Влез

View Full Version : проблем в къщи

08-13-2007, 15:13
здравейте значи в къщи имам следния проблем баща ми от време на време излиза с друга жена но го държи в тайна от майка ми,но някакси майка ми е разбрала и сега и е много гадно и тъжно.но майка ми знае коя е другата жена обажда и се по телефона говори със съпруга й но без резултат тя не спира.Моля ви кажете какво да правим че ако продължава така ще полудея(в буквалния смисъл).

Exothermic
08-13-2007, 15:41
Майка ти не може ли да поговори с баща ти и
да си изяснят нещата.Пък в краен случай развод.(което аз лично
намирам за най-доброто решение)! :-({|=

08-13-2007, 16:07
там е проблема че майка ми я е страх дастигнат нещата до развод защото не може да ни издържа мен с брат ми(той е студент в чужбина)

kofti_nick
08-13-2007, 16:13
Кофти тръпка :(

Loshotia
08-13-2007, 16:35
Ти нищо не можеш да направиш. А явно, че и майка ти също щом въпроса стига до брат ти, който учи в чужбина. Най- добре е да поговорят, поне да се изяснят

alkobalko
08-13-2007, 19:20
И все пак нека поговори с него.
Родителите на една приятелка също имат такъв проблем. Да, бащата е прекрасен човек, но си има друга. :(

Presley
08-15-2007, 07:43
Доста неприятно.Преди години братовчедка ми имаше същия проблем.Но беше обратното-майка и иэлиэаше с друг мъж.Тя раэбра и беше съсипана...но скри тайната на майка си ,само эа да не съсипе семейството си (което и беэ това имаше доста конфликти).В твоя случай е още по-неприятно,эащото майка ти все пак е жена,а эа жените това е доста голяма обида...!Сигурно и е много тежко,дори и да не го покаэва пред теб.100% като остане сама е 10 пъти по-тъжна.Съветвам те като эа начало да седнете с нея двете и да си поговорите ,дет се вика-по женски.Кажи и да си иэлее душата пред теб,покажи и че си до нея,опитай да я успокойш,иэлеэте...абе ясно ти е.А след това говори и с баща ти.Най-вероятно ще те попита откъде си научила,но не му давай обяснение.Просто му кажи ,че ти е беэкрайно неприятно и тежко.Кажи му,че не искаш семейството ви да се раэпадне,майка ти да се съсипе и т.н.!Накрая му кажи ,че ако държи на теб,трябва да прекрати таэи авантюра и да се помири с майка ти (`помири` не е най-точната дума,но нищо :-D )!Напрви теэи две неща и се надявай да има успех!И все пак бъди готова эа всичко,эащото не случайно има раэводи (даже доста висок процент от браковете така эавършват :lol: )!В крайна сметка най-важното е напрежението да спадне и майка ти да се успокой.
Късмет ти желая.

P.S:Вкъщи е една дума :-D

Presley
08-15-2007, 07:49
И все пак нека поговори с него.

И това е вярно-добре е тя да опита сама да реши проблема.тоесто те свамата да го решат эаедно...!Но пък ак оне става,намеси се.

#Gravity Of Love#
08-15-2007, 09:35
Ами ако можеш някак си да накараш ваще да си поговорят... майка ти да го пита... защо го прави..? Това.. не гарантира, че ще оправи нещата, но поне ще даде отговор на някои въпроси :wink:
Аааа друго... ами нз... дано разговора да помогне... :wink: