View Full Version : стара мома???????
Аз съм на 15 и до сега не съм имала гадже....това мн ли е ужасно???Ммм не мисля че съм грозна...т.е май не е в тва причината...много момчета са ме сваляли и са ми предлагали,но все са такива едни...абе не ги харесвам..има едно момче в което съм влюбена от 1 година...много го обичах но нещата не с еполучиха...вече май не го обичам толкова...всмисъл...няма шанс с него,но просто не мога да си намеря подходящо момче!Имам чувството че ще остана стара мома!А мн ми се иска да имам гадже с което да се обичаме :smt010
Anf3tamin4o
08-11-2007, 19:17
Обличаш се яко отиваш по някоя яка дискотека и гледаш как се навързали 3,4-ма Може би липсата с Хора ти е проблема да не си намериш
В смисъл по малко излизаш
на 15 и си мислиш че си стара мома ?!? АБЕЕЕЕЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИ ???
имаш още толкова години живот пред теб .... това че за сега не си срещнала подходящия не значи че няма да го срещнеш никога .... и аз съм на 15 ииии да ти кажа в момента супер много се радвам че съм сама ... не че нещо ама "you know the best thing in life are free .... "
Dead`Paladin
08-11-2007, 19:18
не се бой проблем нямаш....вьпрос на време е :wink:
Mimentseto
08-11-2007, 19:19
ne se pritesnqvai za tova za vseki vlak si ima pytnici moje da ne si namerila o6te podhodq6tiq ama i za tova 6te doide vreme :wink:
Krem4eto
08-11-2007, 19:21
Аз съм на 15 и до сега не съм имала гадже....това мн ли е ужасно???Ммм не мисля че съм грозна...т.е май не е в тва причината...много момчета са ме сваляли и са ми предлагали,но все са такива едни...абе не ги харесвам..има едно момче в което съм влюбена от 1 година...много го обичах но нещата не с еполучиха...вече май не го обичам толкова...всмисъл...няма шанс с него,но просто не мога да си намеря подходящо момче!Имам чувството че ще остана стара мома!А мн ми се иска да имам гадже с което да се обичаме :smt010
:smt010 :smt010 :smt010 И аз съм на 15г. имала съм гаджета,ама все такива едни...разбирам те...И аз не съм грозна,нито имам някакъв лигав характер...Ама понякога ме е страх да не остана стара мома :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 И аз искам НОРМАЛНО МОМЧЕ , КОЕТО АЗ ДА ОБИЧАМ И ТО ДА МЕ ОБИЧА!!!
Mimentseto
08-11-2007, 19:27
Анонимко написа:
Аз съм на 15 и до сега не съм имала гадже....това мн ли е ужасно???Ммм не мисля че съм грозна...т.е май не е в тва причината...много момчета са ме сваляли и са ми предлагали,но все са такива едни...абе не ги харесвам..има едно момче в което съм влюбена от 1 година...много го обичах но нещата не с еполучиха...вече май не го обичам толкова...всмисъл...няма шанс с него,но просто не мога да си намеря подходящо момче!Имам чувството че ще остана стара мома!А мн ми се иска да имам гадже с което да се обичаме
И аз съм на 15г. имала съм гаджета,ама все такива едни...разбирам те...И аз не съм грозна,нито имам някакъв лигав характер...Ама понякога ме е страх да не остана стара мома И аз искам НОРМАЛНО МОМЧЕ , КОЕТО АЗ ДА ОБИЧАМ И ТО ДА МЕ ОБИЧА!!!
boje miliiiiiiiiiiiiiiii abe vie normalni li ste be xora vie ste na 15 !!! #-o i kakto CBupen`3aeK kaza ima mn godini jivot pred vas a vie ste se zavrankali 4e 6te ostanete stari momi dori o6te ne ste razbrali 6to e jivot [-X tova e sram
happy_cute
08-11-2007, 19:31
Абе всеки търси щастлието...но то си е въпрос на време и да средата,в която се движите...
JuS7^YourS
08-11-2007, 19:32
ако си заобиколена от момичета, които на 13 вече са си имали гаджета, е нормално да си мислиш, че твоето положение е ужасно. Но дали наистина е така? :) Не, много ясно, че скоро и ти ще имаш, просто не си намерила този, който като видиш и да си кажеш wooooooooooow. Или пък ако си, той не го е казал... Бъди си спокойна, не всички имат половинки, а и ти не си презряла, че да се притесняваш. :)
bloodranger
08-11-2007, 19:35
^tom si misli6 4e si stara moma za det si nema6 gadje,vlez vav razdel sex i 6e si pomisli6 4e ti trqbva pensiq
P.S.az tai si pomislih parviq pat :smt005
Shadow_Walker
08-11-2007, 19:35
Аз съм на 15 и до сега не съм имала гадже....това мн ли е ужасно???Ммм не мисля че съм грозна...т.е май не е в тва причината...много момчета са ме сваляли и са ми предлагали,но все са такива едни...абе не ги харесвам..има едно момче в което съм влюбена от 1 година...много го обичах но нещата не с еполучиха...вече май не го обичам толкова...всмисъл...няма шанс с него,но просто не мога да си намеря подходящо момче!Имам чувството че ще остана стара мома!А мн ми се иска да имам гадже с което да се обичаме :smt010 Аз съм па 15.Досега не съм имал гадже.Когато ми е кофти обикновено това е една от основните причини.Еми да обаче мисля, че не трябва да се самосъжаляваш и да гледаш напред- както правя аз.За всеки влак си има пътници както се казва.Пък и си на 15! - как можеш да казваш, че си стара мома.
А и аз искам гадже, ама то няма да педне от небето.. =]
Върви, излез...за мен това е леко невъзможно, но за теб може и да не е :]
Krem4eto
08-11-2007, 19:36
Анонимко написа:
Аз съм на 15 и до сега не съм имала гадже....това мн ли е ужасно???Ммм не мисля че съм грозна...т.е май не е в тва причината...много момчета са ме сваляли и са ми предлагали,но все са такива едни...абе не ги харесвам..има едно момче в което съм влюбена от 1 година...много го обичах но нещата не с еполучиха...вече май не го обичам толкова...всмисъл...няма шанс с него,но просто не мога да си намеря подходящо момче!Имам чувството че ще остана стара мома!А мн ми се иска да имам гадже с което да се обичаме
И аз съм на 15г. имала съм гаджета,ама все такива едни...разбирам те...И аз не съм грозна,нито имам някакъв лигав характер...Ама понякога ме е страх да не остана стара мома И аз искам НОРМАЛНО МОМЧЕ , КОЕТО АЗ ДА ОБИЧАМ И ТО ДА МЕ ОБИЧА!!!
boje miliiiiiiiiiiiiiiii abe vie normalni li ste be xora vie ste na 15 !!! #-o i kakto CBupen`3aeK kaza ima mn godini jivot pred vas a vie ste se zavrankali 4e 6te ostanete stari momi dori o6te ne ste razbrali 6to e jivot [-X tova e sram
Първо този сайт е TEEN , иначе години години ама ако нямаш човек до себе си...
За какво ти е това гадже бе? :-D Радвай се на свободата си,имаш мнооого време пред тебе..Леля ми е на 40 години и е стара мома ама няма да ти кажа кво парче е и кви гаджета върти и ходят след нея..така,че и да останеш стара мома - няма страшно.Животът ти е такъв какъвто си го направиш..:)
Dead`Paladin
08-11-2007, 22:26
За какво ти е това гадже бе? :-D Радвай се на свободата си,имаш мнооого време пред тебе..Леля ми е на 40 години и е стара мома ама няма да ти кажа кво парче е и кви гаджета върти и ходят след нея..така,че и да останеш стара мома - няма страшно.Животът ти е такъв какъвто си го направиш..:)
:smt005 таз твоя леля :smt005 то и мойта леля яко ги вьрти ама тя е на 17 :-D
ProstoAz
08-12-2007, 02:21
Няма смисъл да си с някой, когото не харесваш. Изчакай, все някога ТОЙ ще се появи. Няма за къде да бързаш, малка си още. :)
ProstoAz
08-12-2007, 02:21
Няма смисъл да си с някой, когото не харесваш. Изчакай, все някога ТОЙ ще се появи. Няма за къде да бързаш, малка си още. :)
Айде, стига сте се вживявали и говорили глупости.За Бога, ти си на 15.И аз на толкова нямах гадже, голяма работа.И мен ми предлагаха, ама аз просто не видях подходящия човек в тях, не се притеснявай.
XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
08-12-2007, 06:41
Po-hubavo da po4aka6 malko,otkolkoto da se natrese6 na nqkoi idiot...Pyk ima i po-zle...Ne se trevoji! :)
"По-добре сам, отколкото в лоша компания"!
Бъди по-търпелива, има време, не си стара мома, а и едва ли ще бъдеш, просто досега не си попадала на свестни, но това може и да се промени. Излизай малко по-често, не му мисли много и не търси потенциалното гадже, той сам ще те намери :smt007
:smt005 таз твоя леля :smt005 то и мойта леля яко ги вьрти ама тя е на 17 :-D
:-D Леля ми е пушка...Любимка ми е от родата :-D
krem4et0
08-12-2007, 07:55
На 15 едно момче ме искаше за гадже, но аз мислех, че съм прекалено малка и го орязах, нищо, че беше симпатяга. Първото си гадже хванах почти на 18, а последното на 19. С него съм вече 3 години и мисля, че е най-подходящия зе мзен човек. Даже мисля, че рано се срещнахме, защото трябва доста години да сме гаджета преди да се обвържем по-сериозно. Както и да е. Не съжалявам, че на 15 не съм имала гадже. Сега съм безкрайно щастлива, със сравнително малко проблеми и много обичана и уважавана жена!
Rocko_perka
08-12-2007, 08:59
оф абе първо тоя израз "стара мома" е много глупав.Сигурно го е измислила някоя комплексирана стара чанта ,която е докосвана два пъти през живота си от мъжа си -при правенето на двете си деца. Кви са тия глупости.А пък ти мацка,хич да не ти пука .Живей си живота.На 15 -тва са най-яките тийн години.Изживей ги пълноценно ,усмихнато ,флиртувай и т.н.Най-важното е да не мислиш ,че на всяка цена трябва да си имаш гадже и да го търсиш и той ще се появи ,когато най-малко очакваш.Желая ти успех и споко! Всъшност не споко, а лудо ! Остави живота да те изненада!!!! ::: ::: \:D/ :smt118 :smt082 :smt081 :smt055
alkobalko
08-12-2007, 12:58
Спокойно, млади сте още. Няма да останете стари моми. Има време за всичко. Скоро ще откриете момче, което да ви обича и вие да обичате.
aP0kAlIpSiS
08-12-2007, 14:37
Аз ли съм единствената петнадесед-годишна,която не е обсебена от идеята за гадже?
Изостанала ли съм или какво....
Аз искам просто почииивка...
Момичета,стига сте го мислели за тези момчета.Има ги много и така или иначе, ще ви се наложи да сте с някой.Така че, сега се забавлявайте,дивейте...За всичко си има време,въпреки че живота е кратък....
mademoiselle_de_Soleil
08-12-2007, 15:51
hahahah spoko be macka, purvoto mi gaje be6e 2 meseca predi da navar6a 16 :D :D i 4estno kazano ostanah mn razo4arovana .... ne se qdosvai, pazi si silite i tursi nqkoi koito nqma da te razo4arova ;)
uspeh ;)
kalpazanka
08-12-2007, 18:24
Като станеш на 30, тогава се притеснявай. :wink:
kobrichka
08-12-2007, 18:54
Мн си малка,за да се притесняваш,че ще останеш стара мома.Честно казано няма нищо ненормално в това че си нямала гадже.Има време за всичко.Излез,забавляваи се с приятели и не мисли за това че нямаш гадже.Когато най-малко очакваш той ще се появи.
MoN4E_LiMoN4E
08-12-2007, 19:34
vij sega ne se pritesnqvai tolkova 6toto i az sam na 15 i ne sma hodila s nikoi i ne sam grozna darja se estestveno i 4estno kazano sma na kosam da tragna s edno mom4e prosto badi sebe si i vse 6te se nameri savsem neo4akvano nqkoi koito da te oceni takava kakvato si :) uspex
RHCP FeNka {{{}}}
08-13-2007, 12:51
:smt010 i az s1m taka i men me haresvat edni takiva nikvi ili sa po malki ot men vzeh da se ot4aivam ve4e :(
Оф ти на 15 стана стара мома вече,аз дето съм на 18 тряя съм дърта вещица вече :lol:
GaBiTyYy
08-13-2007, 23:01
axahaxahaxa stara moma na 15 godini :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Da si na 30 i da ne si imala gadje,razbiram da se nare4e6 stara moma ama na 15 ... apf :smt005 :smt005 :smt005
Обличаш се яко отиваш по някоя яка дискотека и гледаш как се навързали 3,4-ма Може би липсата с Хора ти е проблема да не си намериш
хахахахахаххахаххахаххаха а, нека позная. Хаус дискотека, нали?
=D>
i az i priatelkata mi sme na 15 i si niamame gadje no ne se oplakvame nito umirame po skoro po4akai malko i sled vreme shte si haresa6 niakoe mom4e no ako ti e takuv problem hodi se izperi s niakoi
разбирам ви момичета и мисля, че знам от какво имате нужда. Пишете ми на skype: typshop
На перфекното място я прати да търси
Нямам думи
При наркоманията и алкохолизма :mrgreen:
sasha_90
08-21-2007, 08:04
Има време,момиче.Не бързай.Нормално е на 15 да си нямаш гадже.Не е задължително да си с някой.Когато си намериш момче трябва да си с него не за да не останеш стара мома,а защото го харесваш.Ще срещнеш някого,който ще е подходящ за теб.
Phoenixheart
08-21-2007, 08:48
мда скайп имаш ли?
luckygirl92
08-21-2007, 09:42
:smt010 :smt010 :smt010 И аз съм на 15г. имала съм гаджета,ама все такива едни...разбирам те...И аз не съм грозна,нито имам някакъв лигав характер...Ама понякога ме е страх да не остана стара мома :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 И аз искам НОРМАЛНО МОМЧЕ , КОЕТО АЗ ДА ОБИЧАМ И ТО ДА МЕ ОБИЧА!!![/quote]
poznato 4uvstvo ;/
love is pain
08-21-2007, 09:53
Не бързай да вземеш всичко от живота...всичко с времето си :wink:
Sladinka_f
08-21-2007, 12:41
za vsi4ko si ima vreme..jivei si jivota hodi po kuponi,diskoteki,kafeta nasam natam..zapoznavai se s novi horica i vse 6te haresa6 nqkoi.aide uspeh O:)