View Full Version : въпросе за всеки случай
Здравейте..значи положението е следното..на 16 съм и водя полов живот от около 2 месеца..по принцип съм си паника ама все пак искам да ви попитам:с приятеля ми всеки път ползваме презервативи и мн рядко се късат,но винаги са ни се късали преди той да свърши т.е нямало е сперма и дори да се скъса няма как да попадне в мен а и веднага щом се скъса той го усеща и го сменяваме..никога не сме го правили без презерватив и той винаги свършва в презерватива..но все пак искам да си ви попитам нали няма опаснот от нищо(бременност) защото все пакс е притеснявам малко..между другото вчера трябваше да ми дойде а още не е но цикъла винаги си ми е нередовен и винаги идва някоко дена след или няколко дена преди датата на която го очаквам..надявам се да не почнете веднага да ме обвинявате ако темата ви се стори глупава просто питам за всеки случай..мерси предварително :)
Себе си...
08-14-2007, 09:18
Цикъла ти няма да бъде същият - съвсем нормално е вече , когато си почнала да водиш полов живот той да придобие леки промени . Ако ти е закъсняло с ден-два-три не се шашкай . Лично на мен никога не ми е бил редовен цикъла , а откакто правя секс още повече ... Имало е случаи , в които ми е идвало с две седмици закъснение ... Паника си е , но преди всичко трябва да си сигурна в партньора си , защото и да е станала грешка няма как той да не я е усетил
alkobalko
08-14-2007, 11:03
Не мисля, че има повод за притеснение. Щом сте се пазили, няма защо да си втълпяваш глупости.
btw kuf ti e problema kato ne e svur6il v teb?bez sperma bebe nqma... :smt005 ](*,) na mene cikula mi zakusnq s 12-13 dena a ne praa sex a za pri teb pa suvsem... ti sama kazva6 4e ti e neredoven,kato si takava panika si napravi test,no ot nego smisal nqma NE SI BREMENNA... ili xodi na ginekolog... nie ne mojeme da ti pomognem ili pone az tfa e ;)
Няма страшно а и между другото кфи презервативи ползвате ??? от 20 стотинки ? :-D
russianmafiaboss
08-14-2007, 12:09
хм, да ти кажа ако използваш презервативи правилно дори и онези од 20 стотинки не ти се късат.
а за момичето - не се притеснявай, не би трябвало да забременееш