View Full Version : Никога не лъжете...
ObReChEnA nA sTuD...
08-13-2007, 00:07
... хората,които обичате! За каквото и да било просто не го правете, защото дори една мъничка незначителна лъжа е способна да разруши щастието ви... Може би едно 90% от Вас го знаят,дори самата аз го зная и не мога да си обесня какво подяволите ме накара да излъжа единственото същество, което обичам до болка... Не искам да казвам за какво съм излъгала - не е чак толкова важно това...по-важното е,че изгубих любимото си същество може би завинаги... :smt010 Сбърках много и сега съжалявям, но той не може да ми прости... Изгуби си цялото доверие в мен...Не вярва дори,че го обичам, а бяхме заедно достатъчно дълго време,за да го разбере... Прав е, не го виня за нищо..Вината си е моя, но наистина се разкайвам и искрено съжалявам... Сега се разкъсвам отвътре,боли ме, защото наистина имам чувства към него, а знам,че той не го вярвал... Не вярва на нито една моя дума и с право...В този момент искам да върна времето назад...Бих дала всичко,за да разбере,че се разкайвам и умирам за него... Но как? Как да си върна доверието? Възможно ли е изобщо... Не знам какво да правя...В момента това,което искам е да потъна в дън земя...да не го гледам с другата...да не чувствам болката от вината... Знам,че не е щастлив с нея..знам,че обича мен все още,но го нараних прекалено много... Не знам дали това е наистина краят между нас...Знам само,че се побърквам...Изгорям отвътре, ОБИЧАМ ГО и искам да си върна доверието му... Съжалявам,че ви занимавам-просто исках да споделя...Знам,че ще ме осъдите,че ще кажете,че сама съм си виновна...Аз не го отричам-така е...Но искам да си върна момчето... Моля който може да помогне с нещо...Ако не със съвет за връщането на доверието поне с някакъв за преодоляване на болката дори и за миг...защото наистина не издържам :smt010 :smt010 Благодаря на всички отзовали се...
FairYoFdaRknEsS
08-13-2007, 00:22
ами първо аз не мога да ти кажа как да си върнеш доверието му като даже нз как си го излъгала... дали е било "лека" лъжа от сорта на "днес не мога да изляза мн ми е лошо!",а пък нио да ти няма или пък нещо по голямо "не бих ти изневерила никоага!", а в същото време да се целуваш с най - добрият му приятел.... това не е от значение само едно е от значение ако той наистина ТЕ ОБИЧА, както ти казваш, никога не би те оставил и не би те накарал да страдаш заради някоя невинна (надявам се) лъжа, но незнам как мога да ти помогна при условие че ти не си споменала за какво си го излъгала.... :smt012
ObReChEnA nA sTuD
08-13-2007, 00:27
Излъгах го още в началото за това къде живея щото ми е малко по-забутан квартала и мислех, че ще почне да ми се подиграва...Ние не бяхме тръгнали тогава още... Просто тамън се бяхме запознали... Тъпо ми е,че го излъгах, но не съм предполагала, че ще се засегне чак толкова... :(
FairYoFdaRknEsS
08-13-2007, 00:34
според мен просто не иска да е с теб.... някои като обича някого няма да му се нацупи и да го зареже заради един квартал.... :smt011 :smt012
rali4ka91
08-13-2007, 00:38
И к'во като ти е забутан квартала?! :smt017 Не всички живеят на пъпа на софия в мезонет... ;-) Не е трябвало да го лъжеш, но и той преиграва.Защото си се срамувала от това къде живееш, сега не ти вярвал за нищо.Пълна глупост.Според мен си е търсел повод да те зареже :smt013 (съжалявам че звучи така ама ...).Ако ти е първата любов, нормално е да се чувстваш кофти.Ама в крайна сметка живота продължава.Недей да тичаш по него, няма смисъл, има тоооолкова много мъже по тоя свят, така че ще намериш по подходящ.А по повод това как да намалиш болката ... вади 1 лист и химикалка и почвай да пишеш отрицателните му качества в колонка(не вярвам, че няма такива).Забоди си листчето на видно място и си го поглеждай.Помага.И се старай да не си спомняш за миговете прекарани с него.Горе главата.Мъжете са глупаци(масово) и не заслужават да плачем за тях(въпреки че не можем без тях)
dunapren
08-13-2007, 00:43
божеее не лъжете....ще си лъжа докат не умрем апък и после може :-D даже ме домързя и да прочета за кфо става дума в темата ама карай :-D
ObReChEnA nA sTuD
08-13-2007, 00:45
Еми и аз си помислих така, но явно самият факт,че съм излъгала го е засегнал... За обичта съм сигурна,че ме обича-доказвал го е...А да не говориме за единия куп хора, които се изсипаха да ми казват колко много ме обича и как съм могла да постъпя така...Обича ме,но лъжата го засегва много... Не обича да го лъжат... Аз самата съм протев и не мога и да си обесня защо излъгах... Преди малко си писахме в скайп и почте на всяко мое изречение отговаряше с "Не ти вярвам вече за нищо"... :smt010 Когато го попитах имам ли някакъв шанс изобщо занапред с него ми каза "Не знам какво имаш но по-добре не дълбай, за да не стане по-зле"...Всички ми казват,че трябва да се боря да си го върна... Най-ме боли като си говориме и като стане дума за другото момиче и ми каже "поне не ме лъже и ме обича наистина"... А на мене ми идва да изкрещя,че го обожавам и не мога без него :smt010
rali4ka91
08-13-2007, 00:54
На колко години си?!?! :smt017
FairYoFdaRknEsS
08-13-2007, 01:05
Еми и аз си помислих така, но явно самият факт,че съм излъгала го е засегнал... За обичта съм сигурна,че ме обича-доказвал го е...А да не говориме за единия куп хора, които се изсипаха да ми казват колко много ме обича и как съм могла да постъпя така...Обича ме,но лъжата го засегва много... Не обича да го лъжат... Аз самата съм протев и не мога и да си обесня защо излъгах... Преди малко си писахме в скайп и почте на всяко мое изречение отговаряше с "Не ти вярвам вече за нищо"... :smt010 Когато го попитах имам ли някакъв шанс изобщо занапред с него ми каза "Не знам какво имаш но по-добре не дълбай, за да не стане по-зле"...Всички ми казват,че трябва да се боря да си го върна... Най-ме боли като си говориме и като стане дума за другото момиче и ми каже "поне не ме лъже и ме обича наистина"... А на мене ми идва да изкрещя,че го обожавам и не мога без него :smt010
1-во Когато ме зарязаха сичките приятели на бившият ми почнаха да ми приказват колко мн им е говорил за мен и колко много ме е обичал...
това няма никво значение щом той не иска да дойде да го каже значи не е вярно....
2-ро И да не обича лъжата то тва не е лъжа....
3-то На него му харесва да те наранява щом ти говори как новото му гадже не го лъжело а ти си го била излъгала.... на него му харесва да ти го натяква и знае че ти ще му се вържеш на глупостите и ше ти стане много гадно, него това го забавлява...
Според мен такова момче изобщо не си заслужава.... по добре си фани гадже и почни да му пишеш "ТОЙ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ МЕН ЗАРАДИ ЕДИН КВАРТАЛ...ОБИЧА МЕ ИСТИНСКИ!!!"
ЕБИ ГО В ГЪЗА НЕ ТИ ТРЯА ТАКОЗ МОМЧЕ!!!! :smt011
На достатъчно... И не ме е зарязал той...Аз го скъсах поради съвсем други причини...След това се оправихме пак,но след няколко дни каза, че не е сигурен, че може да прости лъжата...и от там почна всичко... И не ми казвайтече не ме обича...Не съм заслепена или "влюбена-загубена"... Преди тази случка отношенията ни бяха съвсем различни...
FairYoFdaRknEsS
08-13-2007, 01:10
добре де не се ядосвай.... щом те обича ок няма проблем ама не смятам че би постъпил така ако те обича6е просто може би си му омръзнала и се е чудил как да те остави... едва ли има няква др причина, но по добре земи да го питаш него, а не нас, защо така са се стекли нещата.... :?
1-во Когато ме зарязаха сичките приятели на бившият ми почнаха да ми приказват колко мн им е говорил за мен и колко много ме е обичал...
това няма никво значение щом той не иска да дойде да го каже значи не е вярно....
3-то На него му харесва да те наранява щом ти говори как новото му гадже не го лъжело а ти си го била излъгала.... на него му харесва да ти го натяква и знае че ти ще му се вържеш на глупостите и ше ти стане много гадно, него това го забавлява...
Според мен такова момче изобщо не си заслужава.... по добре си фани гадже и почни да му пишеш "ТОЙ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ МЕН ЗАРАДИ ЕДИН КВАРТАЛ...ОБИЧА МЕ ИСТИНСКИ!!!"
ЕБИ ГО В ГЪЗА НЕ ТИ ТРЯА ТАКОЗ МОМЧЕ!!!! :smt011
Може би си права...Утре ще поговориме и ще му кажа всичките тия неща да видим какво ще отговори... А междудругото аз си го дразня по малко с други момчета и е очевидно,че се дразни и точно заради това говори за другото момиче :wink:
rali4ka91
08-13-2007, 01:16
Май и ти не знаеш к'во искаш!
sasha_90
08-13-2007, 05:57
Гледай напред, а не назад.
идеята за лъжите е интересна.
по мои наблюдение е доста по-трудно да запазиш отношетнията си с някой при абослютна искреност, по простата причина, че така има доста по-голяма вероятност нечии чувств ада бъдат засегнати. харесва ли ни или не, понякога ще се налага да си ухапем езиците или да кажем нещо, в което не вярваме...имам немалко примери около себе си както на успешни, така и н апровалени връзки и бракове..странно и малко тъжно е , наистина, но именно тези, в които и двамата са щастливи и се задържат заедно несе придържат към това правило "никога не лъжи". предполагам, че е и до зрялост - зрелите хора разбират, че половинките им не са съвършени и не ги зарязват заради това...
та, по темата - съжалявам, че го казвам, но твоят приятел е недорасъл. Голямата обич, голямото нещо, а се врътва като ощипана госпожица при някакъв незначителен проблем.
beb4o_bu
08-13-2007, 08:45
Deus ex machina, съгласна съм с теб за последното нещо. Честно, когато прочетох темата, първия пост, и си викам, туй трябва да е някоя голяма лъжа... нещо сериозно. А после... казала си му, че живееш другаде!?! Добре, срамувала си се... но неговото "сърдене" е повече от неуместно. Вярно, че това си е лъжа, но няма нищо сериозно.. би трябвало да те разбере. Това, че се срамуваш от мястото, където живееш по никакъв начин не застрашава връзката ви, нали?!! Честно казано и аз имах такъв период. По една или друга причина и аз не исках да водя приятеля ми у нас, но един ден и това се наложи, и той ме разбра(не точно както очаквах, но нали момчетата са по-бавни в развитието:);важното е, че ме разбра). Според мен на момчето ти нещо му куца... не може заради това да прекрати толкова драматично връзката ви. Другия вариант е да има нещо на ум от предно скарване или от момента, когато си го зарязала преди това.
MajeStic
08-13-2007, 08:46
ами първо аз не мога да ти кажа как да си върнеш доверието му
Доверието се губи само 1 път...
... хората,които обичате! За каквото и да било просто не го правете, защото дори една мъничка незначителна лъжа е способна да разруши щастието ви... Може би едно 90% от Вас го знаят,дори самата аз го зная и не мога да си обесня какво подяволите ме накара да излъжа единственото същество, което обичам до болка... Не искам да казвам за какво съм излъгала - не е чак толкова важно това...по-важното е,че изгубих любимото си същество може би завинаги... :smt010 Сбърках много и сега съжалявям, но той не може да ми прости... Изгуби си цялото доверие в мен...Не вярва дори,че го обичам, а бяхме заедно достатъчно дълго време,за да го разбере... Прав е, не го виня за нищо..Вината си е моя, но наистина се разкайвам и искрено съжалявам... Сега се разкъсвам отвътре,боли ме, защото наистина имам чувства към него, а знам,че той не го вярвал... Не вярва на нито една моя дума и с право...В този момент искам да върна времето назад...Бих дала всичко,за да разбере,че се разкайвам и умирам за него... Но как? Как да си върна доверието? Възможно ли е изобщо... Не знам какво да правя...В момента това,което искам е да потъна в дън земя...да не го гледам с другата...да не чувствам болката от вината... Знам,че не е щастлив с нея..знам,че обича мен все още,но го нараних прекалено много... Не знам дали това е наистина краят между нас...Знам само,че се побърквам...Изгорям отвътре, ОБИЧАМ ГО и искам да си върна доверието му... Съжалявам,че ви занимавам-просто исках да споделя...Знам,че ще ме осъдите,че ще кажете,че сама съм си виновна...Аз не го отричам-така е...Но искам да си върна момчето... Моля който може да помогне с нещо...Ако не със съвет за връщането на доверието поне с някакъв за преодоляване на болката дори и за миг...защото наистина не издържам :smt010 :smt010 Благодаря на всички отзовали се...
към авторката
мила от къде си и ако искаш ми кажи скайпа си знам 4е ти и гадно но.. ще ти помогна
MoN4E_LiMoN4E
08-13-2007, 09:20
ami to i az ne moga da ti kaja kak da si varne6 ili nego ili doverieto mu nqma da te sadq za6toto ti samata se sadi6 dostata4no vqrno e 4e si sgre6ila kato si go izlagala smao ne zabravqi 4e e po dobre da kazva6 pove4ko blagorodni i nezna4itelni laji za6toto dori i nai malkata laja vodi sled sebe si i sledva6ta prosto e nevazmojno da izlaje6 samo vednaj 6tom si go napravila vednaj 6te go napravi6 i pak taka 4e ako si varne6 nego ili doverieto mu prosto vnimavai pove4e kakvo pravi6... vse pak 4ovek se u4i ot gre6kite si
ObReChEnA nA sTuD
08-13-2007, 09:21
Благодаря на всички...
Към госта - можеш да ми пишеш на obrechena_na_stud
BaD_GiRl_mL2
08-13-2007, 10:34
Ako te obicha, za takava lyja..shteshe da go prieme poveche na shega..Spored men, prosto si e tyrsil opravdanie..a ako tolkova te obichashe i beshe tolkova naranen, nqmashe da si nameri druga tolkova byrzo..neznam, lichno mnenie 8-[
Ako te obicha, za takava lyja..shteshe da go prieme poveche na shega..Spored men, prosto si e tyrsil opravdanie..a ako tolkova te obichashe i beshe tolkova naranen, nqmashe da si nameri druga tolkova byrzo..neznam, lichno mnenie 8-[
+1
Според мен това не е първата й лъжа, веднъж се прощава. Понякога в интереса да е интересно се прекалява, момчетата са по-накърними от момичетата, а тези които не са... те са друга порода, от тях страдат бремените, които се чудят какво да правят, 'щото той не им обръща внимание.
Наистина доверие се печели трудно и си мисля, че не е това причината, да се разделите, имало е нещо което е допълнило, да прелее чашата, помисли си и наистина си дай сметка за това - или лъжеш до последно или въобще не го правиш!
За този пич - забрави го, няма да се върне при теб, поне не сега, след десет години, ако отново го искаш, може би ще ти е по-лесно.
ЕБИ ГО В ГЪЗА НЕ ТИ ТРЯА ТАКОЗ МОМЧЕ!!!! :smt011 mnogo sam saglasna s tvoeto mnenie i razsujdeiniqta ti az razsujdavam po su6tiq na4in i az sam za da go EBE V MAIKATA!KOLKOTO I DA GO OBI4A,PROSTO TOI NE SI ZASLUJAVA! =D>
Не мисля, че ако и двамата се обичате така силно, както казваш, една малка лъжа може да помрачи щастието ви.Всеки може да направи грешка в даден момент.Но явно трябва да е станало нещо наистина голямо, да си го излъгала заради някой друг или от къде да знам, но определено за нещо не малко.Какво е станало?
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-13-2007, 19:50
така е.... след като си излъгала мисля че си си го заслужила .. аз моя не съм го лъгала до сега и не мисля и да го правя :)
alkobalko
08-13-2007, 20:01
И аз съм на мнение, че в една връзка трябва да има честност и доверие. Всяка лъжа, води до друга и нещата се оплитат и няма измъкване. Така, че дори и да нараните половинката, когато някога сте честни с него, то поне ще има доверие и може винаги да сте искрени.
moje da e starnno no izpadnah v absolutno sa6tata situaciq s biv6oto mi gade atski krasivo be6e vsichko i t.n. toi prave6e vsichko za men -az sa6to no ima6e mn tvardi pricnipi i toi mi be6e kazal-6tom me izlajesh za takiva malki raboti i to bez da ima smisal da go pravish bez da ti migne okoto znachi za ne6tu golqmo sa6tu 6te me izlajesh.
az na 2-3 pati mu bqh kazvala primerno-che ne sam kazvala nqkvi raboti i posle mu priznavah ch sam go napravila(a ne sa bili ne6tu seriozno) i nakraq toi prosto ne moje6e da mi povqrva iskashe no prosto imashe takiva principi.
ne sam nqkoq pikla koqto da jivee v malkiq si rozov svqt no misalta mi e che ponqkoga osobeno za malki laji ne trqbva da se lajat na lubimite hora za6toto v edin moment atski sajelqvash atski mn te boli no vra6tane nazad nqma ...dori i ot malkite laji
Себе си...
08-23-2007, 21:31
Doverieto e kato liubovta - porajda se ot vsichko i umira ot nishto ... Nujni sa mu godini , za da se izgradi i samo mig da se izgubi ... Trudno bi mogla da nakarash tova momche da te pogledne sus sushtite ochi , s koito te e gledal do momenta , no tova , za koeto si go izlugala i toi e vzel tolkova navutre e neshto naistina nesushtestveno ... Ne kazvam , che shte ti mine lesno ... ne kazvam , che toi shte se vurne pri teb , no vse pak jivota ne svurshva s tova , nali ? Vsqka prikazka si ima svoq krai , no v jivota vseki krai e edno novo nachlo . Usmihni se i produlji napred , na dali toi e edinstvenoto momche ,s koeto bi mogla da budesh ... Zatova izburshi sulzite si i potursi tova , koeto bi te napravila mnogo shtastliva ... a ako tova e toi , opitai da pogovorish s nego ... ne se li poluchi , prosto obrushtash nova stranica i produljavash ...
Kusmet ...