View Full Version : Как да си хвана гадже
Страдалката
08-12-2007, 20:05
Здравейте казвам се Яна.Аз съм едно 14 годишно момиче с много излишни килограми да не кажа направо дебела.Задникът мие един огромен а за корема да не говорим.не обичам много да се къпя и хората ми акзват че намирисвам гащите не си ги сменям по една седмица.Имам проблем с момчетата немога да си хвана гадже всички в училище ми се смеят и ме подиграват и аз имам един характер че викам по силно от момче и псувам.не обичам да се глася много гходя без прически ис най нормални дрехи.Иначе мога да готвя,пера,чистя много помагам на майка си.ОБичам да се грижа за малкия ми племенник даже някой приятели заради габаритите ми ме определят акто "дойка".Обичам да наглеждам комшийските деца как играят даже играя и с тях понеже нямам много приятели а те не искат да излзиат с мене.Когато се ядосам и крещя много силно като момче и доста съм плашила момчета като цяло всявам респект в квартала.какво ще ме посаветвате да си променя зада ме забелязват момчетата.Искам да си намеря едно момче с което да си говорим да се обичаме и да държим един на друг
Mi kato za nachalo zemi poddarjai lichna higiena i otslabni..spri da se darji6 kato momche i malko se stegni..
KiSs_mY_LiPs
08-12-2007, 20:38
:shock: :shock: Be MyMiChE.. tI nared li si.. ??? Edva li nqkoe momche 6te se hvane s teb.. :shock: :shock: :shock: Naprove me ystavi bex dymi..Nachi zemi otslabni..ima sqkaf vid dieti..posle se kapi shtoty i sasedskite deca shte te izvqgvat veche..Nz NZ kfO da ti kaja..Prosto se stegni i se poddarjai mnogo poveche..
и мене ме мързи да чета тва големо нещо за тва зимаш един пистолет и отиваш при някое момче и му казваш с тебе сме гаджета и му показваш пистолета и готово Има голям успех :wink:
Katerichka
08-12-2007, 20:53
Връзвайте се, връзвайте се! :-D
desito_love
08-12-2007, 20:54
milo momi4e i az sam na 14 kato teb. Mnogo bih iskala da si pi6em. Pls pi6i mi na desislava_93@mail.bg. Iskam po nqkakav na4in da ti pomogna, i az ne sam parva krasota no bih iskala da se zapoznaq s teb i da mi dade6 vazmojnost da stanem priqtelki. nadqvam se na mi pi6e6 na e-maila mi. bb :-)
Сори свиню.Просто няма начи глиган и то мръсен като теб да си "хване" гадже.
Ако искаш евентоално след 10 години да излъжеш някой кьорав момък земи отслабни и се научи на лична хигиена!!!
Ъъъъ .. темата на ебавка ми прилича :smt107
:smt107 Бива ли такова нещо ? Момиче 14 години дебело , не се къпе :shock: , не си сресва косата , не си сменя гащите 1 седмица :shock:
"Иначе мога да готвя,пера,чистя много помагам на майка си."
Това няма да ти погне в търсенето на гадже определено .
Аз ако бях като теб бих се самоубил. :shock: ( с извинение )
Ако темата не е ебавка : Трябва цялостно да промениш характера си , поддържай се родвно , мий си зъбите , къпи се ! , купи си по свястни дрешки , прическата не е чак толкова важна , ходи бягай на стадиона , спазвай някаква диета .Преобличай се често . ПРОСТО OMFG :?
zvezdichkaaa
08-12-2007, 21:06
mn se sqamnqvam 4e temata e istinska!
mir4ovski
08-12-2007, 21:18
Здравейте казвам се Яна.Аз съм едно 14 годишно момиче с много излишни килограми да не кажа направо дебела.Задникът мие един огромен а за корема да не говорим.не обичам много да се къпя и хората ми акзват че намирисвам гащите не си ги сменям по една седмица.Имам проблем с момчетата немога да си хвана гадже всички в училище ми се смеят и ме подиграват и аз имам един характер че викам по силно от момче и псувам.не обичам да се глася много гходя без прически ис най нормални дрехи.Иначе мога да готвя,пера,чистя много помагам на майка си.ОБичам да се грижа за малкия ми племенник даже някой приятели заради габаритите ми ме определят акто "дойка".Обичам да наглеждам комшийските деца как играят даже играя и с тях понеже нямам много приятели а те не искат да излзиат с мене.Когато се ядосам и крещя много силно като момче и доста съм плашила момчета като цяло всявам респект в квартала.какво ще ме посаветвате да си променя зада ме забелязват
момчетата.Искам да си намеря едно момче с което да си говорим да се обичаме и да държим един на друг
pls kaji 4e tva e ebavka ako ne e vzemi se v race zaobi4ai banqta i sapyna i fitnes zalata spri da psyvash i moje i da stane madama ot tebe
anichkaaaaa
08-12-2007, 21:30
Здравейте казвам се Яна.Аз съм едно 14 годишно момиче с много излишни килограми да не кажа направо дебела.Задникът мие един огромен а за корема да не говорим.не обичам много да се къпя и хората ми акзват че намирисвам гащите не си ги сменям по една седмица.Имам проблем с момчетата немога да си хвана гадже всички в училище ми се смеят и ме подиграват и аз имам един характер че викам по силно от момче и псувам.не обичам да се глася много гходя без прически ис най нормални дрехи.Иначе мога да готвя,пера,чистя много помагам на майка си.ОБичам да се грижа за малкия ми племенник даже някой приятели заради габаритите ми ме определят акто "дойка".Обичам да наглеждам комшийските деца как играят даже играя и с тях понеже нямам много приятели а те не искат да излзиат с мене.Когато се ядосам и крещя много силно като момче и доста съм плашила момчета като цяло всявам респект в квартала.какво ще ме посаветвате да си променя зада ме забелязват
момчетата.Искам да си намеря едно момче с което да си говорим да се обичаме и да държим един на друг
pls kaji 4e tva e ebavka ako ne e vzemi se v race zaobi4ai banqta i sapyna i fitnes zalata spri da psyvash i moje i da stane madama ot tebe
еми и аз така мисля
Плякам Майки
08-12-2007, 21:36
Здравейте казвам се Яна.Аз съм едно 14 годишно момиче с много излишни килограми да не кажа направо дебела.Задникът мие един огромен а за корема да не говорим.не обичам много да се къпя и хората ми акзват че намирисвам гащите не си ги сменям по една седмица.Имам проблем с момчетата немога да си хвана гадже всички в училище ми се смеят и ме подиграват и аз имам един характер че викам по силно от момче и псувам.не обичам да се глася много гходя без прически ис най нормални дрехи.Иначе мога да готвя,пера,чистя много помагам на майка си.ОБичам да се грижа за малкия ми племенник даже някой приятели заради габаритите ми ме определят акто "дойка".Обичам да наглеждам комшийските деца как играят даже играя и с тях понеже нямам много приятели а те не искат да излзиат с мене.Когато се ядосам и крещя много силно като момче и доста съм плашила момчета като цяло всявам респект в квартала.какво ще ме посаветвате да си променя зада ме забелязват момчетата.Искам да си намеря едно момче с което да си говорим да се обичаме и да държим един на друг
Ако изпускаш анални звуци, имаш жълтичко на гащите, черно под ноктите, жълти зъби и дъх убиец - ти си момиче мечта копеле! :-D
Mementomori
08-12-2007, 21:39
Каква глупост!
как ги 'фащате' тез га'жета бе? :|
с примки, понякога и капани :-D
minava6t 4i4ko :)
08-12-2007, 23:06
Ако изпускаш анални звуци, имаш жълтичко на гащите, черно под ноктите, жълти зъби и дъх убиец - ти си момиче мечта копеле! :-D..нема втора кат нея с левачката поваля бик , а кат изпие 8 бири и се уригне се чува в съседния град/село .. те хорицата си мислят че някой реактивен самолет е минал звуковата бариера.., а то Яна си купонясва в хоремага и раздава тюкеци /за романтика/ на кандидат гаджетата..не мечта а момиче едно на милиард!!! \:D/
Ако изпускаш анални звуци, имаш жълтичко на гащите, черно под ноктите, жълти зъби и дъх убиец - ти си момиче мечта копеле! :-D
TUPO KOPELE DELTONIST!!! na rabota sum, a zaradi tebe se s4upih ot smqh, dobre 4e 6efovete mi o6te ne sa do6li
ta, po temata - grumni se, momi4eta kato tebe nikoga nqma da si hvanat gadje osven ako ne polojat super ogromni usiliq da se promenat i togava pak ne sigurno
ina4e normalnite momi4eta si hva6tat gadjeta kato im se natiskat, taka pokazvat na mom4etata 4e gi haresvat (po tozi na4in im davat zelena svetlina) i mom4etata po4vat da im se natiskat i v kraina smetka se polu4ava 4e 2mata se natiskat
momi4e kato tebe ako trugne da mi se natiska - 6te q butna, odara ili ne6to takova (momi4eta ne udrqm, gliganite, svitenete, kravite ili kakvito i da bilo jivotni bilo to i ot jenski pol ne se broqt za momi4eta), posle 6te otida v nas da se iskupa za6toto 6te sum otvraten ot kakuvto i da bilo kontakt s tebe
SPORED MEN VUPROSA S LI4NATA HIGIENA TRIABVA DA GO RE6I6 VUZMOZNO PO SKORO AKO NE ISKA6 DA BUDE6 AUTSAIDER.SU6TO TRIABVA DA SE OTKAZE6 OT VREDNITE SI NAVICI DA PSUVA6 I DA KRE6TI6.A 6TO SE OTNASIA DO TEGLOTO TI TOVA NE E NAI VAZNOTO NE6TO ZASHTOTO AZ SUSHTO BIAH DEBELA NO TOVA NE MI PRE4E6E DA SI IMAM PRIATELI I UBOZATELI
Exothermic
08-13-2007, 15:21
Тая тема е ебавка,някой от нещата са малко фрапиращо нереални.Дори и "момичето" да имаше този проблем,
нямаше да говори за него по този начин.Заебете я тая работа..... :smt012 :smt011
Treselle_s
08-13-2007, 15:46
Алооо хорааа темата е ебавкааа :idea: :idea: :-D
KoRnFlAkE
08-13-2007, 16:24
:smt005 аххахаха. Абе осъзнайте се! Темата е ебавка. :smt005
Най- много ме изкефи частта с дойката. :smt005
Абе , моме, ти не си пример за нищо бе! Не се къпеш, не си сменяш гащите по 1 седмица ооо ако не и повече :smt005 Търси си гадже като тебе та въобще тогава ще забравиш и къпане и сичко. А ние трябва се изселим от България бе! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Абе не знам ама темата мое и да е ебавка. Или просто на мен не ми се вярва, че момиче не спазва хигиена.
Само как не се задавих от смях. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Dead`Paladin
08-13-2007, 17:45
Темата е гавра. Модераторите да си вършат работата.
П.П. много жалко за автора на тази тема....той или тя....няма значение.....
Pffffff ne znam kak da zapo4na...Ami na4ina po koito ni opisva6 sebe si edva li 6te ima mn okurajitelni otgovori :!: :!: :!: :!: :!: Parvo taka po nikakav ama po nikakav na4in nqma da se xaresa6 na nito 1 mom4e... daje ne razbrax kakvo ozna4ava t'va ne si smenqma ga6tite i ne obi4am da se kapq... fani se v resli malko be momi4e... li4nata xigiena e 1 ot ne6tata koito pravqt vpe4tlenie... t'va 4e si palna moje da go opravi6 sas zdravoslovna xrana i pove4e dvijenie i fitnes... kolkoto do xaraktera ti sama izbira6 kakva da si i dali iska6 da otblaskva6 xorata okolo sebe si navqrno i za t'va nqma6 mnogo priqteli... za pri4eskata i drexite ima mn modni spisaniq pak i priqteli mogat da ti pomognat za tezi ne6ta... prosto trqbva da po4ne6 da polaga6 pove4e griji za sebe si a ne da igrae6 s kvartalnite deca i da ti lepvat prqkori kato "doika"... :!: :!: :!: :!: :!: Prosto mnogo dobre trqbva da se zamisli6 kakvo iska6 da pravi6 sas sebe si za6toto taka nqma da stigne6 donikde za6toto jiveem vav svqt kadeto krasotata dominira...Yspex
kato na4alo se kapi po 4esto,izpolzvai parfiumi dezidiranti,redovno si smenqi belioto i ve4e ste imash nqkakav shans
Офф.. да бях аз модератор , нямаше да цари простотията в този форум
( правете ме модератор бе , навит съм )
... Опа : " Имате 1 ново съобщение "
Я да видя , сигурно е предложение .. :-$
Ъ-ъ-ъ.
т.11 от Правилника!