View Full Version : Няколко въпроса
Момче съм на 14. Направих си сефтето преди около 5 дни на 1 лагер. В началото имаше малко проблеми, ама както и да е. Та искам да попитам, защото го направих 1 път без презерватив и съм доста наплашен за ХИВ. Може би защото ми е още началото на подвизите или нз. Момичето ме увери 100 пъти, но както и да е. Значи искам да попитам може ли да ми кажете какво представляват тестовете за СПИН? Къде може да се направят в Пловдив? Трябва ли да мине известно време след акта, колко време отнемат резултатите и т.н.?
Не искам да отида на лекар само за това, искам да му задам още няколко въпроса. 8-[
Това не е тест за бременност!!! Прави само чрез кръвна проба в специализирани заведения. Тестът е напълно анонимен, така че няма от каво да се притесняваш. Като гледам имаш достъп до интернет, питай Google и ще намериш адреса в Пловдив.
Щом те е оверило би трябвало да няма Спин апак и защо не ползвате Кондоми? Тестче анонимно и става ясно маи тряяше да минат 3-дена ли ко беше то ....
za6to misli6 4e te e zarazila s ne6to,i to to4no spin?btw drug polzvaite prezervativi :::
Не бе ползвахме и презервативи ама решихме 1 път без. Същата вечер за 3 часа бяхме изхабили 1 опаковка Durex, а нямах други и исках само да пробвам без презерватив, дори не свърших ( то вече не че имаше какво де... ). То ясно, че е анонимно ама предполагам ще отида с родител. А може ли да ми кажете колко време отнемат резултатите?
DIVINE_TIME
08-13-2007, 11:19
Трябва да мине 1 месец,от рисковия акт,за да отчете правилно теста! Това е времето,в което се развива в кръвта вируса,т.е. инкубационният му период!
KimBerLy1912
08-13-2007, 15:04
Съмнявам се да си заразен със СПИН...Честно казано изобщо не ми се вярва...Не се вкарвай във филми...Все пак момичето как беше-колко голяма,как изглеждаше....Едва ли на 15 и вече е спинозна....Във България болните от СПИН са около 550 човека едва ли тя е един от тях не мислиш ли?
Treselle_s
08-13-2007, 15:22
ТРЯБВА ДА СА МИНАЛИ ПОНЕ ТРИ МЕСЕЦА ПРЕДИ ДА СИ НАПРаВИШ ТЕСТ ЗА ХИВ/СПИН!!! Той е анонимен.....Най-вероятно си наплашен ,защото ти е за пръв път и все пак е хубаво да си го направиш след като се притесняваш..... :roll:
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 15:24
Щом те е оверило би трябвало да няма Спин апак и защо не ползвате Кондоми? Тестче анонимно и става ясно маи тряяше да минат 3-дена ли ко беше то ....
За последно като питах, разбрах, че трябва да минат 2 седмици след рисковия акт за да се засече вируса от теста.
Treselle_s
08-13-2007, 15:48
Не трябва ли да минат три месеца......тва май е инкубационният период...или бъркам... :smt017 така поне съм чела.....
Съмнявам се да си заразен със СПИН...Честно казано изобщо не ми се вярва...Не се вкарвай във филми...Все пак момичето как беше-колко голяма,как изглеждаше....Едва ли на 15 и вече е спинозна....Във България болните от СПИН са около 550 човека едва ли тя е един от тях не мислиш ли?
550 (всъщност са към 800) РЕГИСТРИРАНИ СЛУЧАЯ. Да не говорим колко хиляди го носят без да знаят или не са регистрирани. Така че започнете да мислите преди да правите,а не обратното,защото и да хленчите и да питате и да се оплаквате,няма да помогне.
swords1010
08-13-2007, 22:28
За СПИН и теста тук http://www.ladypill.com/csh/aids.php :wink:
Дам мерси много. Дано съм наплашен напразно... Все пак тя е на 14. И заразените в БГ са към 4000 :( . Дано да не съм в тази бройка...
KimBerLy1912
08-14-2007, 20:52
Дам мерси много. Дано съм наплашен напразно... Все пак тя е на 14. И заразените в БГ са към 4000 :( . Дано да не съм в тази бройка...
Другия път брато :smt018 Аз чух че са към 550...Може и 800 да са обаче и дори кат прибавя тия нерегистрираните случаи...НЕ виждам как може да са повече от 1000!!!! (1100 заради тебе давам 100) ...Не се вкрарвайте във филми ...и все пак тфа не значи че тряя да праите безотговорен секс-научете се да обичате секса в тройка -ти,той/тя и капута :!: Не искам да оставате с грешното впечатление че съм против безопасния секс...Не е така :smt018 ЗА МИЛИОНЕН ПЪТ-НЕ ОДОБРЯВАМ/ДОПУСКАМ СЕКС С ЛИПСА НА КОНТРАЦЕПЦИЯ (презервативи...противозача тъчни...и прочее...) Сички сте с глави на раменете,мислете малко и си носете отговорността....Самия факт че водите полов живот (би трябвало) да означава че сте пораснали и разумни индивиди със съзнание.... :!:
така...
мързи ме да чета сайта и не знам какво пише там.в пловдив можеш да си направиш квит си искаш тестове във всяка частна клиника.
другото което е,сексът-ЗА БОГА!-не е играчка!!!
и ми е мн интересно кво ша кажеш на вашите като ще ходиш с тях:"маме,на лагера дето бях чуках една 3 часа ии шот ни свършиха кондомите реших да и го ръгна 2-3 пъти,ей така, че ми беше интересно и ся нещо ме е страх да не съм си лепнал спин" :-x
пък и без тва нищо ти няма... :x
така...
мързи ме да чета сайта и не знам какво пише там.в пловдив можеш да си направиш квит си искаш тестове във всяка частна клиника.
другото което е,сексът-ЗА БОГА!-не е играчка!!!
и ми е мн интересно кво ша кажеш на вашите като ще ходиш с тях:"маме,на лагера дето бях чуках една 3 часа ии шот ни свършиха кондомите реших да и го ръгна 2-3 пъти,ей така, че ми беше интересно и ся нещо ме е страх да не съм си лепнал спин" :-x
пък и без тва нищо ти няма... :x
Бе те да не му набарат хистърито на браузъра преди да го е изцепил пред тях, че тогава едва ли ще му завиждам.