View Full Version : Бабините рецепти
seksi_kote_f
08-12-2007, 13:46
Kajete mi nqkoq babina recepta za maska za kosa.I maskata za kakvo sluji. :shock:
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
polei si kosata s razbiti qica :smt005 :smt061 :arrow: kos1ma stava po blestq6t i zdrav \:D/
seksi_kote_f
08-12-2007, 13:51
Trqbva mi ne6to za uvredena kosa i isu6ena.
ima si 6apoani za taq rabota.. idi v nqkoq apteka i pitai tam ... babinite recepti sa gubene na vreme produkti nervi i si4ko... pulna glupost!
seksi_kote_f
08-12-2007, 14:07
ima si 6apoani za taq rabota.. idi v nqkoq apteka i pitai tam ... babinite recepti sa gubene na vreme produkti nervi i si4ko... pulna glupost!
ne e to4no taka babinite recepti pove4e pomagat ot kolkoto skupite 6ampoani
LySiTyYy
08-12-2007, 14:10
аз често си изправям косата и ми е мн увредена сега си купих една маска за коса и сум мн доволна а що се однася до бабините рецепти това е губене на време сега си има мн по-хубави маски ако искаш да разбереш ква е моята маска пиши в лично съобщение
На мен косата ми е изтощена и какво правя (не че помага, но поне се разресвам)
1. Намазвам си косата с бадемово олио и си я увивам в затоплена хавлия (изглаждам я малко с ютията). Седя така минимум час. На самото шишенце има упътване - колко време.
2. Измивам си косата с билков шампоан за изтощена коса. Четох, че било много полезно с шампоан от.... не помня какв билка, обаче така и ненамерих такъв.
3. "Поливам се" с хининова вода. На шишето пише само корените (или само връхчетата, не помня), обаче аз си я понамокрям цялата.
seksi_kote_f
08-12-2007, 14:20
mersi mn :smt008
moje6 da probva6 i sus zehtin i beltuk na qice....mai ne6to takova sum 4uvala za izto6tena kosa! dano ti pomogne :)
rali4ka91
08-12-2007, 16:33
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=108153&highlight=%EC%E0%F1%EA%E8++%EA%EE%F1%E0
sunshine0107
08-13-2007, 16:12
izob6to ne sa gubene na vreme.. pitaite koiuto iskate frizior i 6e vidite kvo 6e vi kaje 4e doma6nite maski sa nai-hubavi! az ot 4-5 meseca si pravq vs sedmica po 1 put slednata maska:
2 jultuka, 2s. lujici zehtin, 2 s.l. limonov sok(ama ot istinski limon a ne ot tiq v 6i6etata 6toto 6e vi opada kosata), 2 s. l konqk i 1 s.l bademovo maslo. hem raste hem e super kosata vi.. az sam stra6no ama stra6no dovolna. namazvate se i sedite s kurpa na glavata 2 4asa
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 19:03
Кисело мляко?.. :roll:
Ами събираш си урината в бурканче и преди да се изкъпеш се намазваш и стоиш 10 мин така и си къпеш,на майка на шефката внучката й е правела така и й е станала мн яка косата,другия начин-домашен сапун.
raindrop
08-14-2007, 11:22
по въпроса с яйцата - аз знам за жълтък за изтощена коса, а с белтък и лимонов сок пада тъмната боя за коса (не винаги). но след тая терапия миришеш яко на яйца и не е много приятно.Маслата (бадемово и подобни) са много хубави...Бях чела някъде за маска от течни витамини А,Д и Е, но като такива (течни и в комбинация)могат да се намерят само във ветеринарна аптека. За ефект не мога да кажа. Иначе от купешките маски - има едни Karites (home institute) жълти тубички с масло от карите, страхотни са (8 и нещо е 200 мл)..Другата страхотна е Phytojoba на Phyto, но е 40 лв. :shock:
Аз пък от време на време си правя маска за лице,която е супер елементарна..2 лъжички брашно и две лъжички кисело мляко,и кожата ти става по мека :wink: