View Full Version : Ерогенни зони?
Я споделете вие,кой са ви ерогенните зони ;) :-D
sonyglobe
08-13-2007, 20:55
На врата от дясната страна и дясното коляно :P
Определено около и вътре в самия анус.За това обичам да си вра там разни работи.Искам да потчевртая ,че не съм педерас.Иначи и на други места!!!
на връта,зърната,гърба,устнит ,задника :smt010
GossipGirl89
08-13-2007, 21:37
врат и корем
minava6t 4i4ko :)
08-13-2007, 21:41
на и над пи6кото, до пи6кото , около п..., под п... вси4ко туй в радиус от 15 метра...живеем изолирано с пи6кото в Гората насред поляната от боровинки.
:---) :---) #-o #-o не трябва да се влиза фъф форума на мноо бирийй че взимаме якоо да спам4им...апропо на тригърдата к*рва от Еротикон 6 са и са простирали ер. зони на три светлинни години от нея..за справка Път. на Галактическия стопаджия. :smt007
Определено около и вътре в самия анус.За това обичам да си вра там разни работи.Искам да потчевртая ,че не съм гей.Иначи и на други места!!!
Ти така си мислиш пич след някоя години ще те кефи да те опават отзад мани се от тук педофилче
sonyglobe
08-13-2007, 21:47
Определено около и вътре в самия анус.За това обичам да си вра там разни работи.Искам да потчевртая ,че не съм гей.Иначи и на други места!!!
Ти така си мислиш пич след някоя години ще те кефи да те опават отзад мани се от тук педофилче
Ти май незнаеш кво е педофил А?
dunapren
08-13-2007, 21:49
на и над пи6кото, до пи6кото , около п..., под п... вси4ко туй в радиус от 15 метра...живеем изолирано с пи6кото в Гората насред поляната от боровинки.
:---) :---) #-o #-o не трябва да се влиза фъф форума на мноо бирийй че взимаме якоо да спам4им...апропо на тригърдата к*рва от Еротикон 6 са и са простирали ер. зони на три светлинни години от нея..за справка Път. на Галактическия стопаджия. :smt007
бахх маааму и аз да не знам че тази книга се четяла на могу бирийй :-D
А, и още нещо всички си имат еднакфи ерогенни зони там курища краце ръце кореми уши сливи и т.н. По скоро може да имате любими ерогенни зони за стимулация.
minava6t 4i4ko :)
08-13-2007, 21:58
:-$ не е така, но бирьонката помага за отваргянето на чакрата и изникването на информацията :smt030 :smt030
dunapren
08-13-2007, 22:02
:-$ не е така, но бирьонката помага за отваргянето на чакрата и изникването на информацията :smt030 :smt030
бирьонката помага за всичко.И аз се чудя защо не се сещам за тази подробност за ерогенните зони на тргръдата курва,а то какво било недостиг на бирьонка...
ми... подмишничната кост също така задно околозално горен косъм, пети
Третия и седмия косъм на лявата ръка, нокъта на безимения пръст, дясната вежда и масажиране на ушната кал в двете уши!
stefko89
08-14-2007, 00:53
po madurite :smt005
Момичето от Принстън
08-14-2007, 02:30
врата, м/у гърдите, раменете
russianmafiaboss
08-14-2007, 06:50
оная ми работа...
Най-яко е под мишницата докато си потен :P
Nen0RmalniK
08-14-2007, 12:55
врат и корем
Ами пишка?
opredeleno! :D
Nen0RmalniK
08-14-2007, 12:57
Третия и седмия косъм на лявата ръка, нокъта на безимения пръст, дясната вежда и масажиране на ушната кал в двете уши!
:smt082 :smt082 :smt081