Влез

View Full Version : Как да си покажа чуствата че я Обичам

08-12-2007, 16:28
Искам да знам как мога да си покажа чуствата към нея че я обичам питам ви защото сега за първи път се влюбих в едно момиче но незнам как да и покажа по точно да и докажа чусвата си към нея че я желая и обичам можеби неми идва от вътре но найстина искам да съм с нея

Katerichka
08-12-2007, 16:48
Виж това клипче и ще разбереш! http://vbox7.com/play:25785ba7

iveto89
08-12-2007, 16:57
gotino klip4e,no edva li 6te pomogne...abe mislq 4e trqbva da q pokane6 da izlezete i nedei burzai,budi turpeliv...purvona4alno si govorete ob6ti ne6ta,posle 6te vidite 4e kato se sblijite 6te zapo4nete da spodelqte po-li4ni i v edin moment privli4aneto mejdu vas 6te stane tolkova silno,4e nqma kak da ne go usetite i dvamata.kusmet

beyond_transience
08-12-2007, 16:59
Е, ама страшен съвет, няма що....... По темата- като за начало бъди мил и внимателен. Повечето момичета (жени) се впечатляват. Недей обаче да прекаляваш- все пак досадниците никой не го обича :wink: За после- зависи мн от това какво е момичето......

monityY
08-12-2007, 17:36
Е, ама страшен съвет, няма що....... По темата- като за начало бъди мил и внимателен. Повечето момичета (жени) се впечатляват. Недей обаче да прекаляваш- все пак досадниците никой не го обича :wink: За после- зависи мн от това какво е момичето......

::: na su6toto mnenie sum,prosto se druj milo pokaniq da izlezete s vremeto moje i tq da se vlubi v teb.. moje6 da i kaje6 4e si vluben v neq no 1vo se sblujeete malko 4e taka moje da q stresne6.. kusmet ;)

morenita
08-12-2007, 18:16
Здравей, приятел. Аз като момиче мога да ти кажа какво на мен би ми харесало, а не мога да гарантирам че при твоето момиче нещата стоят по същият начин. Аз предпочитам момчето първо да ми каже "Обичам те" с жестове, а не с думи защото понякога идва като гръм от небето и рискуваш в отговор да чуеш едно "Благодаря" което е много неудобна ситуация и за двама ви. И като казвам жестове в никакъв случай нямам предвид да и правиш скъпи подараци или каквито и да било големи жертви. Започни с дребни неща от рода на романтичен SMS от рода на " Липсваш ми" когато не сте се виждали от 2 дни. Или пък когато се разделяте вечерта я целуни по челото така както би целунал по-малката си сестра.Не знам каква е причината но за мен този жест винаги е означавал много и ме е карал да се чувствам много специална ;) Когато се почувстваш готов гласно да и кажеш че я обичаш хубаво е да избереш подходящият момент. Не го планираи, бъди спонтанен. И наи-важното не прибързвай и слушай сърцето си, а не хората около теб. В сайта има много добри статии за това как да покажеш на половинката си че я обичаш, съветвам те да ги прочетеш. Успех ;)