View Full Version : Анален оргазъм
Искам да попитам момичетата дали са получавали такъв оргазъм и по различен ли е той от вагиналния?
Много ясно,че е различен.Все пак усещаш пениса на друго място.Относно самия оргазъм обаче не съм запозната все още не правя такъв вид любов.
dokolkoto az sum zapoznata...e ednakvo silen,no neka vse pak po-opitnite da dadat mnenieto si
dokolkoto az sum zapoznata...e ednakvo silen,no neka vse pak po-opitnite da dadat mnenieto si
Не съм момиче, но до колкото съм чувал от партньорките си е доста различно и по-силно усещане (и това което най-много ме учуди тогава изпитват неимоверно желание на ги ч**** и вагинално)
Много ясно,че е различен.Все пак усещаш пениса на друго място.Относно самия оргазъм обаче не съм запозната все още не правя такъв вид любов.
Хм, учуден съм, че все още има момичета, които не правят такъв вид секс ](*,)
kameliqbaby
08-13-2007, 14:35
Useshtaneto e sashtoto,samo che kefa ti e mnogo po golqm!
Е добре де, за да получи момичето анален оргазъм трябва ли да и го мушкат целия отзад или може само главата на пиниса?
Е добре де, за да получи момичето анален оргазъм трябва ли да и го мушкат целия отзад или може само главата на пиниса?
Rygai celiq i tfa e :twisted:
glezan4e
08-13-2007, 14:46
pri vsi4ki e razli4no... az li4no sym na principa - kolkoto pove4e, tolkova po-dobre... ;)
hahavteen
08-13-2007, 15:28
Ami pri men orgazma e po-silen no si zavisi vse pak.Ina4e mi e hybavo nezavisimo dali e celia ili ne.
marina star
08-13-2007, 15:31
orgazma ne hilqda vida,edin e prosto dostiga6 do nego 4rez stimuliraneto na razli4ni organi
Renate_Feliqr
08-13-2007, 15:37
Ami 4estno da vi kaja pone za mene analniq orgazam e po gotin.Kolkoto do tova dali da go poema celiq v zadnika si ili ne,predpo4itam celiq.
MajeStic
08-13-2007, 15:49
Ami 4estno da vi kaja pone za mene analniq orgazam e po gotin.Kolkoto do tova dali da go poema celiq v zadnika si ili ne,predpo4itam celiq.
Голям капацитет, голям кеф :Р
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 16:57
Ami pri men orgazma e po-silen no si zavisi vse pak.Ina4e mi e hybavo nezavisimo dali e celia ili ne.
+1
Тъпото при мен е че свършвам за по-малко от минута и момчета ако не побърза - няма да успее да го вкара целия. :mrgreen:
helen4ee
08-13-2007, 17:04
abe ludi li ste be orgazmut si e edin i su6t i pri orlna vaginalna i analna lubov... kvo go mudrite ve4e se dokaza 4e ima samo eidn tip orgazum no prosto e ili po - silen ili po-slab tova e ! a nqkoi ne izpitvat TO4KAA :wink: :P
Бахти, какво ли е усещането при оралния оргазъм ](*,)