PDA

View Full Version : Съмнения ....

08-15-2007, 21:58
Ами на 18 години съм, сега, и , не знам дали е проблем, ама пенисът ми е 14 см, и не знам, понеже чувам, че повечето имат над 16 , или поне така се твърди ... искам да запитам, дали за момента има вероятност да порасне още ( да поясня, ако има връзка, че брада по лицето ми започва едва сега да расте) ... и дали ако си остана с този размер, би ми вършил работа в секса, и като цяло малко ли е това ? :(

SunnyG
08-15-2007, 22:02
Хората се развиват физически доколкото знам до 26-годишна възраст,така че би трябвало да се доразвиеш...ако ли не,не знам дали би било голям проблем..

~BoRn^InLoVe~
08-16-2007, 05:59
извадих линийката да погледна :-D ми де да знам твоя се води малък ама все пак има не6то...може да порасне още щот и аз съм чувала че човек са развива до 20 или 20 и нещо.бтв как ся почва да ти расте брада бе :shock: нищо поне си са оттървал от бръснене :lol:

monityY
08-16-2007, 06:04
Хората се развиват физически доколкото знам до 26-годишна възраст,така че би трябвало да се доразвиеш...ако ли не,не знам дали би било голям проблем..

=D> =D> =D> na su6toto mnenie sum :wink: spx i tfa e dostata4no.. ama 6tom ot sega po4va da ti raste bradata.. na4i prosto po4va6 po kusno da se razvuva6 :::