View Full Version : Моля да ме извините за въпроса но се налага да попитам ;(
Здравейте! Значи аз съм Айлин на 13 години съм и искам да попитам къде да си вкарам пръстите за да се самозадоволя защото си говорихме с една приятелка и тя ми каза че дупката от която пикаеш е една а кадето те ебът е друга ( извинявам се за израза) вярно ли е това защото немога да е намеря тая друга дупка ! Отговорете ми има ли такава и една ли е дупката от дето пикаеш и дето те ебът или са две ( и пак извинявайте за тея гадни изразчета)
sladkish_14
08-14-2007, 18:45
Боже Господи! [-o<
Здравейте! Значи аз съм Айлин на 13 години съм и искам да попитам къде да си вкарам пръстите за да се самозадоволя защото си говорихме с една приятелка и тя ми каза че дупката от която пикаеш е една а кадето те ебът е друга ( извинявам се за израза) вярно ли е това защото немога да е намеря тая друга дупка ! Отговорете ми има ли такава и една ли е дупката от дето пикаеш и дето те ебът или са две ( и пак извинявайте за тея гадни изразчета)
Ами дупката за уриниране е клитора ,и точно благодарение на него изпитваш удоволствие ,така ,че масажирай ги.Дупката в която те ебат не я пипай после да непускаш теми като "САМОЗАДОВОЛИХ СЕ И СЕ ОТВОРИХ ,БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?"!!!
Да благодаря много ама аз тая дупката дето те ебът така и не я намерих ! както и да е
xaxxa... ima6 3 dupki mila moq :D edna ot det sere6 edna det 6e te ebat i 6e burka6 i edna det pikae6.. zemi ogledaloto i vij 6e q nameri6,tq e na 3-4 sm zad taq det pikae6 i burka6 tam i gotooo ama moje i da ne ti e kef kato si destvena.. masajirai si klitora,golqm kef e i gledai da ne burka6 tam det pikae6 4e 6e stane lo6o... v anusa su6to ne burkai 4e 6e se omaje6 s laina (dupkata na guza,tam ot det sere6 :D ) i ne burkai mn navutre v taka nare4enata p*tka (tam det te ebat) za da ne se otvori6 sama.. a otvarqneto zna4i da ne si spuka6 destvenata cipa... ama tq e navutre taka4e spx moje da ne dostigne6 do neq.. i se obrazovai malko po tiq vaprosi i ne zadavai glupavi vaprosi!!! ](*,)
haha ne mojela da si nameri dupkata... qvno si izvunzemno
Боже Господи! [-o<
От такава тъпа къдъна какво очаквате.Туркините са си такива.
Само гледай баща ти да не разбере коя дупка търсиш ,че утре ще те омъжи за някой рясан турчин и ще те забради с фередже!!!
love_actually
08-14-2007, 19:02
:smt005 :smt005 :smt005
Made_of_Pain
08-14-2007, 19:02
НАВРИ СИ ПИСТОЛЕТ В КОЯТО СИ ПОЖЕЛАЕШ ДУПКА И НАТИСНИ СПУСЪКА!
Нещастница... ти си на 13 бе!
Виж, че не знаеш от къде ПИКАЕШ! Да се самозадоволява тръгнала наща!
Такива като теб, трябва да се колят от рано.
Виж, че те е срам да ползваш елементарни думи... ще се самозадоволява!
Ходи си играй с барбитата. ПИКЛА
Arr0gAnT
08-14-2007, 19:03
:smt005 :smt005 :smt005 хахаха ми трички са дупките ма ти верно ли незнаеш?
Не споменавай баща ми защото наистинА ако рзбере ще ме убие сигорно ще ме затвори до живот в стаята ми;( благодаря се пак и ко кат съм туркиня? ооо големи сте расисти тук хората не се делят на българицигани турци бла бла
bloodranger
08-14-2007, 19:06
Боже Господи! [-o<
:smt005 :smt005 :smt005
nemam ko da dobavq
Made_of_Pain
08-14-2007, 19:08
Не споменавай баща ми защото наистинА ако рзбере ще ме убие сигорно ще ме затвори до живот в стаята ми;( благодаря се пак и ко кат съм туркиня? ооо големи сте расисти тук хората не се делят на българицигани турци бла бла
Права си. Делят се на ''тъпи", " не до там тъпи" и "единици"
ТИ СИ КЪМ ИЗВЪНРЕДНАТА ГРУПА "КРАЙНО ТЪПИ (НЕВМЕНЯЕМИ)"
"Боже колко мъка има по тоя свят, Боже..."
... каза Моканина и продължи да скубе бялата лястовица...
абе подигравайте се ама в някой от животите ви и на вас може да се получи това (плач)
Убий те ме!!И мила не бъркай никъде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Че да не си скъсаш ципата и после кат се ожениш и видят че не си девствена....ще си патиш
Сигурно, ако се преродя в Алф...
Made_of_Pain
08-14-2007, 19:18
абе подигравайте се ама в някой от животите ви и на вас може да се получи това (плач)
Дете... желая ти да умреш бавно и гадно.
Повярвай ми- в никой от животите си няма да мога да те бия по глупост.
П.П. Заклевам се, ако беше до мен еба ти десницата щеше да изядеш Оо
Тва е първата тема дето да ме нервира така в тоя форум.
Бъркай си по всички възможни дупки, госпожичке. После кажи на баща ти... Пък и да не му кажеш - мъжа ти ще те върне =)
Искаш или не това е живота.
Но нищо - ти си тъпа, ще помислиш, че някои просто те ЕБАВА!
Treselle_s
08-14-2007, 19:21
+1 #-o #-o
Добре тогава преставам щом ви дразня ! Извинявам се много ;(;(;( Не съм искала да нервя никой :( а и да прави сте по добре да не правя нищо и щом казвате тъпа съм окей ИЗВИНЯВАМ се за пореден път на всички за отнетото ви време :(
Made_of_Pain
08-14-2007, 19:25
Добре тогава преставам щом ви дразня ! Извинявам се много ;(;(;( Не съм искала да нервя никой :( а и да прави сте по добре да не правя нищо и щом казвате тъпа съм окей ИЗВИНЯВАМ се за пореден път на всички за отнетото ви време :(
Не тъпа! НЕВМЕНЯЕМА
И спокойно
Ти и без да ме дразниш, аз пак мога да си те ударя .... Като гледам количеството мозък в главата ти- няма да е много пагубно
Аз си чакам чека с паричното обезщетение.
абе кажи си скype и ще ти обясня всичко
А защо не ми го обясниш тук а трябва в скайп както и да е еми кат ви дразня недейте да ми четете постовете ! Егасти аз винаги съм виновна на всички целия свят ми е крив ли ?
Made_of_Pain
08-14-2007, 19:36
Предполагам проблема с постоянното ти чувство за вина произлиза от безграничната ти глупост, породена от цялостната липпса на мисъл, образование, и самооценка. Което създава в съзнанието ти тези странни и неприятни емоции, които в същност чисто и просто се дължът на факта, че ДО МОЗЪКА ТИ НЕ ДОСТИГА КРЪВ И ПО ТОЗИ ПОВОД СИ КРАЙНО ТЪПА
JuS7^YourS
08-14-2007, 19:37
приятелката ти не те е излъгала, но ти като си на 13, не би ли трябвало вече да си учила колко дупки имат жените?????
ми щото така кажи си го и ще ти обясня
sImPaTqGaTa
08-14-2007, 19:50
Поредната тема ебавка на поредния малоумен индивид.
kvokvokvo
08-14-2007, 20:01
ela, 6te ti pokaja kak stavat ne6tata ::: ::: ::: ::: OooooooOooo bojeeee moii - kvi gi pi6a ](*,) ](*,) ](*,)
Az predlagam da se s1berete utre s tvoita frendka i da se samonau4ite.SLed nekolko opita 6te nabarate v1prosnata dupka, oba4e nai vajnoto e predi da zapo4nete da si vklui4ite web camerata i da se zasnemete. Posle go ka4vate v nekoi sait4e, pi6ite v1v forum4eto , 4e rabotata e gotova , ta posle 6e kaem da li ste na pravilna posoka ](*,) ](*,) ](*,) --MNOO S1M LO6 ](*,) ::: :wink:
приятелката ти не те е излъгала, но ти като си на 13, не би ли трябвало вече да си учила колко дупки имат жените?????
Еми не сме учили такива неща
ооо ами няма да си дам скайп нито те знам какав си нито нищо
оо бе няма да ти сам скайп нито те знам какав си нито нищо
Made_of_Pain
08-14-2007, 20:18
Еми не сме учили такива неща
ИМЕННО ЗА ТОВА СЪЩЕСТВУВА ИЗВЪНКЛАСНАТА ЛИТЕРАТУРА.
За да не се пръкват други олигофрени, като теб
minava6t 4i4ko :)
08-14-2007, 20:19
Поредната тема ебавка на поредния малоумен индивид.
:-k +1
CJLaDyPaHKa
08-14-2007, 20:25
алеелел момиче ти не си добре леле колко ограничени хора има земи по чети малко [-o< :shock: :smt017 :smt005
kvokvokvo
08-14-2007, 20:29
eee ti, gubi6 pomisli si pak :wink:
eee ti, gubi6 pomisli si pak :wink:
За какв0 трябва да си помисля????
pavkata91
08-14-2007, 20:31
А защо не ми го обясниш тук а трябва в скайп както и да е еми кат ви дразня недейте да ми четете постовете ! Егасти аз винаги съм виновна на всички целия свят ми е крив ли ?
всички успокойте топката :lol: :D виж ся...явно...вие 13 годишните...абе и аз бех запален по секс-а и "самозадоволяването" и ще видиш че като станеш ан 15-16г. няма да си е толкова :smt017 запалена по секс-а...
Заеби на останалите постовете и помисли върху моя...
Намери грешката си 8-[ според мен недей...още си малка...порасни и като станеш на 14-15г. се отваряй с краставици,кренвирши банани кфото искаш
просто е вредно на твойте години да го правиш това..мани ни нас мъжете ние може да лъскаме бъстуните от 5 г. ама няма да ни стане нищо..(е най-мноо да ни се удължи) послушай ме :wink: не се рови не прави нищо изчакай 2-3г. и прави кфото щеш (вече когато си полово съзряла) ако не си разбрала нещо пише ми по скайп : s7ormas7er (ника ми е LimpBizkiT) Айде чао
здравеи аилин аз съм хъкал бери фин от 1001 нощи :smt006
pavkata91
08-14-2007, 20:38
здравеи аилин аз съм хъкал бери фин от 1001 нощи :smt006 ТУПААААААН ТИ АКО ГО ИМАШЕ ТОЯ ПРОБЛЕМ ЧЕ ИСКАШ ДА БЛЪСКАШ??? ЩЕШЕ ЛИ ДА ТИ Е ПРИЯТНО ДА ТЕ ПСУВАТ И РУГАЯТ А??
pavkata91
08-14-2007, 20:39
ДЕЕБЕМ И СКАПАНО ПЛЕМЕ ГАДНО....няма никфо съпричастие към проблемите на хората...ама като псуващия бъде напсуван какво става?
Поиграй си с куклите още няколко годинки, па после ще си бъркаш по дупките....пппфф ужастттт!!!! :shock:
SlAdKa_YsMiVkA
08-14-2007, 21:38
така...миличка,не се обиждай,ама наистина си си тъпичка!Да оставим настрана факта,че незнаеш от къде пикаеш.Толкова ли е трудно да ти се плъзне погледа по-надолу в страничката с темите преди да пуснеш нова и да видиш колко мноооооооого теми има за сексуална култура...Не може в тоя живот всичко да ти е наготово.Да видим дали правилно съм разбрала(да не би да си ме заразила с глупост):незнаеш колко дупки имаш,нищо че си на 13,мързи те да отвориш една тема и да прочетеш а искаш да сложиш нова и някой просто и подробно да ти обясни...и какво като не сте го учели това...прадядовците ти да не са учели в училище как да ебът бабите ти бе........сега вече можете да ме гръмните,имахте честа да чуете последните ми думиииии............... :-D :-D :-D ](*,)
всички успокойте топката :lol: :D виж ся...явно...вие 13 годишните...абе и аз бех запален по секс-а и "самозадоволяването" и ще видиш че като станеш ан 15-16г. няма да си е толкова :smt017 запалена по секс-а...
Заеби на останалите постовете и помисли върху моя...
Намери грешката си 8-[ според мен недей...още си малка...порасни и като станеш на 14-15г. се отваряй с краставици,кренвирши банани кфото искаш
просто е вредно на твойте години да го правиш това..мани ни нас мъжете ние може да лъскаме бъстуните от 5 г. ама няма да ни стане нищо..(е най-мноо да ни се удължи) послушай ме :wink: не се рови не прави нищо изчакай 2-3г. и прави кфото щеш (вече когато си полово съзряла) ако не си разбрала нещо пише ми по скайп : s7ormas7er (ника ми е LimpBizkiT) Айде чао
Много съм ти благодарна за съвета ще те послушам! Явно единствено ти ме разбра и то не погрешно ! Отново ти благодаря! Няма нужда да ти пиша по скайп ти ми го обясни пределно ясно ! Мерси мерси мерсии :) Ти си много добър човек ;)
bloodranger
08-14-2007, 21:45
v dne6no vreme ne e modno da se u4i :-k #-o
P.S.qki obi4ki :wink: 8)
I_Love_Vodka
08-14-2007, 21:46
По добре не казвайте нищо че ше земе да забременее и ще пусне тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ :smt013 :smt013 :smt011
bloodranger
08-14-2007, 21:49
По добре не казвайте нищо че ше земе да забременее и ще пусне тема БРЕМЕННА ЛИ СЪМ :smt013 :smt013 :smt011
Vsa6tnost nqkade bqh 4el 4e ako v p***ata si pahne6 pistolet 6e rodi6 malki karte4nici O_o
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt005
Soy_tu_mujer
08-14-2007, 22:26
Abe ne se zanimavai sega kakto ti kazaha drugite. 4ak kogato izpitvash nujda togava...A dotogava shte si nau4ila koe kude e i za kakvo e;)
P.P: i ne se podigravaite tolkova, mnogo po dobre e da si v polojenieto na tova momi4e otkolkoto da si kurvi4ka na neinite godini, koito mejdu drugoto stanaha mnogo. (I nadqvam se vse pak temata da ne e "bazik")
kAdrOkoSkA
08-14-2007, 22:36
:smt023 \:D/ Именно :!:
aragornslove
08-15-2007, 01:00
Не6то много умници се навъдиха.... Вместо да поясните на момиЧето вие я обиждате.Тва Че на вас някой ви е обяснил,не знаЧи Че и при всиЧки останали е така.Най добрия уЧител е свободната практика =P~
Vsa6tnost nqkade bqh 4el 4e ako v p***ata si pahne6 pistolet 6e rodi6 malki karte4nici O_o
:lol: :lol: :lol: ](*,)
krem4et0
08-15-2007, 08:01
т.11