View Full Version : Много ме е страх
s priqtelq mi sme ot poluvin godina zaedno,drugata godina mislim da hodim da rabotim zaedno na moreto, no problema mi e 4e me e strah, togava 6te sme hodili godina i polovina i 6te sam mu malko ili mnogo pisnala, qsno e 4e tam ima mnogo jeni {toi predi samo e spal s momi4eta ...t.e bez vrazki..imal e samo 1 seriozna vrazka i na6ta sega} ta vaprosa e tam 4e mi e shit 4e postoqnno 6te gleda drugi i me e strah 4e 6te gi iska.. kajete va6eto mnenie po vaprosa
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Gluposti, ako toi naistina durji na teb ne mislq 4e ima6 osnovaniq da se trevoji6 :)
pravim planove da jiveem zaedno.. i za deca sled nqkolko godini... no me e strah 4e predi e bil jenkar i sega moje da mu se priiska :(
anikisss
08-14-2007, 23:28
Nie s moq priqtel sme ot po4ti 2 godini zaedno i az sam ujasno revniva ,razbiram 4e tova razru6ava vruzkata ni no ne moga da se spra.Nie su6to 6tqhme da hodim na more na po4ivka tova lqto ,i az to4no za tova se otkazah.sega toi trqbva da zaminava na rabota za 10 dni v Sf i az se poburkvam vsqka6 e do6ul kraq na sveta vse edno sam umrqla .
kazvam vsi4ko tova to4no tuk za da vidi6 kak izg;ejda ot strani tova kogato revnuva6 i te e strah da ne te ostai .......nqkoi siii.....!!!!Az mnogo obi4am priqtelq si,no kakvoto e pisano da stane kato stane sega puk nqma da umiram,ima i nastoq6te i bude6te vse pak......!!!Ako ti dava povodi 4e si mu omruznala ve4e go zareji predi toi da te e zarqzal,za6toto ako toi te zareje 6te se 4uvstva6 mnogo zle,ako ne se razbirate razdelete se.Znam 4e sigorno nqma da me poslu6ava6 za6toto i az ne slu6am drugite kakvo mi govorqt a te mi govorqt po su6tiq na4in,no ti ako si malko po- razumna i ima6 po-golqma volq ot moqta ,ako ne se razbirate i si nqmate doverie po-dobr se radelete za6toto jivota e edin i e mnogo kratuk za da si gubim vremeto vuv vruzki v koito ne sme sigorni dali vsi4ko 6te e svur6i s happy end ili pak nie 6te sme poturpev6ite :roll: :roll: :roll: :roll: maleee az napravo napisah cql roman nqma i za 2 minuti :D DAno da sam ti pomognala
v momenta me obi4a bezumno kakto i az nego no sme ot skoro zaedno 6 m..vseki den se vijdame i darji na men, no ot vreme na vreme me bazika za drugi i poludqvam
aragornslove
08-15-2007, 00:11
така и не разбирам за6то се 6а6кате...Ако ви изневерят 6те разберете.
А и да ви попитам аз вас,за6то се занимавате с връзки 6том нямате доверие на половинката си?Кво правите с него? ](*,)
А и не само мъжете изневеряват... :smt016 Изоб6то не се правете жените на невинни...Един съвет ,не гледайте как реагират по сапунените сериали момиЧетата 6том гаджето им изневери....Ако си имате доверие в гаджето ок,ако нямате и само си тровите живота няма смисъл.А ако ви изневери,просто го зарежете и си помислете каква голяма гре6ка е направил,и никога няма да има жена като вас :P
Nie s moq priqtel sme ot po4ti 2 godini zaedno i az sam ujasno revniva ,razbiram 4e tova razru6ava vruzkata ni no ne moga da se spra.Nie su6to 6tqhme da hodim na more na po4ivka tova lqto ,i az to4no za tova se otkazah.sega toi trqbva da zaminava na rabota za 10 dni v Sf i az se poburkvam vsqka6 e do6ul kraq na sveta vse edno sam umrqla .
kazvam vsi4ko tova to4no tuk za da vidi6 kak izg;ejda ot strani tova kogato revnuva6 i te e strah da ne te ostai .......nqkoi siii.....!!!!Az mnogo obi4am priqtelq si,no kakvoto e pisano da stane kato stane sega puk nqma da umiram,ima i nastoq6te i bude6te vse pak......!!!Ako ti dava povodi 4e si mu omruznala ve4e go zareji predi toi da te e zarqzal,za6toto ako toi te zareje 6te se 4uvstva6 mnogo zle,ako ne se razbirate razdelete se.Znam 4e sigorno nqma da me poslu6ava6 za6toto i az ne slu6am drugite kakvo mi govorqt a te mi govorqt po su6tiq na4in,no ti ako si malko po- razumna i ima6 po-golqma volq ot moqta ,ako ne se razbirate i si nqmate doverie po-dobr se radelete za6toto jivota e edin i e mnogo kratuk za da si gubim vremeto vuv vruzki v koito ne sme sigorni dali vsi4ko 6te e svur6i s happy end ili pak nie 6te sme poturpev6ite :roll: :roll: :roll: :roll: maleee az napravo napisah cql roman nqma i za 2 minuti :D DAno da sam ti pomognala
Ti kato si tupa revniva ku4ka i sig mu trovi6 jivota na tvoq za kvo oburkva6 momi4eto be ?? "SKUSAITE !!! SKUSAITE VEDNAGA ZA DA NE SAJALQVA6 POSLE !" kak 6e govori6 taka bez da si ima6 izob6to ponqtie ot vruzkata im? I da 6te kaje6 - ne az ne sum kazala taka az takova... To4no tova 6te razbere tq ot posta ti... otvrat seriozno... kato jivota ti e skapan hodi si go izkarvai drugade...
bloodranger
08-15-2007, 01:30
Of aman ot takviz temi "toi otiva do magazina zabavi se 10 min mislq 4e eba prodava4kata.Tq e na 58 no izglejda zapazema pls kajete kakvo da pravq" OMG zemete sa v race vekAt mu nema6 doverie napusni go za kvo ti e vrazka osnovana na samnenie (ei serialite si kazvat dumata)
aragornslove
08-15-2007, 01:36
Of aman ot takviz temi "toi otiva do magazina zabavi se 10 min mislq 4e e** prodava4kata.Tq e na 58 no izglejda zapazema pls kajete kakvo da pravq" OMG zemete sa v race vekAt mu nema6 doverie napusni go za kvo ti e vrazka osnovana na samnenie (ei serialite si kazvat dumata)
Да Дързост и Красота :smt005 :smt005 :smt005 Т>рима братя,три сестри :smt005 :smt005 и като си помисля,Че тез филми ги гледат момиЧета от 8 до 18 години.... :smt005 :smt005 направо не знам...
На мен ми е абсурдно какви са тези планове за браци и деца преди 25-26 годишна възраст. Няма смисъл от такива истории, когато човек не си е отебал. Но явно държите да се правите на "големи", аз на 27 така и не успях да порасна. Дерзайте, няма вечни неща, още повече вечна връзка (освен ако не се казвате Есмералда и не сте безумно влюбена в своя мургав Хулиьо) :P
alkobalko
08-15-2007, 05:48
За да имате нормална връзка трябва да си имате взаимно доверие. Без вяра, нещата не върят. Има много време до другото лято. Никой не знае как ще се развият нещата между вас. Може да сте се разделили (не ви го пожелавам), а може и да се обичате още по-силно. Това, че сте заедно по-дълго не означава на всяка цена, че ще сте си омръзнали.
marina star
08-15-2007, 07:37
zaedno ste ot polovin godina i si pravite planove za sled 1 godina,vie ne ste nared,ot kade znae6 kvo 6te e stanalo dali 6te ste zaedno o6te i t. n.,tva sa gluposti,ama palni
i ne 4e ne6to,ama to4no tezi dvoiki koito si pravqt nai-mn planove za bade6teto,nai-barzo se razdelqt
krem4et0
08-15-2007, 07:56
Аз съм заедно с гаджето си вече 3 години и едниствения ни план е, че довечера ще ходим на цирк. Разбираш ли какво ти казвам?
Деца, живеене заедно, ала бала...............това е много дългосрочно,особено за деца на 16-17 години. Живей си живота сега и не мисли какво ще правите след 3 месеца, 2 години или 2 века!
sladkish_14
08-15-2007, 08:04
"drugata godina mislim"
Така....
1.Че не е ли малко рано,още тази година не е свършила?Предполагам,че лятото ще ходите,че то това още не е свършило!
2.Мислите?Ама не мислиш,че го другата година да кажем недай Боже се разделите,скарате се за нещо или вече сте си омръзнали?Или пък той разбере че го ревнуваш и реши да не ходите заради това,че може да изникне някакъв проблем и да не идете??
Това е от моя страна-реалист O:) !Та за каде си се забързала да ни беше писала няколко дена преди да тръгнете :roll: тогава можехме да те посъветваме какво да правиш!Ама сегаа :roll: Аз няма какво повече да кажа.Не се шашкай толкоз много :smt006
Котарана
08-15-2007, 08:07
Ооо Боже чакай да дойде другото лято, то това още не е свършило ти вече мислиш какво щяло да стане другото лято.По спокойно живей си живота сега каквото има ще стане и да го мислиш и да не го мислиш все тая.И щом не му вярваш, защо си с него?????
ne mu vqrvam za6toto e bil jenkar... a planove si pravim moje bi za6toto sme golqmi me4tateli i ni dostavq udovolstvie i se nadqvame da gi osa6testvim :)
menta_loverka
08-15-2007, 08:32
6tom do sega e imal samo 1 seriozna vruzka osven va6ata nqma smisul da se pritesnqva6 za6toto toi 6tom se e otdelil ot ednodnevkite zaradi teb e precenil 4e iska samo teb
Котарана
08-15-2007, 08:34
Ами сигурно, но често когато много чакаш нещо да стане, то обикновенно не става точно както си го очаквал....А и щом си е бил женкар все още си е такъв.Такива хора трудно се променят.
toi kazva 4e e bil jenkar za6toto nikoq ne mu se e struvala podhodqv6ta
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
08-15-2007, 16:39
Еми не му позволявай да се заглежда по други де :D покажи му , че ти си най-добрата за него и не може да иска друго 8) плюс това имаш една година на разположение да прецениш дали можеш да вярваш на дадения човек и до колко имаш основателни причини да го ревнуваш.. пък в крайна сметка , ако той се заглежда .. заглеждай се и ти :D да не е единствен я .. \:D/
Made_of_Pain
08-15-2007, 16:59
Tи внимавай, какви мебели ще си изберете за след сватбата, че модата се мени, а тогава ще сте ходили поне 3 години и той може да поиска други мебели и да се молим групово ТОГАВА ДА ИМА РАЗДЕЛ 'МЕБЕЛИ' ЗА БАВНИТЕ ХОРА, КАТО ТЕБ!
Себе си...
08-15-2007, 17:13
s priqtelq mi sme ot poluvin godina zaedno,drugata godina mislim da hodim da rabotim zaedno na moreto, no problema mi e 4e me e strah, togava 6te sme hodili godina i polovina i 6te sam mu malko ili mnogo pisnala, qsno e 4e tam ima mnogo jeni {toi predi samo e spal s momi4eta ...t.e bez vrazki..imal e samo 1 seriozna vrazka i na6ta sega} ta vaprosa e tam 4e mi e shit 4e postoqnno 6te gleda drugi i me e strah 4e 6te gi iska.. kajete va6eto mnenie po vaprosa
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Ta i az da si izkaja mnenieto . Izvinqvai za vuprosa , no zashto si mislish , che dogodina po tova vreme shte ste oshte zaedno ? Chovek ne bi mogul da znae kakvo shte mu se sluchi utre , a ti otkude znaesh na kakvo mnenie shte si i kakvo shte te e vruhletqlo sled edna godina ? Kakto se kazva .. do togava q kamilata , q kamilarq ...
Normalno e da si pritesnena , sled kato znaesh kakuv e bil jivota na priqtelqt ti predi ti da se poqvish v nego , no v kraina smetka si prekaleno nesigurna v nego ... sledovatelno ne si sigurna i v chuvstvata mu . Ne sum imala tvoq problem i po nikakuv nachin ne se opitvam da "nalivam akul " , no moje bi prosto trqbva da se otpusnesh i da se opitvash poveche da mu vqrvash . Nachinut ne e i da go durjish izkuso , zashtoto togava shte si prosish tochno tova - da tursi neshto drugo . Ne zabravqi , che predi vsichko edna vruzka se gradi na doverie .. i che revnostta v nikoi sluchai ne bi ti pomognala , a tochno obratnoto ...
Един мъж, колкото и да обича жената до себе си, винаги ще желае и други жени. И к'во??? Така е и при жените.
rabotata mu e leka... raboti 1 4as a prez ostanaloto vreme se ka6ira po kafetata
rabotata mu e leka... raboti 1 4as a prez ostanaloto vreme se ka6ira po kafetata
izvinqvam se obarkah temata :oops: a po tazi tema; imai mu pove4e doverie
Wicked_Kid
08-16-2007, 09:28
Еми и с моя мъж ходим от година и 5 месеца вече и сега бяхме на море заедно, верно бая се заглежда, което мен ме дразни, обаче знам, че ме обича и не би направил нищо с някоя друга...Пък и аз също много се кефя на един негов приятел и той си го знае, ама и той ми вярва.Така че ако се обичате, можеш да си сигурна, че дори и да гледа, няма да пипа :D