View Full Version : Поза 69?Харесва ли ви?
На мен лично тази поза си ми харесва... пък незнам.... ;)
П.П.Сигорен съм,че някой от тук дечицата ще3 питат коя е тази поза но няма да кажа..
:twisted: :smt018 :mrgreen: [-o<
xxaxxaxx :D:D:D stava :P kato izlkq4im svirkite :D:D:D:D awe si4ki 6e kajat 4e im haresva,nqma smisal da pita6 ](*,) :::
Бива не е лоша провал съм я няколко пъти :-D
xxaxxaxx :D:D:D stava :P kato izlkq4im svirkite :D:D:D:D awe si4ki 6e kajat 4e im haresva,nqma smisal da pita6 ](*,) :::
Абе има и който не обичат френската любов ;) O:) но аз не съм от тези ;)
kalpazanka
08-13-2007, 08:52
Обожавам тази поза. :oops:
kameliqbaby
08-13-2007, 08:53
Haresva mi,samo kato sam otgore oba4e.
russianmafiaboss
08-13-2007, 10:17
пак го пиша, че си забравих да вляза в профила, а иначе няма да ми се отчетат коментарите
хм, на мен пък не ме кефи особенно, освен ако в ръката ми няма някоя играчка с която да си играя... на криеница....
ако сте схванали намека Very Happy Very Happy Very Happy
Иска ли питане.Щом е с любимия човек всяка поза ми харесва.
zavisi ot nastroenieto i ot vuzbudata...v momenta
BabbyDoll
08-13-2007, 14:20
=D> DA OPREDELENO \:D/ KOITO E IZMISLIL POZATA E BIL GENII :smt016
Sumnqvame da ima takiva, koito da neznaqt 69. Az li4no kato momi4e predpo4itam v tazi poza da sum otgore. Haresva mi,no ima nq6ta koito predpo4itam pred neq 8-[ A monity mi e mn interesno kak pri 69 6te izkliu4i svirkite :roll: kakvo 6te mu pravi6 na toq muj 6te mu razkazwa6 prikazka na onaq rabota li ili 6te mu vee6 s perce
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 15:12
Искрено - не ми харесва. Предпочитам само да му духам.
Обичам да ме лиже, но повече ми харесва, когато му доставям удоволствие.
marina star
08-13-2007, 15:18
haresvam oralnata lubov ,no mrazq poza 69.po udobno e da se reduvame za da moga da se sasredoto4a varhu tova koeto pravq a ne da me razseiva i moq kef i obratnota,ednovremenno i az i toi ne me kefi opredeleno
роооооооооооо
08-13-2007, 15:18
я даите снимка нещо и подробно обеснение да видя за какво става въпрос на тъс поза?
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 15:22
haresvam oralnata lubov ,no mrazq poza 69.po udobno e da se reduvame za da moga da se sasredoto4a varhu tova koeto pravq a ne da me razseiva i moq kef i obratnota,ednovremenno i az i toi ne me kefi opredeleno
+1 :)
Renate_Feliqr
08-13-2007, 15:55
Na mene ne mi haresva ...spored mene tq e prednazna4ena za gimnastici...
Sasha2k8
08-13-2007, 17:31
леле обожавам тази поза! просто.... е невероятна.... и ми е още по-хубаво само при мисълта че доставям удоволствие на милото ми :roll: :wink: :P
Аз не съм привърженичка на тази поза. Нещо просто не мога да се отпусна като хората и да се наслаждавам...Като съм отгоре де. Ма аз отдолу не съм пробвала :lol: Абе...предпочитам си обикновеното - аз на него, после той на мен, или обратото. Кво е тва и двамата наведнъж :lol:
На мен пък не ми харесва! Много ме разсейва. Предпочитам да си легна спокойно и да ме излиже мъжлето, после спокойно да си му направя свирка... Не ме кефи позата
Иска ли питане.Щом е с любимия човек всяка поза ми харесва.
Е да но питам принципно ;) \:D/
На мен пък не ми харесва! Много ме разсейва. Предпочитам да си легна спокойно и да ме излиже мъжлето, после спокойно да си му направя свирка... Не ме кефи позата
Е то и при мен донякъде е така. :wink:
Sumnqvame da ima takiva, koito da neznaqt 69. Az li4no kato momi4e predpo4itam v tazi poza da sum otgore. Haresva mi,no ima nq6ta koito predpo4itam pred neq 8-[ A monity mi e mn interesno kak pri 69 6te izkliu4i svirkite :roll: kakvo 6te mu pravi6 na toq muj 6te mu razkazwa6 prikazka na onaq rabota li ili 6te mu vee6 s perce
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
mm ne me kefi po dobre da se reduvame pri tazi poza nito moga da se sysredotocha vyrhu tova koeto pravq nito tova koeto mi pravqt
mm ne me kefi po dobre da se reduvame pri tazi poza nito moga da se sysredotocha vyrhu tova koeto pravq nito tova koeto mi pravqt
Абе много си е яко... ;)
minava6t 4i4ko :)
08-13-2007, 20:52
Твърдо за!!
Тази поза ми действа доста разсейващо.Казвала съм на моя,той пък го радва точно това.Когато се разсейвам ми е най-хубаво,той пък се кефи,че ми е доставил това удоволствие.От друга страна не мога да си свърша качествено започнатата работа по мъжествеността му :lol: .В крайна сметка и на двамата ни е гот да му свърша в устата и той в моята. :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol:
Себе си...
08-14-2007, 00:32
haresvam oralnata lubov ,no mrazq poza 69.po udobno e da se reduvame za da moga da se sasredoto4a varhu tova koeto pravq
:!:
krem4et0
08-14-2007, 06:28
Абе има и който не обичат френската любов ;) O:) но аз не съм от тези ;)
Обожавам френската любов. Приятеля ми е луд по нея също. Предпочотам я пред вагиналния секс............но поза 69 не ми допада. Разсейвам се, не мог да се отдам на удоволствието си до край, защото се съсредоточавам и върху неговото. С приятеля ми е нещо подобно. И най-важното-не мога да го целувам(по устните) и да гледам възбудата му. Правили сме я няколко пъти, но определено няма ефекта, който аз очаквах!
marina star
08-14-2007, 06:33
Na mene ne mi haresva ...spored mene tq e prednazna4ena za gimnastici...
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043 :smt044 :smt044 :smt044
glezan4e
08-14-2007, 07:15
Искрено - не ми харесва. Предпочитам само да му духам.
Обичам да ме лиже, но повече ми харесва, когато му доставям удоволствие.
i az sym taka... :::