View Full Version : аватар - как , като не става
G-BaBy-InLoW
08-15-2007, 18:41
искам да сложа на профила си .. ама нее става .. има само некфи странни ф галерията .. как да сложа , търсих тук такаа тема ама не намерих .. ](*,) ](*,) :smt012
hamilcar
08-15-2007, 20:27
Тук http://imageshack.us/ качваш снимка, но да не е много голяма. След това копираш от сайта директния линк към картинката и я пействаш/поставяш в полето Динамичен Аватар.
lilit_666
10-19-2007, 15:31
имам същия проблем.Влязох в посо4ената по-горе страница,ка4их снимка(или поне така мисля),но не знам кое то4но да копирам.Все ми излиза,4е не е валидно.Може ли по-подробно???
Ruthless
10-19-2007, 15:52
Влизате в Профил , отивате най-долу на страницата, при графата [b]Контролен панел за Аватари. Имате две възможности:
1. Динамичен Аватар: - Тук можете да дадете линк към картинката, която искате да сложите. За тази цел ви препоръчвам или от imaheshack, да качите снимка и да дадете директер линк към нея, или да отидете на images.google.bg и да потърсите някоя, която да не е по-голяма от 160 пиксела основа,не по-голяма височина от 200 пиксела и размер 6 kb. Ако искате ваша си картинка, сигурно ще Ви е нужна програма, с помоща, на която да я намалите, поне като пиксели, ако става, като размер. За тази цел ще ви е нужна програма, например FastStone Capture, но това е малко сложно, ако не сте го правили до сега.
2.Изберете аватар от галерията - Цъкате на Вижте галерията, отгоре пише Изберете категория: цъкате на V и си избирате категория. След, което цъкате на бялото кръгче под аватара, който си избирате, за да се сложи точица и избирате Изберете аватар.
Не и казвайте. Много е вероятно след малко да се сложи такъв размер, че ще ви се иска да не и бяхте казвали.
JuLieTa^
10-20-2007, 21:51
че тебе какво те бърка да си слага голям размер!