Влез

View Full Version : какво да избера

great_mari
08-14-2007, 09:06
значи въпроса ми е следният:
да си купя куче/за което наще са 2 % съгласни :mrgreen: / за 250 лв или да си запазя парите и да си купя нещо друго?И ако не е куче/което мн искам и е малко трудно да се откажа от желанието си/,то какво мога да си купя?Моля да ми дадете и положителни и отрицателни черти за това да си купя куче или да си купя нещо др.Моля ви да ми помогнете [-o< [-o< [-o< :( :( :-k :-k :-k

KiFy
08-14-2007, 09:18
Амии.. ти какво куче искаш да си купиш? А ваште съгласни ли са?

Kisses_P
08-14-2007, 09:18
Аз бих си купила куче, но ако има вероятност ваще да го изхвърлят като го видат по-добре се откажи.И ако си взимаш куче гледай да е мъжко, че женските много ядове. погленди тук какви сладки кученца има http://www.bezdom.info/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=20&Itemid=55

KiFy
08-14-2007, 09:21
Всъщност ако не държиш много на породата можеш да си вземеш от тези кученце, дето се подаряват O:) . Тъкмо ще имаш пари да си купиш и нещо друго :wink:

great_mari
08-14-2007, 09:25
ми значи ако си зема породисто куче/хъски-такова искам/ наще съм 99% сигурна че нема да го изхвърлят.Аз искам да си зема бебе хъски на 2 месеца макс.Да,разглеждах обявите в бездом.инфо,но понеже ако си зема такова вероятността родителите ми да го махнат от нас е мн по голяма поради простата причина че каквото и животно да е без родословие в нас не влиза :-k а и се пак мен мечтата ми е да имам хъски а не безпородно куче/кръстоска и т.н./ :-s затва нз
баща ми със сигурност нема да го махне в този случай майка ми също,но може да си изям наказанието :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: че не съм говорила с тях ами съм решила на своя глава да си зема куче,макар че после ше им мине и ще им се наложи да свикват :smt005 :smt005 :smt005

KiFy
08-14-2007, 09:35
Хъскитата са много хубави кучета, един приятел има (женско), но жалко, че наште не ми дават сега животно, иначе досега да съм си взела едно от неговите малки :lol: . Щом си сигурна, че ще дадат - взимай! Виж и обявите в dog.bg :wink:

great_mari
08-14-2007, 09:39
Хъскитата са много хубави кучета, един приятел има (женско), но жалко, че наште не ми дават сега животно, иначе досега да съм си взела едно от неговите малки :lol: . Щом си сигурна, че ще дадат - взимай! Виж и обявите в dog.bg :wink:
ако ще си зимам хъски ше си зиам мъжко за да не се притеснявам кат са разгони и т.н.между другото и в www.dalavera.net има обяви за дом. любимци :-) начи вече съм 95% решена да си зимам хъски обаче се чуда дали ще мога да го гледам пълноценно в което съм сигурна 80% .ама пък що да не мога и през учебно време обаче мисла да си го купа др лятна ваканция щот сега ше съм 7 кл и нема да имам време за него щот живот и здраве мн искам да си зема кандидат студентските изпити с 5.5-6 8-[ 8-[ 8-[

AliceSw
08-14-2007, 09:49
ако живееш в апартамент, не си вземай куче, особено голямо като хъскито, ще бъде мъчение за животното да стои затворено в 4-5 стаи

KiFy
08-14-2007, 09:49
Искаш да кажеш кандидат - гимназиските :lol: Аз бях 7ми клас тая година, сега ще съм 8ми.. нямам представа на вас какво ще ви се падне на изпитите :lol:(ако учиш упорито и не се разсейваш - ще ги вземеш) . Както и дае.. ти в апартамент ли живееш? Трябва да имаш място, за да гледаш голямо куче в апартамент.. а и трябват си грижи- разходки, храна, занимавки и такива работи :wink:

great_mari
08-14-2007, 09:54
Искаш да кажеш кандидат - гимназиските :lol: Аз бях 7ми клас тая година, сега ще съм 8ми.. нямам представа на вас какво ще ви се падне на изпитите :lol:(ако учиш упорито и не се разсейваш - ще ги вземеш) . Както и дае.. ти в апартамент ли живееш? Трябва да имаш място, за да гледаш голямо куче в апартамент.. а и трябват си грижи- разходки, храна, занимавки и такива работи :wink:
ъъ дам обърках се за изпитите - както и да е :mrgreen:
ми начи живеем в апартамент имам и тераса имаме 5 стаи /май толкоз бяха :lol: / и нз ама що да не му е добре ако примерно излиза по 3-5 пъти на ден?а за занимавки,храна и т.н. ем мн ясно /мен тва ми е мечта от 6 годишно лапе :mrgreen: / и ако наистина си взема щте го обсипа със грижи а и също така аз не обичам а ОБОЖАВАм животните и още повече ако са пухени кат хъскитата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KiFy
08-14-2007, 09:58
Ами и моят фр го гледа в апартамент( голям, да подчертая ) и кучето вече си е свикнало.. естествено като ходи някъде на село си го взима да си потича на воля :lol:

AliceSw
08-14-2007, 10:13
кучето е голямо и с дълъг косъм, надали ще му се позволява да ходи навсякъде, пък е и много грижи като порасне, животът в апартамент е мъчение, то не може да тича свободно, а тази година ще учиш и няма да му обръщаш внимание, поне изчакай да мине тая година

great_mari
08-14-2007, 10:24
кучето е голямо и с дълъг косъм, надали ще му се позволява да ходи навсякъде, пък е и много грижи като порасне, животът в апартамент е мъчение, то не може да тича свободно, а тази година ще учиш и няма да му обръщаш внимание, поне изчакай да мине тая година
дам със сигурност ще изчакам а и между другото ние имаме вила с голям двор/600кв.м./ и ходим всяка седмица/събота и неделя когато съм на даскало а през ваканцията понякой път ходим и през седмицата/ така че и там ще може да тичка на воля :wink:

Reed
08-14-2007, 10:33
Аз лично не бих ги похарчила за куче.
Как да ти предложа нещо?Аз от къде да знам от к'во имаш нужда?

great_mari
08-14-2007, 10:39
Аз лично не бих ги похарчила за куче.
Как да ти предложа нещо?Аз от къде да знам от к'во имаш нужда?
ми имам напредвид некви просотийки и дрънкулки щот попринцип родителите ми осигуряват сичко ама ако събера пари веднага изхвърчат от ръцте ми кво да права кат имам повече пари и съм кат магнит нещата ми викат ела купи ме :smt005 :smt005 :smt005 леле аз съм за лудницата :mrgreen: :smt005 :smt005 :mrgreen:

sladku_bebzi
08-14-2007, 11:28
Кученцата са много сладки, особено дребните породи.Но колкото и да ти харесват според мен куче не ти трябва.Все пак трябва да го извеждаш по 3 пъти на ден.Ако направи някоя беля в къщи да чистиш по него.Ако козината му е много ще хвърчи на всякъде и постоянно ще трябва да переш кво ли не.Ама всъщност ако по цял ден няма с кво да се разправяш, си вземи кученце.

great_mari
08-14-2007, 11:33
Кученцата са много сладки, особено дребните породи.Но колкото и да ти харесват според мен куче не ти трябва.Все пак трябва да го извеждаш по 3 пъти на ден.Ако направи някоя беля в къщи да чистиш по него.Ако козината му е много ще хвърчи на всякъде и постоянно ще трябва да переш кво ли не.Ама всъщност ако по цял ден няма с кво да се разправяш, си вземи кученце.
еми същност аз точно тва искам да имам за кой да се грижа и да си играя с него да го уча/пък може и да го прата на училище ако реша :mrgreen: да стане учено кучи :smt005 /

Kisses_P
08-14-2007, 11:35
еми същност аз точно тва искам да имам за кой да се грижа и да си играя с него да го уча/пък може и да го прата на училище ако реша :mrgreen: да стане учено кучи :smt005 /
хахах тогава си вземи плюшена играчка.Аз така едно мече си го гледкам- гушкам го, говора му,гледмае тв заедно, на училище го водих, да стане учено :mrgreen: за лудницата сме. 8-[

alkobalko
08-14-2007, 11:36
Не знам дали ще успееш да гледаш добре кучето, още повече в апартамент. Иначе можеш да си купиш нещо, което отдавна си искала-дрехи, бижута и т.н. А може и просто да си ги запазиш, да ги оставиш някъде, за да имаш пари, ако ти се наложи.

great_mari
08-14-2007, 11:36
/

хахах тогава си вземи плюшена играчка.Аз така едно мече си го гледкам- гушкам го, говора му,гледмае тв заедно, на училище го водих, да стане учено :mrgreen: за лудницата сме. 8-[
и аз така прайх с едно зайче във 2 клас ама кат станах 3 кл имах коте /което избяга :smt010 / и то го разпердушини :smt005

Nen0RmalniK
08-14-2007, 13:23
значи въпроса ми е следният:
да си купя куче/за което наще са 2 % съгласни :mrgreen: / за 250 лв или да си запазя парите и да си купя нещо друго?И ако не е куче/което мн искам и е малко трудно да се откажа от желанието си/,то какво мога да си купя?Моля да ми дадете и положителни и отрицателни черти за това да си купя куче или да си купя нещо др.Моля ви да ми помогнете [-o< [-o< [-o< :( :( :-k :-k :-k

ako si kupi6 ku4e 6te trqbva da mu kupuva6 hrana.. da otdelq6 golqma 4ast ot vremeto si za nego, da ne go ostavq6 samo (ako e v zatvoreno pome6tenie- apartament) i da 4isti6 kato napravi belqta na kilima :-D

08-23-2007, 11:14
абе я някой да ми подари хъски, пък аз ще си го гледам перфектно ...храната и разходките никак не са проблем. Това че ще направи беля в нас..и това не е проблем... Проблема е че 350 лева за кученце в момента нямам..а много искам да имам хъски :cry: ако ги имах бих ги дала ..за това разкошно куче

crazy_sexy_cool`f
08-23-2007, 11:53
ем ти ще го купиш туй куче...ваще ако няя ти помагат за храни,ваксини,разходки...го� �яма грижа...по добре си вземи от малките, че тез големите (аз много ги обичам) ... като че ли трябват повече грижи...пък и..нз вии дали сте в къща или апартамен, ама ако сте в апартамент...едва ли ще е мн приятно да чистиш след него и да мирише..

great_mari
08-23-2007, 13:14
абе я някой да ми подари хъски, пък аз ще си го гледам перфектно ...храната и разходките никак не са проблем. Това че ще направи беля в нас..и това не е проблем... Проблема е че 350 лева за кученце в момента нямам..а много искам да имам хъски :cry: ако ги имах бих ги дала ..за това разкошно куче
хъскитата не са 350 лв а мах. 300/което е мн рядко - обикновено са между 220 и 250 лв./

ами ако си зема хъски баща ми със сигурност ще ми помага и ще ми дават пари и т.н. - той е мн навит обаче мама.... :-s

N0_feAR
08-23-2007, 13:56
сама трябва да си решиш дали искаш да си вземеш куче, но знай че с кучето идват и многото грижи. Да се разхожда по 2-3 пъти на ден, да се храни, да се къпе, на ветеринар да се води, да му чистиш подир гъза....но ако наистина го искаш ще се справиш с всичката тази работа и ще получиш един нов и верен приятел ;)

08-23-2007, 17:04
хъскитата не са 350 лв а мах. 300/което е мн рядко - обикновено са между 220 и 250 лв./

ами ако си зема хъски баща ми със сигурност ще ми помага и ще ми дават пари и т.н. - той е мн навит обаче мама.... :-s
-днес е обаждах на 1 пич който продава малки хъскита по на 45-50 дена ..искаше ми 350 лева ! След това гледах друга обява и пак званях ..некъф друг пич искаше 380 лева.Айде си говорим ? Аз мисля че е по скъпо да си позволиш това куче от колкото след това да го гледаш, водиш на ветеринар и т.н