Влез

View Full Version : Относно пръстчета - за момичета

Пръстчета
08-13-2007, 09:39
Може ли да помоля женската алдитория да ме светне по въпроса относно това как точно искате да ви задоволяват с пръсти ? Знам, че е за всеки индивидуално, но ако дадете идеи и броики на пръсти, ще съм ви адски благодарен ;-) Просто се интересувам как мога максимално да задоволя приятелката си, а знам, че пръстите са най-доброто средство .

TIMEX
08-13-2007, 09:43
ххахахха фащаш го и ....

CraZy_K1LlErR
08-13-2007, 09:56
ahaha ako rechesh samo s prysti da q zadovolqvash begi se skrii po dobre :-D

08-13-2007, 10:14
ahaha ako rechesh samo s prysti da q zadovolqvash begi se skrii po dobre :-D
xaxaxaxaxa
а относто въпроса - търси в нета за G-точката, намери я в приятелката си и я стимулирай с един пръст, а с друга ръка стимулирай клитора и (само гледай пръстта ти да е мн мокър)

russianmafiaboss
08-13-2007, 10:19
пак го пиша, че си забравих да вляза в профила, а иначе няма да ми се отчетат коментарите

CraZy_K1LlErR написа:
ahaha ako rechesh samo s prysti da q zadovolqvash begi se skrii po dobre

xaxaxaxaxa
а относто въпроса - търси в нета за G-точката, намери я в приятелката си и я стимулирай с един пръст, а с друга ръка стимулирай клитора и (само гледай пръстта ти да е мн мокър)

Nadelina
08-13-2007, 10:42
1-2 prysta.. s poveche zapochva da boli.. a inache nai dobroto e da namerish G-tochkata i da q stimulirash... ama kato se zamislq mai si neopiten shtoto opiten ne bi zadal podoben vypros.. tei che nai dobre stimulirai klitora..

hforce
08-13-2007, 10:52
6to puk da ne bi go zadal?
az znam kak moga da q zadovolq, no i az bih go zadal vuprosa, moje puk da ne znam ne6to ili da ne se se6tam za ne6to i da pitam ako nqkoi znae nqkoi nomer kak da q zadovolq po-dobre primerno
(ne sum avtora na temata)
G to4kata + klitora vur6at rabota
G to4kata + ezi4e po klitora su6to vur6i rabota
(mom4e sum, no mislq 4e sum prav, se pak neka damite da kajat)