View Full Version : Няма ми я ципата -ами сега????????
SPOMNQM SI 4E V 6 klas bqh v 4as po fizi4esko i ti4ahme i togava stra6no me zabolq putkata a i prez tva vreme se mu4ih da pravq i 6pagat awe raztqgah se qko i ve4erta kato se pribrah vidqh 4e imam kruv po ga6ti4kite ama malko -10 kapki nqkade i si misleh 4e mi e do6lo ama ne.smenih si belioto i na drugiq den nqma6e ni6to a cikala mi doide 4ak v 7 klas sega 6te buda v 9 i slu4aino otkrih 4e qvno mi se e skusala 6tot nqmah malki tamponi i si navrqh ot golemite ama ne mE bole6e i ne upira6e nikade daje go zavrqh pove4e otkolkoto trabva.stori mi se stranno i za purvi put si btuknah s pristi s dva ne bole6e iZob6to i si vlizaha svobodno dokrai probvah i s 3 i pak taka.togava se setih za tozi slu4ai.
PITAM
1.SKUSALA LI SAM Q NAISTINA KOGATO SAM SPORTUVALA?
2.TOVA OPASNO LI E 6TOT NE SAM IMALA CIKAL KOGATO SE E SKUSALA ??
3.PO MALKO LI 6TE ME BOLI KOGATO PRAVQ SEKS ZA PURVI PUT?????????
PREDVARITELNO MERSIIIIIIII
I'l never be broken again
08-13-2007, 16:40
А с четири пръста пробвала ли си? :-k
Treselle_s
08-13-2007, 16:44
Ех ,миличка не си виновна ,че си се родила тооооолкова проста! :roll: :-D Що не питаш майка ти ,а нас ние откъде може да знаем дали си девствена?! :-s Майкооо вземи се ограмоти ,моля те.... :-D
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 16:46
1. Най-вероятно си я скъсала. (отиди на гинеколог - той ще ти каже със сигурност)
2. Не е опасно.
3. Не би трябвало да те боли.
Treselle_s Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 7:44 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ех ,миличка не си виновна ,че си се родила тооооолкова проста! Що не питаш майка ти ,а нас ние откъде може да знаем дали си девствена?! Майкооо вземи се ограмоти ,моля те....
samo 4e ti si po tupa i ot men
az o6te sam si devstvana .hahaah
koi bil negramotniq
kat neznae6 si trai
samo za informaciq ne si davstvena kogato ti go vkarat ve4e.e vij nau4i i ti ne6to
kvokvokvo
08-13-2007, 17:25
А с четири пръста пробвала ли си? :-k
:| :| :| пробвай с пет пръста, чувал съм че било много хубаво ( хммм ... от де ли го знам тва :-k , ааа дааа некаква ку..ва ми го бе казала) :-s
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 17:32
Купи си нова. :lol:
Ти взе че се обади... Та.. И аз искам нова ципаааааааааааа... Отде да си взема? :?:
Ама не ща от ония дето имат срок на годност...
koi bil negramotniq
kat neznae6 si trai
samo za informaciq ne si davstvena kogato ti go vkarat ve4e.e vij nau4i i ti ne6to
Спираш да бъдеш девствена когато ти се разкъса ципата, a не когато някой ти го вкара. И с пръст да се отвориш, пак няма си девствена. Толкова ли е сложно...? Имаш ципа - девствена си, нямаш ципа - не си. Имаш, нямаш, имаш, нямаш...Get it?
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 17:36
koi bil negramotniq
kat neznae6 si trai
Спираш да бъдеш девствена когато ти се разкъса ципата, a не когато някой ти го вкара. И с пръст да се отвориш, пак няма си девствена. Толкова ли е сложно...? Имаш ципа - девствена си, нямаш ципа - не си. Имаш, нямаш, имаш, нямаш...Get it?
Мммм.. според мен не е така... :roll:
~BoRn^InLoVe~
08-13-2007, 17:44
спираш да бъдеш девствена когато пенис проникне във вагината ти!няма значение че хименът се е разкъсал при спорт или нещо друго.и мисля че точно при това тичане се е разкъсал хименът ти.не би трябвало да те боли по време на секс
Treselle_s
08-13-2007, 18:05
Очудвате ме....А ти пък не ми казвай кой е неграмотен... елементарна си... :mrgreen: :mrgreen:
bebito0o
08-13-2007, 18:27
1. Най-вероятно си я скъсала. (отиди на гинеколог - той ще ти каже със сигурност)
2. Не е опасно.
\:D/
russianmafiaboss
08-13-2007, 18:30
1. да скъса
2.няма проблем
3.почти няма да те боли
CuRly_Doll
08-13-2007, 18:33
1. да скъса
2.няма проблем
3.почти няма да те боли
+1
Made_of_Pain
08-13-2007, 20:38
2. Не е опасно.
...
Ама щеси те боли... ти си си тясна...
Бръкни си и с лопата ако искаш....
minava6t 4i4ko :)
08-13-2007, 21:04
Купи си нова. :lol:
Ти взе че се обади... Та.. И аз искам нова ципаааааааааааа... Отде да си взема? :?:
Ама не ща от ония дето имат срок на годност...
има на Руския пазар..Гаранция Франция.. ::: :-k не че нещо такова :smt008 но е от зна4ение как ще ти я монтират. :)
alkobalko
08-14-2007, 06:22
1. Да, възможно е да си я скъсала. Най-добре отиди на гинеколог, за да ти каже със сигурност.
2. Не е проблем, че не си имала цикъл.
3. Болката трябва да е по-малка.
marina star
08-14-2007, 06:25
koi bil negramotniq
kat neznae6 si trai
bojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kolko si zleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spored men gubi6 devstvenostta si kogato go pravi6 za purvi put s mom4e.ti sega samo fizi4eski ne si devstvena.mislia 4e niama da te boli ako go pravi6 s mom4e
a~n~i~t~y
08-14-2007, 08:30
koi bil negramotniq
kat neznae6 si trai
napalno saglasna
DarkAngelOfHope
08-14-2007, 15:20
spored men gubi6 devstvenostta si kogato go pravi6 za purvi put s mom4e.ti sega samo fizi4eski ne si devstvena.mislia 4e niama da te boli ako go pravi6 s mom4e
хахха ... :) а като го направиш с момче вече и химически няма да си девствена :-D
btw тва че се е разкъсал химена не мисля че позволява бъркане с толкова лесно с 2 да не говорим с 3 пръста, темата за мен си е чисто гъди-гъди с клавиатурата ...
~BoRn^InLoVe~
08-14-2007, 21:14
koi bil negramotniq
kat neznae6 si trai
Спираш да бъдеш девствена когато ти се разкъса ципата, a не когато някой ти го вкара. И с пръст да се отвориш, пак няма си девствена. Толкова ли е сложно...? Имаш ципа - девствена си, нямаш ципа - не си. Имаш, нямаш, имаш, нямаш...Get it? а вие сте необразовани и с ниска сексуална култура
napalno saglasna
Nadelina
08-14-2007, 21:33
2. Не е опасно.
Syglasna sym s pyrvoto i ftoroto.. ama tretoto ne... shte te zaboli razbira se.. shtoto si tqsna.. penis ne e vlizal tam... a mejdu tampon pryst i penis ima golqma razlika..
CuteBaby
08-14-2007, 21:39
Най-вероятно се е скъсал ;) онзи ден се бях сетила,че като малка имах подобен инцидент и ме болеше и имаше кръв и може и при мен да е станало така..а когато ми беше първият път не ме болеше и нямах кръв ;)
eeeeeeeee da ama nz da se radvam li vsi4ki priqtelki mi kazvat 4e taka e po dobre :-D
MERSIIIIIIIIII
чакаи да порасне нова...ако не стане си купи по магазините за по 50 стотинки :-D
ArTanDra
08-15-2007, 17:24
Очудвате ме....А ти пък не ми казвай кой е неграмотен... елементарна си... :mrgreen: :mrgreen:
Очудват ли те :lol: Да ви имам изказванията ... а за авторката на темата мм девствена си моето дете , сигурно другата ти тема ще е "правих секс ..дали съм бременна?".
LaDy_DaQnA
08-15-2007, 19:16
1.napylno veroqtno
2.mi moje bi ne
3.ne bi trqalo
1. Да, възможно е да си я скъсала. Най-добре отиди на гинеколог, за да ти каже със сигурност.
2. Не е проблем, че не си имала цикъл.
3. Болката трябва да е по-малка.
:smt023
аз продавам ципи ама цената е висока :smt016 :smt016 :lol: :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Wicked_Kid
08-16-2007, 09:07
2. Не е опасно.
3. Не би трябвало да те боли. :roll:
koi bil negramotniq
kat neznae6 si trai
Суцк Ит ? (SUck IT >?< )
mi6enceto
08-20-2007, 21:40
Ех ,миличка не си виновна ,че си се родила тооооолкова проста! :roll: :-D Що не питаш майка ти ,а нас ние откъде може да знаем дали си девствена?! :-s Майкооо вземи се ограмоти ,моля те.... :-D
XaxaxXAXa taka si e :D :D :D
DaRKMaster : nesuglasnite s 3toto 4e shtqlo da boli ne po malko ... se pak momi4eto si e vkaralo 3 prusata bez problem ! krak li trqaa da mushne za da ne e zaboli ot penis ?!
Sq kato chetoh temata se seshtam che predi da mi doide za parvi pat imah malko krav tova beshe 3 meseca predi da mi doide ama ne pomnq da me e bolqlo ama az tarpq na bolka i nai veroqtno ne sam obarnala vnimanie ama kakto i da e prosto se zamislih...