PDA

View Full Version : Няма я... :(

08-11-2007, 20:22
Любовта я няма, изчезна, изпари се :( няма го пламъчето между нас... Боже не вярвах, че ще стигна до тук! Та аз го обичах .. какво стана? Вече ми е безразлично какво става в нашата връзка... дали сме скарани или не все едно ми е :( а не искам да е така! Няма ли да се върне тръпката отново? Заедно сме вече година и половина и всичко се превърна в навик - срещите, споделянията (проблемите), секса ... всичко е НАВИК :( Той е страхотен и прави всичко за мен, но уви и в него чувствам същото, което изпитвам и аз - празнота.. Задавам си въпроса дали нещо в мен не е наред? Охх не знам какво да правя, много съм объркана ... Дайте ми съвет!

JuS7^YourS
08-11-2007, 20:31
направете заедно нещо, което никога не сте правили (ако има такова), нещо екстремно, може пък да помогне; не ходете все в едни и същи кафета, ако щете намалете секса; не се виждайте всеки ден за по 10 часа, давайте си почивка един на друг, такива работи.. :) Всичко в теб е наред, спокойно, просто вече гаджето малко ти е омръзнало, но не се притеснявай, тва е гаден етап, който се преодолява. :)

08-11-2007, 20:31
любовта не е тръпката, а времето....начина, по който ще преминете през цялото време...предполагам, че ако търсиш само фойерверките, красивите светлинки, ще останеш разочарована..

siXt_senSe
08-11-2007, 21:28
любовта не е тръпката, а времето....начина, по който ще преминете през цялото време...предполагам, че ако търсиш само фойерверките, красивите светлинки, ще останеш разочарована..
Deus ex machina много добре казано,но след като мине и времето на всичко изживяно,какво остава.....понякога се чувствам все едно съм изживяла живота си с тоя човек и като някоя старица съм стигнала само до навика и уважението..... :smt009

ZaHaRcHe
08-11-2007, 21:38
Vij i az bqh taka po edno vreme s biv6iq si... slu4va se trypkata ve4e se gubi ....Ako iska6 da si o6te s nego napravete ne6to razli4no ..da se po4uvstva6 specialna izizaite samo dvamata zabavlqvaite se zabravi za vs ostanali potopi se v magiqta na liubovta vodi se po te4enieto .....No ako si vtylpqva6 4e ne go obi4a i 4e ne6to ne vyrvi ne6tata nqma da se opravqt misli pozitivno ..

08-11-2007, 21:42
И аз бях така с моя приятел, но след година и 1-2 месеца. Скъсахме и после пак опитахме. Не стана. Беше ми абсолютно същото... беше ми все тая дали сме скарани или не, не го виках навън с компанията, виждахме се мн рядко (и винаги ме изнервяше за нещо), държеше се много високомерно и странно... някак толкова тъпо и #-o , че ме беше срам от него даже. Звучи хипер гадно от моя страна, но наистина беше така. Има нови хора в компанията и дори другите (от по-старите, които го познават от доста вр) ги беше срам от него пред тях. Самочувствието му беше на мах и беше станал егати женчото. Сега ще ме обвините, че го наричам така, защото си е показвал чувствата. О това беше хубаво докато не стана толкова чувствителен, че се разреваваше от една дума казана накриво. След 1 месец пак скъсахме. В момента не си говорим много, защото той се държи хипер тъпо. Не го отписвам като приятел и не искам, но с неговото държание. И се мисли за толкова секси... никога не съм го харесвала заради външността му, той го знае и въпреки това. Даже е неприятен понякога като прави така, облизва лъжичката или устните си с един такъв поглед.. ставаше ми неприятно. А като го прави пред повече хора, те седят и ми се чудят как може да съм ходила с него. Беше най-страхотното момче, но след една моя екскурзия се промени и започна да се държи мн странно. Тогава започна всичко. Да не говорим в последно време колко мн настояваше за секс! Много добре знаеше, че аз не искам да правя секс толкова рано и че ако иска секс да го търси другаде, но не и при мен. Но пък ако потърси другаде после да не търси мен. Знам, че сме ходили толкова мн и е съвсем нормално да му пусна, но като се смятам малка за това, как да го направя? Та аз не съм готова за такова нещо, а имам страхове от стари спомени за тези неща и той и това много добре знае. Опитахме се да оправим нещата, но то просто не стана.

Ох изписах цял роман и въобще не ти дадох съвет...

Та това няма нужда да се чете. Аз просто имах нужда да го напиша.

Значи наистина се разнообразете някак. Не мисля обаче, че голямото му отсъствие ще оправи нещата. Пробвайте по сякакви начини. Ако не стане - много съжалявам. Наистина ти стискам палци да не стане като при мен. Въпреки че аз в момента съм много добре с друго момче до мен.

koalka
08-12-2007, 06:54
Доста е неприятна ситуацията ти.Разбирам те, че ти е зле, но такива са нещата и ти трябва да се примириш.Най-добре се разделете, не виждам смисъл да продължавате.

sherry
08-12-2007, 07:01
Може би го приемаш за даденост, може би ако прекараш известно време без него или го видиш с друга, ще разбереш какво си загубила.
Знам ли, опитай се да оправиш нещата, излизайте на нови места, правете различни неща и дано се оправят нещата. По принцип не може тръпката винаги да я има и да е толкова силна както в началото, но би трябвало превличането да прерастне в любов, която е по-силна, явно при вас не е станало така...