PDA

View Full Version : Как да внесем разнообразие във връзката си ?

fargy
08-12-2007, 09:32
ne znam to4no v koq tema pasva tova koeto pisha no vse pak... :D
s priqtelq mi veche sme dosta dalgo vreme zaedno i toi kajva che veche nqkaksi se gubi trapkata az mislq che tova e zashtoto tvarde chesto se vijdame i v kraina smetka pravim vse 1 i sashto kazah mu che spored men trqbva da vnesem nqkakvo raznoobrazie qno i az samata neznam kakvo da e kak da vnesa otnovo trapkata i kak da go iznenadam s neshto pomognete mi molq vi [-o<

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

koalka
08-12-2007, 09:35
Трябва да го обсъдите, за да решите какво ще правите.Правете неща, които до преди това не сте, виждайте се по-рядко, за да може повече да си липсвате, да се желаете.

XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
08-12-2007, 09:38
Ami...predi vreme bqh izpravena pred sy6tiq problem.. :-k Kto si pomislq edna iznevqra se otrazi mnogo dobre..skarahme se ...ama nali se obi4ame ii...Ama iznevqra ne v pylniq smisyl..stigna se samo do edna celuvka... :) :roll:

i posle s moito beb4e si bqhme kakto v na4aloto...

a mojete da probvate da smenite malko kompaniqta...ili da posporite za ne6to..ama hubavo..
Ili moje6 da kaje6 4e si nakazana da si sedi6 u vas 3-4 dena..da se zatyji malko za tebe... i na 2-riq izlez i mu napravi iznenada... samo toi da ne ti napravi predi tva..... :smt012

Kisses_P
08-12-2007, 09:42
Еми измислете нещо ново и разредете вижданията.Отидете на кино, разходете се из парка, направете си пикник,Някъде на планина отидете, на басейн... направете нещо различно...

MostHated
08-12-2007, 10:12
прейте повече секс!