Влез

View Full Version : Отговорете моля ви?

3гМан!
08-14-2007, 18:29
Хора , момче съм когато ми се надърви и половината главичка се оголва..Но когато с рака се опитам да го обеля...Обелвам цялата главичка и пускам и то си остава нали така..Но ако искам да го обеля апсулютно целия много почва да ме боли.. и тази кожичка дето придържа за главичката .там ме боли. (в не надървено състояние го обелвам целия без болки) дали с времето като ми порасне пениса като се надърви сам ще си се обелва? Моля ви помощ..Срам ме е да си покажа патката пред доктор и ме е срам да говоря с майка си за тези неща.. ](*,)

Jaden
08-14-2007, 18:34
Хора , момче съм когато ми се надърви и половината главичка се оголва..Но когато с рака се опитам да го обеля...Обелвам цялата главичка и пускам и то си остава нали така..Но ако искам да го обеля апсулютно целия много почва да ме боли.. и тази кожичка дето придържа за главичката .там ме боли. (в не надървено състояние го обелвам целия без болки) дали с времето като ми порасне пениса като се надърви сам ще си се обелва? Моля ви помощ..Срам ме е да си покажа патката пред доктор и ме е срам да говоря с майка си за тези неща.. ](*,)

Изчакай да станеш поне 5 клас и тогава прави експерименти!!!

08-14-2007, 18:36
8 клас съм философе..Ако неможеш да ми дадеш компетентен отговор ходи си *** майката!!! Недеи да ФЛООДИШ за мнения и да пускаш безмислени постове..КАТО НЕЗНАЕШ - ТРАЙ-> НЕ СИ ЗАБАВЕН!

monityY
08-14-2007, 18:36
a ba6ta ti kade e?mislq 4e e normalno da ne moje6 kat ne ti e nadurven i nqma ot kfo da te e sram ;)

08-14-2007, 18:37
a ba6ta ti kade e?mislq 4e e normalno da ne moje6 kat ne ti e nadurven i nqma ot kfo da te e sram ;)

Emi gledai sega nqma kak da ida i da kaja.. Tate q mi kaji 6to nemoga si obela patkata kogato mi se e nadurvila.. :( Sram me e hora

Jaden
08-14-2007, 18:47
8 клас съм философе..Ако неможеш да ми дадеш компетентен отговор ходи си *** майката!!! Недеи да ФЛООДИШ за мнения и да пускаш безмислени постове..КАТО НЕЗНАЕШ - ТРАЙ-> НЕ СИ ЗАБАВЕН!

8 клас в това положение... :shock: :shock: :shock:

Определено не се развиваш нормално чевече.Аз 8 клас вече блъсках по 3 чекии на ден!!!

nata6ka
08-14-2007, 18:58
napravo se otvara6tavam kato si pomislq 4e gadjeto mi si bei 4ikii :smt009

bloodranger
08-14-2007, 19:02
ne mislq 4e e normalno momi4e da dava akali za penisi (nothing personnaly)
A po temata 6tom kat ne moji6 dokat e nadarven ima6 preblem ili prosto si malak (13 - ) ako si nad 13 idi na doktor

P.S.verno be ba6ta nqma6 li :-k

bloodranger
08-14-2007, 19:03

8 клас в това положение... :shock: :shock: :shock:

Определено не се развиваш нормално чевече.Аз 8 клас вече блъсках по 3 чекии на ден!!!
celi 3 ami urocite :smt016

lunnoto_momi4e
08-14-2007, 19:09
Земи питай баща ти.Няма от кво да те е срам.Или иди на лекар,не се умира в болницата

P I F
08-14-2007, 20:34
Гледай са...като малук и аз имах тоя проблем...не можех да го забелвам...обаче наште ма сбараха в неведение и ме карах всеки път след баня да си го обелвам пред тях...болеше...ма болката е малка срамът е голям...както и да е...с след време сучене и дърпане се отлепих и са съм си наред...при теб явно проблемът е идентичен...просто си изпуснал малко моментът с "дърпането"...предполагам че просто кожата на чепа ти е по къса и като го удръвчиш те боли...нещо като детствената вагина...ако хващаш мисълта...пробвай всеки удобен момент да го забелваш докато накрая не се оправи...ако продължи да те боли след няколко седмици нз...тогава надявам се че ше намериш смелост да приказваш с ваште...въпреки че те съветвам да идеш при баща ти...не бъди дръвник...говори с него щот мое а се окаже че от срам ше те оперират...ако не направиш нещо...може и той да е имаш същия проблем...все пак...баща ти е...

Mitakaaaa
08-14-2007, 20:53
Абе има една болест ФИМОЗА и кат си болен от нея май немоеж си го обелиш....не съм сиг

pavkata91
08-14-2007, 20:58
колкото по голем ти е бай петко :smt005 толкова по лесно ще се бели кожичката споко..(друг е въпроса ако си с малък бай петко)тогава се оправяй :smt005 :smt005