Влез

View Full Version : Щастието съществува-вижте!

mir4eto
08-12-2007, 21:52
tai kato vsi4ki v toq forum pi6at kolko sa neshtastni i naraneni i kolko e skapan jivota az prizovavam vsi4ki koito imat neshto hubavo v jivota si,koito iskat da kajt na nqkogo 4e go obi4at ili prosto ei taka napi6ete vashata istoriq za da q...bez zna4enie zashto.az iskam da napi6a moqta za da vdahna pone malko nadejda na neshtastnite i naranenite:
obi4am go.otkakto go vidqh.ot onazi na6a parva ve4er,ot onazi na6a parva celyvka.zaradi onezi migove koito mi podari.ne shte zabravq miga v koito go 4yh sytrinta da izliza ot hotelskata mi staq.ne shte zabravq kak si krastihme dve zvezdi,nito kak se kriehme po tamnite ylici za da si otkradnem oshte malko celuvki predi lelq mi i 4i4o mi da sa ni vidqli.shte zapomnq i kak me hrane6e s vafli s kiselo mlqko i kak za prav pat mi kaza"obi4am te".vinagi shte pomnq onazi na6a posledna ve4er v bansko kogato toi kaza 4e shte doide da jivee pri men.nito kak na drygiq den se ka4ih na avtobusa i se pribrah ne nqma da zabravq onazi praznina.sqka6 bqh martva ili po-lo6o jiva no bez nego.spomnam si kak idvashe da me vijda pomnq kak ne spqh po celi noshti a si govorehme po telefona i vseki pat shtom ne 4yvah glasa my,ne yseshtah ystnite my i ne bqh v pregradkite my sqka6 se vrashtashe onova 4yvstvo na praznina.v4era otidoh v bansko i izkarah nai-prekrasnite si dva dni.sega sam pak y doma i lipsata my me smazva.no toi shte doide da jivee tyk drygiq vtornik.vsi4ko e ve4e yredeno.az ne shte spra da go obi4am i jelaq vapreki 4e e mn po-golqm ot men.kogato sme zaedno vsi4ko drygo e malovajno.az pomna i prejivqvam vseki edin na6 mig,vsqka celuvka i pregradka,vseki pogled,vsqka nosht,vsqko dokosvane.obi4am go pove4e ot jivota si i sam sigurna 4e toi izpitva sashtoto.taka 4e moeto poslanie kam ot4aqnite,naranenite i neshtastnite e ne da sprat da stradat a ot vreme na vreme da se seshtat za moqta istoriq i za tova 4e ima svetlina i v nai0tamniq tynel,4e nqkade na tozi svqt ima polovinka za tqh i tq gi 4aka.4e tova e smisalat na jivota.az otkrih smisala na moq jivot,otkrih svoqta polovinka...pysnete lubovta v dy6ite si,izlezte i potarsete onzi koito vi dopalva istinski.a sled vsqko padane stanete i prodaljete tarseneto zashtoto nqma 4yvstvo po-hubavo ot tova da kaje6 "obi4am te" na 4oveka s koito znaesh 4e shte prekarash jivota si.ysmihvaite se po-4esto
obi4aite se,spodelete mi vashite istorii molq vi.blagodarq!!! :)

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

tuzaro
08-12-2007, 22:02
много е дълго и ме мързи пък кат гледам заглавието колко неграмотно е написано значи ще е и тъпо :lol:

Blab
08-12-2007, 22:47
ох, ама ме заболя главата докато се мъчих да чета поста ти...'айде напиши я на български...пък ще видим за каква история иде реч,,,

KoRnFlAkE
08-12-2007, 22:49
shte zapomnq i kak me hrane6e s vafli s kiselo mlqko i kak za prav pat mi kaza"obi4am te"

Мм...романтика...

MajeStic
08-12-2007, 22:55
shte zapomnq i kak me hrane6e s vafli s kiselo mlqko i kak za prav pat mi kaza"obi4am te"

Мм...романтика...

Мойта я храня с фъстъци и тя ми казва същото... че съм романтичен ^_^

minava6t 4i4ko :)
08-12-2007, 22:56
#-o наистина е много дълго ..и сигурно е 4е модераторите нанкат за да не ти сложат т. Х от ПРАВИЛНИКА ..ИНАЧЕ АКО трябва да синтезирам написаното от теб то е ALL WE NEED IS LOVE!!! и на всеки пожелаваш такива хубави моменти.

AnGeLwItHdEvILsOuL
08-12-2007, 22:57
Темата, ако беше написана и на кирилица, е трепач!!! Една тема надъхана с любов и оптимизъм!Кефя се:) За моята история имам само няколко думи защото всичко останало е излишно.Обичаме се страшно много с всичките кавги и недостатаци който имаме.Ние сме едно цяло.

mm...
08-12-2007, 23:02
yay... razchuvstvaH se ... :smt005 M tvoitu mom4e e me4ta bre.. :wink:

naMy4Ho_KoTe
08-12-2007, 23:55
Тъй като всички в тоя форум пишат колко са нещастни и наранени и колко е скапан живота аз призовавам всички които имат нещо хубаво в живота си,които искат да кажат на някого че го обичат или просто ей така напишете вашата история за да я...Без значение защо.аз искам да напиша моята за да вдахна поне малко надежда на нещастните и наранените: Обичам го.откакто го видях.От онази наша първа вечер,от онази наша първа целувка.Заради онези мигове които ми подари.не ще забравя мига в които го чух сутринта да излиза от хотелската ми стая.Не ще забравя как си кръстихме две звезди,нито как се криехме по тъмните улици за да си откраднем още малко целувки преди леля ми и чичо ми да са ни видяли.ще запомня и как ме хранеше с вафли с кисело мляко и как за пръв път ми каза"обичам те".винаги ще помня онази наша последна вечер в банско когато той каза че ще дойде да живее при мен.нито как на другия ден се качих на автобуса и се прибрах не няма да забравя онази празнина.Сякаш бях мъртва или по-лошо жива но без него.спомнам си как идваше да ме вижда помня как не спях по цели нощи а си говорехме по телефона и всеки път щом не чъвах гласа my,не усещах устните my и не бях в прегръдките my сякаш се връщаше онова чувство на празнина.вчера отидох в банско и изкарах най-прекрасните си два дни.сега сам пак й дома и липсата my ме смазва.но той ще дойде да живее тук другия вторник.Всичко е вече уредено.Аз не ще спра да го обичам и желая въпреки че е мн по-голям от мен.когато сме заедно всичко дръго е маловажно.аз помна и преживявам всеки един наш миг,всяка целувка и прегръдка,всеки поглед,всяка нощ,всяко докосване.обичам го повече от живота си и сам сигурна че той изпитва същото.така че моето послание към отчаяните,наранените и нещастните е не да спрат да страдат а от време на време да се сещат за моята история и за това че има светлина и в най-тъмния тунел,че някъде на този свят има половинка за тях и тя ги чака.че това е смисълът на живота.аз открих смисъла на моя живот,открих своята половинка...Пуснете любовта в дъшите си,излезте и потърсете онзи който ви допълва истински.а след всяко падане станете и продължете търсенето защото няма чувство по-хубаво от това да кажеш "обичам те" на човека с които знаеш че ще прекараш живота си.Усмихвайте се по-често обичайте се,споделете ми вашите истории моля ви.Благодаря!!!

Направих го на кирилица и оправих главните букви, защото ми хареса замисъла, с които е пуснат текста (та по-лесно да се чете от желаещите).

krem4et0
08-13-2007, 06:19

Мм...романтика...
Моето гадже ми каза за 1-ви път обичам те, когато ядяхме печено пиле с картофи. Не знаеш кога ще ти дойде това!

N0_feAR
08-13-2007, 06:35
naMy4Ho_KoTe ако не беше ти нямаше хич да се постарая да го прочета :D но наистина е хубаво да се чуват и такива истории

08-13-2007, 08:21
много е дълго и ме мързи :lol:

malakalmavt
08-13-2007, 12:57
naMy4Ho_KoTe ако не беше ти нямаше хич да се постарая да го прочета :D но наистина е хубаво да се чуват и такива истории

точно това щях да кажа и аз.
интересна история въпреки ужасните правописни и пунктуационни грешки.

MayKyTy
08-13-2007, 13:07
Историиката звучи добре обаче поради тва че никаде не споменава на колко години е, а на едно място пишеше "въпреки че той е много по голям от мен", започвам да си мисля за ситуация 13 нааа 26 или нещо от този сорт .... :smt005 :smt005 :smt005 Ианче наистина ми хареса че историята е различна от останалите !!!

mid_get
08-13-2007, 14:36
Много хубава история. Пожелавам ви още мноооого щастливи мигове :-) И любов, естествено. ;-)

alkobalko
08-13-2007, 15:41
Да, любовта съществува и е до мен. Ако трябва да разкажа накратко:
Имам до себе си прекрасен човек, единствения, който съм обичала и този, който никога няма да спра да обичам. Никога няма да забравя онази случайна среща, опитите му да се свърже с мен, след това всички моменти, които изживяхме. Първото "Обичаме те", по-скъпо от всички материални неща. Всеки поглед и всяка усмивка. Всяка целувка, всякаш ни сближава още повече. Обичам, когато се смее и споделя с мен най-прекрасните ми мигове, както и аз с него. Никога няма да забравя как загърби бъдещето си в чужбина и остана с мен. Няма да забравя и как онази вечер плачеше с мен. Как го болеше също толкова, колкото мен. И дори и да знаех, че с нищо не ми помага, това че беше до мен и споделяше онзи момент с мен, беше доказателство за обичта ни.
Има толкова неща, които няма да забравя и толкова много, които ни предстоят.
Искам само да му кажа, че го обичам страшно много и той е един от най-важните хора за мен.

08-13-2007, 16:07
do avtorkata na temata: Vidqh da kazvash che e mn po golqm ot teb i kolko godini vi e razlikata

iveto89
08-13-2007, 16:16
...suglasna sum s tova,4e v tezi forumi i mn malka radost,usmivki i 6tastie,vsi4ko e propito s mn bolka i tuga......strahotna tema,istoriq koqto naistina kara 4ovek da se zamisli za malkite i vajni ne6ta v jivota.......da oceni 4ovekut do sebe si ..