View Full Version : ТАКА ЛИ Е НАИСТИНА ??
samo ask..
08-16-2007, 09:45
абе виждам 4е напоследък навлизат нови стилове музика в БГ,е някои не са толко нови,но сега станаха малко по-коментирани..тааа по съ6тество..според вас зависи ли музиката като например 4алга на правенето на секс,знам 4е зву4и мн странно,хо една фр ми каза 4е ако слу6а6 4алга,ти о4аква6 пове4е в секса,падат си4ки задръжки,но е някак си нежно,докато при хората които слу6ат пънк,рок и т.н било по-грубо..така ли е наистина ?? :-k
Impressive
08-16-2007, 09:47
дамммм :lol:
naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 09:48
Това са много глупави повърхностни изводи, според мен. Задръжките не падат защото слушаш чалга, а защото пиеш алкохол. Аз като чуя чалга не мога да не се напия, инспирира невероятен алкохолизъм в мен. Тогава вече падат задръжките (някои де)!
Wicked_Kid
08-16-2007, 09:49
Пробвай да го правиш на Drum'n'Bass да видиш за какво става дума :-D
~BoRn^InLoVe~
08-16-2007, 09:50
Това са много глупави повърхностни изводи, според мен. Задръжките не падат защото слушаш чалга, а защото пиеш алкохол. Аз като чуя чалга не мога да не се напия, инспирира невероятен алкохолизъм в мен. Тогава вече падат задръжките (някои де)! подкрепям..та ето го схематично: :arrow: чалга :arrow: алкохол :arrow: паданали задръжки :-D
абе виждам 4е напоследък навлизат нови стилове музика в БГ,е някои не са толко нови,но сега станаха малко по-коментирани..тааа по съ6тество..според вас зависи ли музиката като например 4алга на правенето на секс,знам 4е зву4и мн странно,хо една фр ми каза 4е ако слу6а6 4алга,ти о4аква6 пове4е в секса,падат си4ки задръжки,но е някак си нежно,докато при хората които слу6ат пънк,рок и т.н било по-грубо..така ли е наистина ?? :-k
Да бе... чалга по време на секс... Веднага го обръщам на селяния, айде не.
naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 09:54
Пробвай да го правиш на Drum'n'Bass да видиш за какво става дума :-D
Невероятно ееееееееееееееееее... УАУАУАУУА... И на гоа, и на габба, и на Drum'n'Bass... Мммм.. :oops: :shock:
samo ask
08-16-2007, 09:54
е не за вси4ки е така например така наре4ение FaShIoN4eТа са на по 17 и не са правили секс,в смисал слу6ат си нормална музика,не 4алга но просто им харесва да са FaShIoN (стила) дали 4алгата провокира..в смисал не 4алга смесена с алкохол..попринцип,текстов е и т.н .. :smt017
naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 09:56
е не за вси4ки е така например така наре4ение FaShIoN4eТа са на по 17 и не са правили секс,в смисал слу6ат си нормална музика,не 4алга но просто им харесва да са FaShIoN (стила) дали 4алгата провокира..в смисал не 4алга смесена с алкохол..попринцип,текстов е и т.н .. :smt017
Е, по тоя въпрос не мога да се изкажа... Аз чалгата я гледам, не я слушам :-D
ami ne 6tot kakto se znae 4e punkarite i metalite sa si malko po grubi dori i da slu6aha 4alga pak 6tqha da si sa takiva
naMy4Ho_KoTe
08-16-2007, 10:01
ami ne 6tot kakto se znae 4e punkarite i metalite sa si malko po grubi dori i da slu6aha 4alga pak 6tqha da si sa takiva
Имам си една мечта... Да стана свидетелка на заформящо се под звуците на Камелия или Гергана пого :-D
alkobalko
08-16-2007, 10:44
Ужас... само като чуя чалга ще ми се убие всякакво желание за секс. Тези изводи не са толкова правилни, Има и друга музика, която може да те настрои за по-нежен секс.
Scandalous_lady
08-16-2007, 11:01
Според мен всичко зависи от човека ,а не от музиката която слуша. 8)
Според мен всичко зависи от човека ,а не от музиката която слуша. 8)
и аз така мисля,и все пак си има някои парчета които те предразполагат независимо каква музика слушаш.Бари Уайт е класика,а allanah myles-black velvet и Madonna-justify my love...направооо...еми всички сте ги чували най-вероятно,знаете за какво говоря(поне момичетата) :wink:
Абсолютно съгласна
Scandalous_lady написа:
Според мен всичко зависи от човека ,а не от музиката която слуша. Cool
и аз така мисля,и все пак си има някои парчета които те предразполагат независимо каква музика слушаш.Бари Уайт е класика,а allanah myles-black velvet и Madonna-justify my love...направооо...еми всички сте ги чували най-вероятно,знаете за какво говоря(поне момичетата) Wink