Влез

View Full Version : Помогнете ми! Заслужава ли си...?

SeX On thE BeAcH
08-11-2007, 22:37
trugnah s mom4e koeto poznavam dosta dobre...bqh mn 6tasliva :D ...misleh 4e toi e lubovta na jivota mi,misleh 4e lubovta ni 6te e ve4na :smt007 !toi mi s evri4a6e v lubov :wink: ...i vs be6e prosto SUPER!toi zamina na more i se razbrahme 4e 6si zvunim postoqno ...be6e ni trudno no toi zamina...az mu zvunqh vseki den,po nqkolko puti...no toi ne otg...pi6eh mu SMS,no bez otg....ve4e vzeh da se pla6a...kazah na nai dobriq mu FR kato mu se obadi da mu kaje 4e sum mn surdita i iskam da mi se obadi vednaga!bqhme mn hora i nqkoi kaza-i mu kaji 4e si ima novo gadje,i az na baizk kazah-DA,kaji mu 4e si imam dr...posle v skaipa 4atih s nai dobriq Fr na gadjeto mi i ne6to pak kazah -4e haresvam nqkuv dr 4e e mn gotin mn silen abe naprau go iskarah kat PLEYBOY,no prez cqloto vreme se smeeh i ot emotikonite si li4e6e 4e e bazik,nakraq kazah 4e se ebavam...na sledva6tiq den edna na6a ob6ta FR se obadi na gadjeto mi(az ne sum bila tam) i se hila tam ne6to i mu kaza-ti razbra li 4e gadjeto ti ima DR...toi se vtre6til,obadil se na priqtelq si i i go pital dali naistina imam DR...i glupaka kazal 4e e istina...kato se vurna ot more az bqh izvun grada i ot priqteli razbrah 4ee tvurdo re6en da me zaebe -za6toto sum bila razpravqla na vs mu FR 4e hodq s DR...ne mi dade 2ri 6and i me zarqza...kaza 4e nerazbral bazici kat moite...iskam samo da razbera -spored vas pravilno li postupi....naistina li 4ak trqbva6e da me zareje...moej bi da mi se razsurdi-DA,no da me zareje...ne zaslujavam li 2ri 6ans????molq daite mnenie?...

Поправено от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

08-11-2007, 22:46
mi kvo da ti kaja........ne e bilo mn umno da my se ebava6 taka.Postavi se na negovo mqsto.No ako te obi4a -6te my mine i pak 6te ste zaedno spoko :wink:

naMy4Ho_KoTe
08-11-2007, 22:53
Определено не заслужаваш. Още сигурно си малка за да разбереш тънкостите в манипулирането и кyрвенските игрички. Отвратително е.

thefreak
08-11-2007, 23:09
trugnah s mom4e koeto poznavam dosta dobre...bqh mn 6tasliva :D ...misleh 4e toi e lubovta na jivota mi,misleh 4e lubovta ni 6te e ve4na :smt007 !toi mi s evri4a6e v lubov :wink: ...i vs be6e prosto SUPER!toi zamina na more i se razbrahme 4e 6si zvunim postoqno ...be6e ni trudno no toi zamina...az mu zvunqh vseki den,po nqkolko puti...no toi ne otg...pi6eh mu SMS,no bez otg....ve4e vzeh da se pla6a...kazah na nai dobriq.......
Много забавно а?
Да се ебаваш.
Е сега сърбай попарата, да ти е сладко.
Нищо не заслужаваш.

{!}sLuNcHeVaTa{!}
08-11-2007, 23:12
Според мен реакцията му е съвсем.. Ама съвсем нормална. :wink:

08-11-2007, 23:26
Що му покажеш темата която си написала да я прочете и да види че всичко е било на бъзик и съжеляваш?

ProstoAz
08-12-2007, 02:15
Всеки заслужава втори шанс, НО това твойто са детски номера - на човекът може просто да не му се занимава с хора с акъл на дете, не мислиш ли? Може пък и просто да си търси оправдание да те зареже, защото да не ти вдига телефона няколко дни и да не ти отговаря на СМС-ите не е нормално и би трябвало да ти даде някакви поводи за съмнение и размисъл.

sladko_dete
08-12-2007, 07:23
Доста тъпичко от твоя страна, ама ако той те обичаше истински, не би те зарязал за такова нещо... хората изневери и кви ли не работи прощават и правят от любов, а той ся едни базици... пък и тва, че не ти е звънял ми е странно, по - добре ти не се занимаваи с него [-X

Navixo
08-12-2007, 07:49
ХАХАХХА яко си се преебала миличка.

BrokenInnocence
08-12-2007, 08:44
Всеки заслужава втори шанс, НО това твойто са детски номера - на човекът може просто да не му се занимава с хора с акъл на дете, не мислиш ли? Може пък и просто да си търси оправдание да те зареже, защото да не ти вдига телефона няколко дни и да не ти отговаря на СМС-ите не е нормално и би трябвало да ти даде някакви поводи за съмнение и размисъл.