15:50
Не ! :smt018 И въобще не мисла да го правя.Имам си сериозна приятелка която обичам и това ми стига !
а защо не пробваш
Има достатъчно свободни (необвързани) хора, няма нужда да се хващам с женени. Не толерирам лъжата => и изневярата.
ХХАХАХАХАХААХа :-D :-D :-D :-D Тфа ме изкефи :smt005 :smt005
А ся по темата почти няма яки момичета женени на 20 год
Идеята за такава връзка е много тъпа.Най-малкото играеш втора целувка, трябва да се задоволиш с малко, защото той няма да бъде само твой.
Не, не съм била...И не искам, обосновах се по-горе.Няма и да пробвам.
minava6t 4i4ko :)
08-11-2007, 17:23
Az v momenta imam takava "vryzka", za men ne6tata opirat edinstveno do qk, neangajira6t i bezopasen sex, koeto i sum spodelil na vyprosnata dama edinstveno me pritesnqva 4e tq vlaga prekaleno mnogo emocii v tova, vypreki 4e i dvamata znaem 4e nqma perspectiva na6ite otno5eniq da prerasnat v ne6to pove4e.
Това си е баси простотията.
bebito0o
08-11-2007, 18:37
не искам да разбивам семейство
не бих...
не съм спала с женен мъж.
FelisDirus
08-11-2007, 18:39
Да разбия семейство? Не, благодаря. :smt012
08-12-2007, 07:26
Едва ли някой , който почва подобна авантюра го прави с нагласата да си разваля/или да разваля/ семейството , но бихте ли съдили някой който от
години не е получавал ласки от мъжа/жена си?Защо мислите че има толкова разводи?Сигурно щяха да бъдат и повече ,но много от хората са трезвомислещи и правят компромиси в името на - деца, родители,положение и визия в обществото бла бла и т. н.
LaDy_DaQnA
08-12-2007, 08:19
=D> =D> =D> BRAVO!
po temata i az sm na sy6toto mnenie
krem4et0
08-12-2007, 08:35
Не съм била и няма да бъда поне не скоро. Аз втора ръка човек не съм!
malka_sladuranka
08-12-2007, 08:47
Не съм била с женен мъж, но една приятелка ходи с такъв. :-s Не го възприемам аз това....
Я да и звънна аз на нея да я уя какво прави.... :mrgreen:
piperliv
08-12-2007, 09:26
никога не казвайте никога, че не знаете какво ще ви дойде на главата някой ден :wink:
bebito0o
08-12-2007, 10:57
Не съм била и няма да бъда поне не скоро. Аз втора ръка човек не съм!
БРАВО и аз това искам да кажа..
`Death`Whore``
08-12-2007, 10:58
Аз искам или всичко, или нищо. Не, няма да и бъда с женен мъж!
Едва ли някой , който почва подобна авантюра го прави с нагласата да си разваля/или да разваля/ семейството , но бихте ли съдили някой който от
години не е получавал ласки от мъжа/жена си?Защо мислите че има толкова разводи?Сигурно щяха да бъдат и повече ,но много от хората са трезвомислещи и правят компромиси в името на - деца, родители,положение и визия в обществото бла бла и т. н.
Ако положението е такова, ще напусне жена си, ще се изнесе от общия им дом и ще бъде само с мен, без да се крием. Оставането заедно заради децата е много по-болезнено за самите тях, защото те не са т ъпи, разбират какво става. По-добре да са деца на разведени родители и да виждат, че родителите им са щастливи с други хора, отколкото да живеят в караници...или по-лошо - в безразличие.
Аз искам или всичко, или нищо. Не, няма да и бъда с женен мъж!
Ако положението е такова, ще напусне жена си, ще се изнесе от общия им дом и ще бъде само с мен, без да се крием. Оставането заедно заради децата е много по-болезнено за самите тях, защото те не са т ъпи, разбират какво става. По-добре да са деца на разведени родители и да виждат, че родителите им са щастливи с други хора, отколкото да живеят в караници...или по-лошо - в безразличие.
Това е така , но мисля че обществото ни все още почива на архаични "соц"стереотипи в които тя/той си траят /защото виждаш ли положението може и да се подобри или пък затова как щяло да изглежда в очите на хората...незнам в това нямам преки наблюдения..не мисля че от който и да било частен случай темата би била обобщена.Вярвам че хората трябва да следват поривите на сърцето си , но и добре да си правят сметка за възможния краен резултат.
`Death`Whore``
08-12-2007, 11:50
Казах ти за крайния резултат ;) Мен лично не ме интересува какво ще помислят хората, важното е човекът, с когото съм, да е с мен и толкова.
08-12-2007, 11:50
това бях аз..не е добре да се влиза инкогнито.
kalpazanka
08-12-2007, 14:42
Не съм била и не искам да бъда с женен. Не желая да съм втора цигулка.
_Ice_DiaMoNd_
08-12-2007, 15:07
НЕ :-D
Много си е добре да бъдеш любовник. :-D Да заставаш между двама души?! Та те нищо общо нямат! Грешка написана на документ, който те задължава да си държиш на грешката.
Ако имат деца и ти си фактора, който ги раздели като семейство(пак тука има много различни варианти) е гадно.
Многото различни варианти има. Може да са както в случая на един приятел. Хвана се с някаква жена, която си има мъж и две деца. Мъжа и (по случайност го познавам) се държи като пълен идиот. Раздава шамари, и намира най-обидните епитети и ги лепва на децата(свиня, говедо, тепегьоз, галош, "тъп си кат гьон"). Е моя приятел в един момент се яви като спасител за тези несполучили деца и майка им.
Единствената тъпотия, която направи е, че наби въпросния мъж(май пред децата му), защото беше ударил жената.
Мисълта ми е, че ако си залюбиш с някой от вече развалено семейство - няма никакъв проблем. И не си мислете, че сте "втора целувка". Колкото и невероятно да ви звучи има дори и млади семейства, които заради лоши отношения правят секс 1 път на 2 месеца, а за прегръдки и целувки не може да се говори!
аааа ще извинявате, че малко объркано съм го написал на някои места, надявам се да разберете кво съм искал да кажа
DIVINE_TIME
08-12-2007, 19:26
Не ми се е случвало и нкога не бих го направила! Никога не бих разбила едно семейство. Никога не бих разрушила мечтите и амбициите на едни невинни дечица. Те нямат вина,че родителите им не са предценили добре с кого искат да прекарат остатъка от дните си! Децата тежко преживяват разводите,особено пък ако трети човек е причината за тях,трудно е да гледаш майка си или баща си в обятията на друг човек... Така че съм много против любовниците,презирам ги ...
изгонена__от__рая
08-12-2007, 19:36
Със женен не,но съм се срещала с човек,който си имаше сериозна приятелка и то пак се явява май като любовница.Много от мненията са против изневярата...аз лично съм за :-s
DIVINE_TIME
08-12-2007, 19:38
Със женен не,но съм се срещала с човек,който си имаше сериозна приятелка и то пак се явява май като любовница.Много от мненията са против изневярата...аз лично съм за :-s
Така ли? "ЗА" ли си? Ами хайде,пожелавам ти,всеки с който тръгнеш да ти изневерява по няколко пъти... :smt011 Или ти обичаш само да разрушаваш връзки ?
изгонена__от__рая
08-12-2007, 19:43
Така ли? "ЗА" ли си? Ами хайде,пожелавам ти,всеки с който тръгнеш да ти изневерява по няколко пъти... :smt011 Или ти обичаш само да разрушаваш връзки ?
Да ми изневерява :-) Ако на мен нищо не ми липсва не би ми било тежко от някаква сексуална изневяра.Имала съм много приятели,който са чукали други знаела съм,но не ми е пречело.Не всяка изневяра трябва да значи края...А и до сега не съм разрушила нито една връзка
DIVINE_TIME
08-12-2007, 19:52
изгонена от рая, не ти пука дали приятеля ти ти изневерява,а ти изневеряваш ли му? Щом сте решили да си изневерявате,изневерявайт си! Ваша работа,но го правете с необвързани хора,понеже в противен случай е възможно и да разбиете някоя друга връзка... Не сме всичките толкова спокойни като теб. Повечето хора не обичат да делят половинката си с друг човек и мисля,че това е нормално!
изгонена__от__рая
08-12-2007, 19:57
изгонена от рая, не ти пука дали приятеля ти ти изневерява,а ти изневеряваш ли му? Щом сте решили да си изневерявате,изневерявайт си! Ваша работа,но го правете с необвързани хора,понеже в противен случай е възможно и да разбиете някоя друга връзка... Не сме всичките толкова спокойни като теб. Повечето хора не обичат да делят половинката си с друг човек и мисля,че това е нормално!
Ако флирта е изнеряра значи да, иначе по-сериозно не, не съм.А до колкото до това, че не всички са не моето мнение за изнерярата спор няма :smt006
DIVINE_TIME
08-12-2007, 19:59
Изгонена от рая,ок! Да не пълним повече темата с излишни мнения,а? :wink:
Аз бях с една доста привлекателна и секси леличка.Тя беше на около 24-25 годинки и със сигурност мацките които са на горе-долу тая възрас знаят за кво стая дума :)) :roll: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Правил съм го и не съжалявам . Друга тема е дали бих го направил отново обаче ;)
Аз бях с една доста привлекателна и секси леличка.Тя беше на около 24-25 годинки и със сигурност мацките които са на горе-долу тая възрас знаят за кво стая дума :)) :roll: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Ето за това си говорим, а не да ми морализуват тука.Всички които го правят знаят какво искат.
marin1969
08-13-2007, 09:42
[quote=YahooO]Аз бях с една доста привлекателна и секси леличка.Тя беше на около 24-25 годинки и със сигурност мацките които са на горе-долу тая възрас знаят за кво стая дума :)) :roll: \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Ето за това си говорим, а не да ми морализуват тука.Всички които го правят знаят какво искат, а има и такива които го правят и се правят на много честни , а има и други които искат да го направят но не им стиска.