View Full Version : бихте ли....
кал4о мал4о
08-13-2007, 07:32
бихте ли правили секс без презерватив, ако вие и партниора ви сте си първи и сте си сигурни един в друг?!?..катооставим на страна риска от забременяване де
glezan4e
08-13-2007, 07:39
бихте ли правили секс без презерватив, ако вие и партниора ви сте си първи и сте си сигурни един в друг?!?..катооставим на страна риска от забременяване де
ne mislq 4e riska ot zabremenqvane moje prosto da byde "ostaven na strana"...
az li4no ne bih poneje ne mislq da piq hap4eta ...
† “~ALpHa d0g~” †
08-13-2007, 07:39
Не, защ0т0 ник0га не бих 0ставила риска 0т забременяване на страна....
mishonche
08-13-2007, 07:44
+1
аз бих честно казано ... :oops:
kalpazanka
08-13-2007, 09:07
Аз бих! Водя си календарче, смятам опасните дни (http://koog-vma.com/vaprosi-34.htm) и вземам мерки съответно. А и като се прави секс без презерватив, логично е момчето да не свърши вътре!
MajeStic
08-13-2007, 09:13
Аз така го направих първите 4 пъти:) Тя беше детствена и аз... и така 4 пъти... ама не ти препоръчвам! С презервативче е най-яко... свършваш си в нея:)
винаги трябва да се мисли.. може да си вярвате обаче пак да има проблем...
Ако и на двама ви ще ви е за пръв път по-добре не рискуваите и използваите презерватив,защото колкото и доверие да си имате пак си е опастно особено при първия път...Успех и мисли с главата!!!
ima tolkova faktori i ne6ta ot zna4enie,4e prosto ako gi vzeme6 vsi4kite pod vnimanie i dvete mneniq 6te sa vuzmojni
az bih stiga da ne se izprazni v men ;)
KimBerLy1912
08-13-2007, 10:28
НЕ! Не бих си позволила "просто да оставя на страна риска от забременняване" :smt018 Иначе на моя си му имам доверие и знам че няма да ми лепне нищо :smt008 Твърдо съм против секса без сякакви предпазни средства (било то презервативи или различните видове женска контрацепция) [-X
BaD_GiRl_mL2
08-13-2007, 10:41
Mii ne bih ostavqla tozi risk na strana, no bih go napravila..t.e. az si go pravq de :-) :-) :-) no trqbva da imash dostatachno doverie na momcheto i...moje bi i na sebe si.trqbva da ste dostatachno seriozni i dvamata
DIVINE_TIME
08-13-2007, 10:41
Както каза и калпазанка от гледна точка на бременноста ако си имаш редовен цикъл и изчисляваш фертилните дни (дните,в които можеш да забременееш) и взимаш мерки,не би трябвало да има проблем! НО не забравяйте,че това,че сте си първи не намялва риска от предаване на венерическа болест,а презервативите предпазват и от това! Все пак има и болести,които се предават от майка на дете,т.е по време на бременноста и СПИН е точно таква болест,за жалост не е единствената! Така че това,че не водиш полов живот,фактически не означава,че си напълно здрав!
Така че,ползвайте си презервативи,за да сте спокойни! Не си играйте с огъня!
menta_loverka
08-13-2007, 11:57
Az sum go pravila
kameliqbaby
08-13-2007, 12:00
Az go pravq.,no ve4e sme dostata4no golemi,taka 4e ako stane ne6to moje sami da se opravqme.Ina4e kogato bqh na 15-16 vinagi izpolzvah.
Naked in the wind
08-13-2007, 18:46
Правила съм го и той никога не е свършвал в мен,но риска от забременяване си го има и винаги,когато ми е закъснявало съм се тревожила.Затова сега съм на противозачатъчни \:D/
ami nie s moto gaje go praivim bez prezervativ ... no vinagi predi da mi doide sam na nokti makar 4e nigoga ne pozvolqvame da svurshi v men ... i do sa ne se e slu4valo ... slava na boga de ..
Golfadjiq
08-13-2007, 21:30
Аз също сам го правил без ,но трябва да си опитен за да не се изпразниш в нея :-$
sonyglobe
08-13-2007, 21:31
Аз също сам го правил без ,но трябва да си опитен за да не се изпразниш в нея :-$
атака ква е тая гума само да ми стяга патката...но понякога си трябва
Абе не е само до празненето , има мацки с по 5 болести+ по нея....радиоактивни са чак...за тях не гума а бетонна тръба тряа да имаш на кУPа
sonyglobe
08-13-2007, 21:34
Абе не е само до празненето , има мацки с по 5 болести+ по нея....радиоактивни са чак...за тях не гума а бетонна тръба тряа да имаш на "мъжкия полов орган"
Тука ве4е съм напълно ЗА!
swords1010
08-13-2007, 21:35
НЕ !!! :?
ne razbira se. toi moge da e bolen ot neshto ili da nosi niakakva bolest i da ne go znae.
*~!-TIESTO-!~*
08-14-2007, 07:44
Ако ми е за първи път бих го направил поне само за 1 минута да й усетя путката на голия си хуй и след това с кондом. :-D
Себе си...
08-14-2007, 08:12
Разликата между мен и партньорът ми е 6 години ... Заедно сме от година и половина , а той е първият , с когото спах . Оттук някои могат да си направят извода , че той може да ми е първият , но аз за него далеч не съм ... Но това никога не ме е притеснявало . Не , не съм правила секс с презерватив , не се притеснявам , че може да забременея и не се тревожа , че мога да "лепна" нещо .. заедно сме не отскоро и знам какво съм за него също така , както той знае какво е за мен ...
me 2
marina star
08-14-2007, 15:04
emi da bih,vqrvam na priqtelq si i sme vnimatelni
ustni_ot_saten
08-14-2007, 16:19
[-X az li4no ne bih vupreki 4e imam doverie na gadjeto mi...
_butterfly_
08-14-2007, 16:24
=D> =D> =D>
CuRly_Doll
08-14-2007, 16:34
ne,ne bih..... :!:
krem4et0
08-17-2007, 12:51
Разликата между мен и партньорът ми е 6 години ... Заедно сме от година и половина , а той е първият , с когото спах . Оттук някои могат да си направят извода , че той може да ми е първият , но аз за него далеч не съм ... Но това никога не ме е притеснявало . Не , не съм правила секс с презерватив , не се притеснявам , че може да забременея и не се тревожа , че мога да "лепна" нещо .. заедно сме не отскоро и знам какво съм за него също така , както той знае какво е за мен ...
И си му направила домашен тест за всииииииички венерически заболявания, на които той може да е носител. Доверието не е метод за контрацепция. По темата-правя секс без презерватив и оставям забременяването на страна(на противозачатъчни съм и той никога не свършва в мен). Правим го от няколко месеца, защото не издържам на продължителен акт, а с кондома той се удължава значително. Той ми е първи, аз на него също. Освен това се е изследвал, а и преди няколко години и аз за венерически болести. миналата година пък и за инфекции(намериха ми някоя и друга, но се оправих). Ако той беше правил секс с други девойки, никога не бих си позволила да правим секс без гума. За някои болести има инкубационен период, и въпреки че не е много дълъг-знае ли човек!
fantasigirl
08-17-2007, 12:57
Ne,za6toto kak da ostavim riska ot zabremenqvane :smt018 .....
страх ме е... :-$ :-$ :-$
калчо малчо
08-18-2007, 06:49
ставаше дума когато и той и ти сте си първи..... :)
~*SILVER*~
08-18-2007, 06:51
Аз съм правил секс без презерватив - няма проблем, стига момчето да е достатъчно опитно и да знае как да се сдържа. По принцип, обаче, е най-добре С презерватив, защото в крайна сметка никога не може да бъдеш на 100% сигурен.
alkobalko
08-18-2007, 06:52
Понякога ни се случва да го правим без презерватив. Не се страхувам от болести, защото имам доверие на приятеля си (правил си е изследвания). А опасността от нежелана бременност никога не трябва да се забравя. Винаги, когато го правим без (което е страшно рядко) ни е пределно ясно какви са рисковете и последствията и сме готови да ги поемем.
ChRiSTiaNo_07
08-18-2007, 08:15
НЕ!
Wicked_Kid
08-18-2007, 08:34
Ами аз сега пия хапчета, затова го правим без презерватив, но и преди да ги започна, сме го правили така.