View Full Version : ЕБА И БЯГАМ
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-12-2007, 21:54
Виждам че има постове кадето пишат колко са отдадени на жените някой момчета и колко им пукало за тях!Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!ТА МИСЪЛТА МИ БЕШЕ-КОЙТО Е НА МОЕ МНЕНИЕ ДА НАПИШЕ КОМЕНТАРЧЕ!
P.S:ЗНАМ ЧЕ СЪМ ТЪП НЯМА НУЖДА ДА МИ КАЗВАТЕ :)
Пука им, КУРОВЕ.... Любовта остана в ХХ век...
Виждам че има постове кадето пишат колко са отдадени на жените някой момчета и колко им пукало за тях!Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!ТА МИСЪЛТА МИ БЕШЕ-КОЙТО Е НА МОЕ МНЕНИЕ ДА НАПИШЕ КОМЕНТАРЧЕ!
Давай колега , наред и безчет :twisted: :twisted: :twisted:
menta_loverka
08-12-2007, 22:09
Taka trqbva lubov 4ustva tva e za obitacite tezi ne6ta ne su6testvuvat ve4e davai napred i se v toq duh
minava6t 4i4ko :)
08-12-2007, 22:12
Само така таз глава няма нужда от мозък за да бачи, а от кръв и тестостерон!Давай му кат е гладен и не го затормозявай с излишна информация..бла бла емоции.. :smt006
dunapren
08-12-2007, 22:22
ей тфа е истината в живота ебеш ,бягаш,пари не даваш щастливи са хората постигнали такова извисено ниво :-D
Плякам Майки
08-12-2007, 22:48
Нема правда нема ред - вадим Kuro и напред!
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-12-2007, 23:09
Дааа... Еби всяка която ти пусне. После ще се чудиш кое ..сифилиса,гонореята,гъбичк ите и всяквите болести ти е по приятно и дали има лечение СПИН-а.. Давай в същия дух.
ПП: Не ми казвай, че ползваш презерватив.Къса се,изхлузва се .... а и надали ти духат с презерватив...
[-X
MajeStic
08-12-2007, 23:11
Ех, да можеш да съм като теб :roll:
ПП: Не ми казвай, че ползваш презерватив.Къса се,изхлузва се .... а и надали ти духат с презерватив...
[-X
Въпрос на интелектуално развитие , ако на теб един на 15 капута ти върши работа , има хора , който знаят значението на този атрибут , пък и не бързай с прогнозите , че недай Боже дори и ти не си защитен , от една целувка става белята , ако е писано ще се мре ! :twisted:
em nz spored men si nai jalkia ama ti si znaesh
Mitakaaaa
08-12-2007, 23:15
em nz spored men si nai jalkia ama ti si znaesh =D>
това го определя момичето , как ще се държим след секса е изцяло нейна работа...неможете да отречете :twisted: !
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-12-2007, 23:17
Сладур...
1 Момиче съм
2 Ползвам противозачатачни (имам сериозна връзка)
3 Знам значението на този атрибут. Също знам, че ако прави секс с различни партньорки без него е малка вероятноста да не пипне нещо.Хайде сега ти се съгласи, презерватива се къса винаги в най най най неподходящите моменти:) Ако не ти се е случвало си късметлия :)
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-12-2007, 23:21
em nz spored men si nai jalkia ama ti si znaesh
благодаря ама поне ми е кеф пък вие мъжки путки опъните гаджетата си 2 пъти оная ви зареже заради друг и после във форума "много я обичах","незнам как щте живея без нея","искам да се самоубия","тя беше единствената" и тен подобни женски леготии!А точно и за това пуснах тази тема щтото ми писна от такива женчовци като ВАС за който момичето е едва ли не най-ценното на този свят и ако ви напусне чак искате да мрете!
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-12-2007, 23:27
Момичето с главно М трябва да е най-важното за Момчето. Важи и обратното:)
ТЪПАНАР АМА ЩТАСТЛИВ
08-12-2007, 23:30
Момичето с главно М трябва да е най-важното за Момчето. Важи и обратното:)
имала ли си гадже до сега?
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-12-2007, 23:31
Тамън няколко. Настоящото от 2 години. А ти ? Нека да позная.. НЕ?
ТЪПАНАР АМА ЩТАСТЛИВ
08-12-2007, 23:36
Тамън няколко. Настоящото от 2 години. А ти ? Нека да позная.. НЕ?
Слет 4-тото си гадже щте дойдеш на мойто мнение повярвй ми защтото обичаш пъвото,обишаш второто,третото след всяка раздяла ти е кофти ама от там нататък вече не ти пука с коя щте спиш само да е хубава!Поне имам опит и знам ама нали знаеш всеки си е различен
AnGeLwItHdEvILsOuL
08-12-2007, 23:39
Странно .. имала съм повече от 4 сериозни(над 6мес си е сериозно) и не съм на твоето мнение.Нито жените сме само за ебане, нито вие мъжете сте само банкомати с вибратор. Сори, но не съм на твоето мнение.
marina star
08-13-2007, 06:13
NO COMMENT :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
free_spirit
08-13-2007, 09:44
Дааа... Еби всяка която ти пусне. После ще се чудиш кое ..сифилиса,гонореята,гъбичк ите и всяквите болести ти е по приятно и дали има лечение СПИН-а.. Давай в същия дух.
[-X
Хаха-тва ме израдва,ама може момчето да си помисли че те като са много болестите ще се изтребят една - друга,е накрая спина така или иначе всичко ще умори...така че пич(автора ) дерзай!!!
Айде са по темата-както обичам да казвам-кой квото си направи сам ,друг не може да му го направи,следователно ако си си подбирал мацките за дългите връзки нямаше да страдаш толкова и в момента да си толкова комплексиран...секса без чувства не струва(личен опит) просто все едно да си почешеш носа...ама различни хора -различни идеали :D
Еба и бягам :) и аз съм теи е кат нямам фр говоря :-D кат имам не изневерявам
FataMorgana
08-13-2007, 10:02
А аз мисля че колкото по романтично е едно момче толкова по-добре.
Аз излизам с момчета защото ми харесват,и дори съм детствена досега никой не ме е карал да правя това,а пък си прекарваме страхотни дни заедно.
и дори съм детствена :lol: :lol: :lol: А по темата:колко такива случаи има на "заклети" курвари дето е*** и бягат...и накрая някоя "кукличка за секс" им завърта главата и те стават мн по зле от[/quote] "много я обичах","незнам как щте живея без нея","искам да се самоубия","тя беше единствената" и тен подобни женски леготии!А точно и за това пуснах тази тема щтото ми писна от такива женчовци като ВАС за който момичето е едва ли не най-ценното на този свят и ако ви напусне чак искате да мрете!
Секс, на предната седалка,
секс на задната седалка
секс, но само без пари...
P.S:ЗНАМ ЧЕ СЪМ ТЪП НЯМА НУЖДА ДА МИ КАЗВАТЕ
нищо, аз ще ти ти кажа
Ти си ТЪП !!
dobre 4e ne vsi4ki muje sa kato teb... :-D
4u6kopek
08-13-2007, 16:18
Човек,копеле,изрод,брато каквто си избереш,някъде накрая на пътя си ще разбереш че всичкото тва ебане с нищо не ти е помогнало.Ще срещнеш момиче което ще ти преобърне всички представи.Може да е след 2 дена,може да е след 30 години,но ще стане.Ще ми е интересно тогава какво ще мислиш....пък може да си и от тея дет ще си останат такива за цял живот...съществуващи,а не живеещи....всичко го има по тоя свят.
Treselle_s
08-13-2007, 16:26
[i] Тстс зле си.... Какво за виновни момичетата,които ч---- и после зарязваш ,за тва че преди тва други момичета са ти разбивали сърцето,а? :-s :-s :-s Пожелавам ти секс да не видиш в следващите 3 месеца :-D :-D :smt013
elioncheto {}
08-13-2007, 16:41
еми щом това искаш от живота - твоя си работа....
blackberryy
08-13-2007, 17:51
Аз пък щте кажа че ако мога някоя да я мина минавам я и давам следващтата и въобщте не ме боли за нея!
Абе пич не си ли се замислял дали ти ги минаваш или те тебе те минават :?:
P.S:ЗНАМ ЧЕ СЪМ ТЪП НЯМА НУЖДА ДА МИ КАЗВАТЕ :)[/quote] Че си тъп ,тъп си и ти го признавам секс без чувства за нищо не става :!:
bebito0o
08-13-2007, 18:17
поредния тЪпак .. :smt019
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-13-2007, 21:38
ХаХа мерси за компилиментите!Еми ваша си работа аз си оставам такъв пък вие днес,утре,след 10г. продължавайте да се уплаквате тук по форумите колко ви било разбито сърцето заради него\нея!Това е карам здраво напред и докъдето стигна я болница,я с количка,я пребит от баща................... :smt008
поредния тЪпак .. :smt019
Всички сме тка ако мислиш че твоя не ти кръшка си поредната заблудена патка :twisted:
ХаХа мерси за компилиментите!Еми ваша си работа аз си оставам такъв пък вие днес,утре,след 10г. продължавайте да се уплаквате тук по форумите колко ви било разбито сърцето заради него\нея!Това е карам здраво напред и докъдето стигна я болница,я с количка,я пребит от баща................... :smt008
С две ръце съм с теб ! :twisted: :twisted:
swords1010
08-13-2007, 21:43
Против съм. Смятам, че ако си намериш човек с който да се обичате, ще получиш същото. :?
Себе си ...
08-13-2007, 22:02
Защо ли е нужно да се коментира нещо ? Каквото и да му се каже на това момче той просто защото не му е изгодно би могъл да каже "Вижте кво - вашите очила не са за моите очи!" - еми естествено , така е най-лесно ... Я кажи "Тъпанар ама щастлив" - защо трябва на теб всяко едно момиче да ти е криво само защото си попаднал на 4 тъпи курви , дето днес на тоя етап са те превърнали в един наистин голям и пълен комплексар ? Твоята малка (да уточня - горна) главица не може да проумее много неща ... и все пак аз няма да ти се сърдя , някои си остават прости до край ... но просто ще се надявам свестните мъже да не станат като динозаврите - имаше свестни мъже , няма свестни мъже !Аз съм случила на мъж и се радвам , че не съм случвала на такива като теб , но пък за сметка на това пред очите ми виждам как утрепки като теб съсипват живота на момичета , които най-малко заслужават нещо такова ! Жалко , просто мноооого жалко ! Знаеш ли какво е любов ? Аз съм сигурна , че знаеш ... но знаеш ли кое съм сигурна , че не ти е ясно - това , че ако я караш все така ще случиш на жена , която ще ти докара акъла и искрено ще те накара да съжаляваш за много неща . Нека погледнем нещата и от друг ъгъл - ти все някога ще имаш семейство , нали ? Ами дете - желая ти от все сърце да имаш момиченце ... Тогава ще разбереш как се чувстват бащите на момичетата , чиито животи са способни да разбият синовете на други , които ще са твои лични подобия !
Няма нищо по-хубаво от това да намериш подходящият човек ... Съдейки по разсъжденията ти си представям и в какво семейство растеж ... но хайде да не изпадаме в подробности ! Прав си , друже - ти наистина си жалка гледка и нямаш нужда някой да ти казва , че си тъп ... Ти не си виновен !
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-13-2007, 22:05
Защо ли е нужно да се коментира нещо ? Каквото и да му се каже на това момче той просто защото не му е изгодно би могъл да каже "Вижте кво - вашите очила не са за моите очи!" - еми естествено , така е най-лесно ... Я кажи "Тъпанар ама щастлив" - защо трябва на теб всяко едно момиче да ти е криво само защото си попаднал на 4 тъпи курви , дето днес на тоя етап са те превърнали в един наистин голям и пълен комплексар ? Твоята малка (да уточня - горна) главица не може да проумее много неща ... и все пак аз няма да ти се сърдя , някои си остават прости до край ... но просто ще се надявам свестните мъже да не станат като динозаврите - имаше свестни мъже , няма свестни мъже !Аз съм случила на мъж и се радвам , че не съм случвала на такива като теб , но пък за сметка на това пред очите ми виждам как утрепки като теб съсипват живота на момичета , които най-малко заслужават нещо такова ! Жалко , просто мноооого жалко ! Знаеш ли какво е любов ? Аз съм сигурна , че знаеш ... но знаеш ли кое съм сигурна , че не ти е ясно - това , че ако я караш все така ще случиш на жена , която ще ти докара акъла и искрено ще те накара да съжаляваш за много неща . Нека погледнем нещата и от друг ъгъл - ти все някога ще имаш семейство , нали ? Ами дете - желая ти от все сърце да имаш момиченце ... Тогава ще разбереш как се чувстват бащите на момичетата , чиито животи са способни да разбият синовете на други , които ще са твои лични подобия !
Няма нищо по-хубаво от това да намериш подходящият човек ... Съдейки по разсъжденията ти си представям и в какво семейство растеж ... но хайде да не изпадаме в подробности ! Прав си , друже - ти наистина си жалка гледка и нямаш нужда някой да ти казва , че си тъп ... Ти не си виновен !
Кой ти е дилара ма?
lubaka91
08-13-2007, 22:08
ima ne6ta po vajni ot sexa spored men e po vajno da obi4a6 nqkoq i da imate seriozna vruzka i togava da go napravite i ti garantiram 4e 4uvstvoto 6te ti e po hubavo
:) Опа , евала - успяхме да раздразним лъва ! Дилар нямам ... и ако обичаш , не ми говори на "ма" - аз не съм от патките , дето може да ти се вържат на акъла , така че по-кротко го раздавай ! :wink:
Зависи от момичето , не от момчето , ако след секса момчето види , че това момиче не е поредната 15 годишна курва с 8 венерични болести и 3 аборта ... няма да я заебе и зареже пък и темата на пича ако не ти е ясно точно казва :"еба наред , и още не съм попаднал на истинско момиче" ... затова продължава :"ебането наред" , пък и най-малко ти можеш да съдишш хората по шрифта на буквите ... пък и аз съм на негова страна , щом е на това мнение значи е попадал повече на курви , е ! - според теб курвите достойни за уважение ли са ? Така че обърни внимание на женскара роля в това , защото всяко момче ще е на негово мнение като 90% от днешните момичета са парцали !
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-13-2007, 22:11
:) Опа , евала - успяхме да раздразним лъва ! Дилар нямам ... и ако обичаш , не ми говори на "ма" - аз не съм от патките , дето може да ти се вържат на акъла , така че по-кротко го раздавай ! :wink:
Хаха не си ме раздразнила ни най-малко!Пък незнеш кой съм може и да си от тия "патки" където съм минал знам ли тъй че не бъди сигурна! :wink:
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-13-2007, 22:13
Зависи от момичето , не от момчето , ако след секса момчето види , че това момиче не е поредната 15 годишна курва с 8 венерични болести и 3 аборта ... няма да я заебе и зареже пък и темата на пича ако не ти е ясно точно казва :"е** наред , и още не съм попаднал на истинско момиче" ... затова продължава :"ебането наред" , пък и най-малко ти можеш да съдишш хората по шрифта на буквите ... пък и аз съм на негова страна , щом е на това мнение значи е попадал повече на курви , е ! - според теб курвите достойни за уважение ли са ? Така че обърни внимание на женскара роля в това , защото всяко момче ще е на негово мнение като 90% от днешните момичета са парцали !
Евала на пича ТОЙ ВИ ГО КАЗА НАЙ-ДОБРЕ!!!
Себе си ...
08-13-2007, 22:18
Мммм....не мисля . Да чукна на дърво :) не съм попадала и дано не ми се случва да изпитам на собственият си гръб какво е да си една от "многото" . Не се сърди мило човече , просто потърси щастието си ... Защото на всеки му е отредено да се сблъска в живота си с човек , с който да изживее онова , което всеки е способен да изпита по различен начин ! Не се опитвай да бъдеш горд и да се изтъкваш по някакъв начин ... Не виждам нищо хубаво в това да ебеш и след това да бягаш . Бягаш от какво , замислял ли си се ? А и не мога да повярвам , че след тоооолкова много жени (съдя по думите ти) , които си минал не си попаднал все на едно момиче , с което да си струва да прекараш не още една , не още две ... а много други нощи ! Замисли се - разваляш се ... Откажи се от тоя начин на живот докато е време и почни повече да разговаряш с жените , отколкото да се чудиш как да ги наебеш и да се разкараш ...
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-13-2007, 22:23
Мммм....не мисля . Да чукна на дърво :) не съм попадала и дано не ми се случва да изпитам на собственият си гръб какво е да си една от "многото" . Не се сърди мило човече , просто потърси щастието си ... Защото на всеки му е отредено да се сблъска в живота си с човек , с който да изживее онова , което всеки е способен да изпита по различен начин ! Не се опитвай да бъдеш горд и да се изтъкваш по някакъв начин ... Не виждам нищо хубаво в това да ебеш и след това да бягаш . Бягаш от какво , замислял ли си се ? А и не мога да повярвам , че след тоооолкова много жени (съдя по думите ти) , които си минал не си попаднал все на едно момиче , с което да си струва да прекараш не още една , не още две ... а много други нощи ! Замисли се - разваляш се ... Откажи се от тоя начин на живот докато е време и почни повече да разговаряш с жените , отколкото да се чудиш как да ги наебеш и да се разкараш ...
СВЯСТНО МОМИЧЕ?КАДЕ СИ ГО ГЛЕДАЛА ТОЗИ ФИЛМ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЯМА СВЯСНИ МОМИЧЕТА ВСЯКА ГЛЕДА ПАРИ КОЛИ ТЕЛЕФОНИ А КОЯТО НЕ ГЛЕДА ИЛИ Е НЯКАКВА ТЪПА ИЛИ ГРОЗНА И НЕ МОМИЧЕТАТА ДА МИ КАЗВАТ АЗ НЕСЪМ ТАКАВА ТАКАВА СИ И ОЩЕ КАК!!!А АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ НЕСЪМ ИМАЛ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА СЕ ЛЪЖЕШ ИМАХ И КАКВО НАКРАЯ КУРЪТ!ЗАЩО ЖЕНАТА ДА МЕ ЗАРЕЖЕ КАТО МОГА АЗ ДА Я ЗАРЕЖА............
Себе си ...
08-13-2007, 22:30
Първо да повторя , че на мен ми е ясно , че на теб ти е налично какво е любов ! И второ - аз съм жена , но аз не защитавам пола си ! Това да съм го написала някъде ? Не ги защитавам защото има жени , но има и жени , въпроса е , че докато се луташ и минаваш тая и оная не можеш да намериш момичето , с което си струва да бъдеш ! А и дай да поразсъждаваме малко - защо си мислиш , че едно свястно момиче ще легне с теб толкова бързо ? Ти лягаш с момичета още на първата нощ , нормално е още докато й сваляш бельото нещо да те чуква , че тая си е развалена мноооого отдавна и че ти си и един от мноооогото , които ще я поклатят ! И сега ако кажеш , че не съм права - първо ще излъжеш себе си , а след това и мен !
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-13-2007, 22:35
Първо да повторя , че на мен ми е ясно , че на теб ти е налично какво е любов ! И второ - аз съм жена , но аз не защитавам пола си ! Това да съм го написала някъде ? Не ги защитавам защото има жени , но има и жени , въпроса е , че докато се луташ и минаваш тая и оная не можеш да намериш момичето , с което си струва да бъдеш ! А и дай да поразсъждаваме малко - защо си мислиш , че едно свястно момиче ще легне с теб толкова бързо ? Ти лягаш с момичета още на първата нощ , нормално е още докато й сваляш бельото нещо да те чуква , че тая си е развалена мноооого отдавна и че ти си и един от мноооогото , които ще я поклатят ! И сега ако кажеш , че не съм права - първо ще излъжеш себе си , а след това и мен !
ЗА МЕН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПЪРВИЯТ ЛИ ЩТЕ СЪМ И 1000-НИЯТ!ДУПКАТА СИ Е ДУПКА САМО ДА НЕ МИРИШЕ ПЪК И ВИШ КАКВО ЩТЕ ТИ КАЖА ОЩЕ СЪМ МЛАД ДА СЕ ОБВЪРЗВАМ НА СЕРИОЗНО С НЯКОЯ И ДА НЕМОГА ДА СИ ЖИВЕЯ ЖИВОТА
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-13-2007, 22:42
АБЕ ВСЪЩНОСТ КАКВО ЛИ ВО СЕ ОБЯСНЯВАМ КАТО ПУТКА ГЛЕДАЙТЕ СИ ТАМ ПРИЯТЕЛИТЕ И КАТО ВИ ЗАРЕЖАТ РЕВЕТЕ НА ТОЯ И НА ОНЯ ДАЖЕ ВИ ПРЕДЛАГА И ДА СЕ САМОУБЕСИТЕ ПЪК АЗ НЕКА ДА СЪМ ИГОИСТ И ТЪПАНАР И ДА СИ ЕБА КОЯТО МИ ПУСНЕ И ДА СИ МИ Е КЕФ!АЕ ТОВА Е ОТ МЕН ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТАВАМ КАТО ВАС ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ САМО..............................
Себе си ...
08-13-2007, 22:42
Uf , kolko si mlad ? Na 15 li si ? Ako e taka si predstavqm kolko momicheta si minal i kak te sa bili vse na 14,15 godini ... Mejdu drugoto naistina , na kolko godini si ?
Shto be , priqteliu ? Shto da ti e rano da se obvurzvash ? E,da - tova e strogo individualno . Az ot godina i polovina imam seriozen chovek do sebe si i ne bih mogla da se oplacha tolkova mnogo ot mujete , prosto zashtoto godinkite mi ne sa koi znae kolko , moje bi shte sa nqkude okolo tvoite , no ne moga da buda sigurna . Ima muje kurvari ima i jeni - kurvi . Kakvi li ne si gi imame na toq svqt ... vuprosut e ti da potursish momicheto , s koeto shte ti bude dobre da jiveesh ! I nedei minava s nomera - dupkata si e dupka . Mi ako vsichko opira do dupkata vzemi si edna naduvaema kukla i neshtata shte sa ok .... nito shte te e strah , che moje da lepnesh neshto , nito nito che moje da stane druga belq .
Себе си ...
08-13-2007, 22:46
АБЕ ВСЪЩНОСТ КАКВО ЛИ ВО СЕ ОБЯСНЯВАМ КАТО п*тка ГЛЕДАЙТЕ СИ ТАМ ПРИЯТЕЛИТЕ И КАТО ВИ ЗАРЕЖАТ РЕВЕТЕ НА ТОЯ И НА ОНЯ ДАЖЕ ВИ ПРЕДЛАГА И ДА СЕ САМОУБЕСИТЕ ПЪК АЗ НЕКА ДА СЪМ ИГОИСТ И ТЪПАНАР И ДА СИ е** КОЯТО МИ ПУСНЕ И ДА СИ МИ Е КЕФ!АЕ ТОВА Е ОТ МЕН ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТАВАМ КАТО ВАС ДА СЕ ОБЯСНЯВАМ САМО..............................
Ne se vprqgai ! Chak ot Varna si lichi kolko si qdosan ... Pusnal si tema tuk , sledvatelno sam znaesh , che shte se pishe v neq pri tova kakvi li ne neshta . Prochetoh vseki edin komentar , no na nikoi ne si otgovarql tolkova burno ... Sujalqvam ako sum kazala neshto , koeto za teb ne e bilo na mqsto , no tova e moqta istina . Tova e moeto mnenie , tova sa moite vuzgledi i nikoi ne sum angajirala s tqh ... Prosto ti kazvam , che mojesh da poglednesh na jenite s drugi ochi ... i ne da hodish i da si tursish neshto za ebane , a da potursish momicheto , koeto zaslujava spored teb tova , koeto ti si sposoben ot svoq strana da i dadesh !
dunapren
08-13-2007, 22:51
защо подяволите психоложката ми пише тук :-D
а по темата : За всеки влак си има пътници а за всяка дупка -кур за някои дупки по повечко.И "тъпанрю" всички ебем и бягаме като човекът който току що сме ебали не ни е допаднал чак толкова а просто е била по хубавичка. ама не се хвалим нали?. Докато не срещем някоя с която може и повече от 1 вечер да прекараме.
Себе си...
08-13-2007, 22:55
Хаха
А аз пък се вайкам защо моят психолог не пише тук :)
GLeZoRanA
08-13-2007, 22:56
А къде остана романтиката :smt010 ... ?
Себе си...
08-13-2007, 22:57
Там , където би могла да съществува ...
dunapren
08-13-2007, 22:59
Хаха
браво каза му няколко умни неща на човека мен ме мързи.А вече колко ще ги осмисли е друг въпрос :-D А относно психолозите ако влязът в форума ще се омотат много щестоко като видят докъде е стигнала младежта.Офф какво се правя и аз на интелигентен ейде лека на всички :-)
голям мъжкар се извъди, дееба..
по-голям дори от козела на съседите, а?
dunapren
08-13-2007, 23:00
Там , където би могла да съществува ...
по филмите :-D
ТЪПАНАР АМА ЩАСТЛИВ
08-13-2007, 23:01
А КЪДЕ ОСТАНА ДЕВСТВЕНОСТТА ТИ,А ПО ПАПАТА КОЙ СТРЕЛЯ,А КОЙ УБИ КЕНЕДИ,А КОЙ УБИ ДЖОН ЛЕНАН,А КОЯ МИ Е ПУСНАЛА СРАМНИ ВЪШКИ,А КАДЕ МИ Е НАЙ-УДОБО ДА ЕБА,А КАДЕ ОСТАНА ПОСЛЕДНИЯТ ИЗПОЛЗВАН ПРЕЗЕРВАТИВ??????????
Себе си...
08-13-2007, 23:04
А КЪДЕ ОСТАНА ДЕВСТВЕНОСТТА ТИ,А ПО ПАПАТА КОЙ СТРЕЛЯ,А КОЙ УБИ КЕНЕДИ,А КОЙ УБИ ДЖОН ЛЕНАН,А КОЯ МИ Е ПУСНАЛА СРАМНИ ВЪШКИ,А КАДЕ МИ Е НАЙ-УДОБО ДА е**,А КАДЕ ОСТАНА ПОСЛЕДНИЯТ ИЗПОЛЗВАН ПРЕЗЕРВАТИВ??????????
Укроти се - момичето зададе въпрос , който определено не беше реторичен ...
А КЪДЕ ОСТАНА ДЕВСТВЕНОСТТА ТИ,А ПО ПАПАТА КОЙ СТРЕЛЯ,А КОЙ УБИ КЕНЕДИ,А КОЙ УБИ ДЖОН ЛЕНАН,А КОЯ МИ Е ПУСНАЛА СРАМНИ ВЪШКИ,А КАДЕ МИ Е НАЙ-УДОБО ДА е**,А КАДЕ ОСТАНА ПОСЛЕДНИЯТ ИЗПОЛЗВАН ПРЕЗЕРВАТИВ??????????
В устата ти maybe.. :S
dunapren
08-13-2007, 23:05
Укроти се - момичето зададе въпрос , който определено не беше реторичен ...
е и той си пита няма лошо :-D
Себе си...
08-13-2007, 23:06
Хаха
браво каза му няколко умни неща на човека мен ме мързи.А вече колко ще ги осмисли е друг въпрос :-D А относно психолозите ако влязът в форума ще се омотат много щестоко като видят докъде е стигнала младежта.Офф какво се правя и аз на интелигентен ейде лека на всички :-)
:) Съгласявам се с теб ... Психолозите наистина може да си омотат ...
Лека вечер ти желая и всичко най-най-хубаво
JuS7^YourS
08-14-2007, 09:14
spokoino, i na teb 6te ti se nameri maistora.
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-14-2007, 10:13
до тук с тази абсурдна тема... :smt011