View Full Version : Място в Пловдив
Opasno_gotin
08-14-2007, 15:36
Здравейте. В скоро време ще пътувам до Пловдив за да се видя с приятелката ми , и търся място където можем да се усамотим и т.н. И ще ви помоля да помогнете и да кажете някое такова място в Пловдив. Например някой евтин хотел ...
Абе ей мизерник, не можеш да наемеш свестен хотел да бъдеш с приятелката си. Тя няма самоуважение щом е с нещастен мизерник като теб.
Абе ей мизерник, не можеш да наемеш свестен хотел да бъдеш с приятелката си. Тя няма самоуважение щом е с нещастен мизерник като теб.
Правилно.Не можеш ли да наемеш хотел бе ,селянин със селянин талъв!!!Опасно_грозен!!!
Opasno_gotin
08-14-2007, 15:54
Мизерници такива , не мислите ли че не съм от Пловдив и си нямам понятие за хотелите там. [-X
minava6t 4i4ko :)
08-14-2007, 16:04
Отиди на Альоша, Бунарджика.. пълно е с поляни,а и може да ви снимат, някои кибици!..
омг , аз сам от плд и мисля 4е пи4а има право а кви сте вия 4е да му викате селянин пък и то маи си ли4и кои е лелянин ... да ва еба в .... ми пи4 нз ж плд са доста скъпи4ки хотелите деа знам наи хубавите са санкт петарбург и лаипцик ... ина4е деа знам мисля 4е знам 1-2 места ама пи6и ми по скъпе - love_sexy_girls
ami voenniq hotel ne e tolkova skap
еми хотелите са по 40-так на вечер или по 35-30 за три часа :)
не ги слуашй за лайпциг...пълан дупка е :) спал съм в апартамента ужас е ... тва е доста стар хотел...
kvokvokvo
08-14-2007, 20:55
b1di gaze - Tegli zaem :wink:
pavkata91
08-14-2007, 21:04
и после това "газе" тряя да плаща заема...
BoneShaker
08-14-2007, 21:29
Мотел 4-ти километър , специално направен за подобни на вашия случай :)
Здравейте. В скоро време ще пътувам до Пловдив за да се видя с приятелката ми , и търся място където можем да се усамотим и т.н. И ще ви помоля да помогнете и да кажете някое такова място в Пловдив. Например някой евтин хотел ...
на някое тепе!!!!!
романтично е,вижда се целият град и в повечето случаи ще сте само двамата.
вечер е много хубаво,наистина!